Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

stokosia Toż ty jesteś już na ostatniej prostej, a Twój chłop to zwarty i gotowy ma czekać a nie na nerwy Ci działać, weź go do pionu postaw...

Ona i przy partych pewnie będzie się uśmiechać

ale szybko uświadomiłam mu, że szkoda życia na kłótnie, niedopowiedzenia i takie tam inne.
Ja do dziś pracuję, więc miałam wrażenie, że tym bardziej będę w nocy spała, jak dziecko, a tu niespodzianka.
Dlatego, podobnie do mariaekad, liczę tylko tygodnie i miesiące
pobudki aby dojechać o 5: rano i do tego zaczęło się kiepsko dziać bo szef zaczął jakieś dziwne zachowania i zagrywki wobec mnie
czego zupełnie się nie spodziewałam... i siedzę w domku, zresztą nie narzekam, bo zaledwie 4 dni po podjęciu decyzji, że biorę zwolnienie zaczęłam krwawić...więc wolę nie ryzykować.
NO KOCHANY JAK NIE WIEM CO.

będę sama jechać chyba jakby zaczęło się szybciej
tylko pozazdrościć. To ogromne wsparcie i takie poczucie bezpieczeństwa, troski i wiem, że dla niego jesteśmy najważniejsi.

kurcze toż trzeba go na wysłać na kurs...kurs miał dawno zrobiony,do egzaminu nie podszedł bo zwyczajnie nie czuje sie za kierownicą.są ludzie którzy nigdy nie bedą kierowcami i koniec
ja go zmuszać nie bede.zresztą lubię jeździć
alkoholu nie pije więc to też nie jest problem 
całe szczęście skurczy typowo porodowych brak. Dzis o 20 wizyta u kadriologa. Boje sie strasznie. A jak by tego było mało jeszcze mój zwierzak dostał zapalenia płuc 
[/url]
po godzinie 184,po dwóch 163!!!
załamałam sie
nie wiem co to bedzie,jak to bedzie...jak unikac cukrów jak ja cukroholiczka

[/quote][quote=_malgosia_]wszystko w badaniu wyszło OK
a co do naszych panów to mój tez jest niezły!

po godzinie 184,po dwóch 163!!!załamałam siekurcze to trochę jednak wysoki

mówie np ze cos mnie boli,zgaga piecze to nawet mi kiedys powiedział ze tylko jecze i jeczea to mi też mój tak gada.nie zauwaza mojej radości jak sie czymś cieszę tylko dopiero jak jęcze to koduje
no nic tylko plakac
bo mi brzuch pęknie w końcu. Szczerze brakuje już mi sił ale staram sie dla maleństw
ja wiem że łatwo nie jest bo sama jestem łasuchem i jak rok temu dostałam listę co mogę a czego nie to dwa dni ryczałam i w ciąży nie byłam ale żelazna dieta wyrównała mi ładnie poziom cukru także TRZYMAM KCIUKI aby było dobrze.

super. Trzymaj się tam jeszcze za brzusio niech chłopaki jeszcze troszkę wytrzymają 
to chyba możliwe nie
wczoraj wydawało mi się że dzidź ma czkawkę to chyba możliwe niebardzo mozliwe.to takie miarowe pukania
czasem przyznam mnie czkawka wkurza jak czuję ją w odbycie np 
On na to jeśli tak by się stało to osobiście przyjedzie i mu pomoże hihi :Dczyli jest pewien tego co mówi
gratulujeKacper ma prawa komorę większa o 7 milimetrów jednak takie wady po urodzeniu sie wyrównują same wiec operacji noe bedzie miał.wspaniałe wieści! myślę że nie powinnas sie już zadręczać.
czasem przyznam mnie czkawka wkurza jak czuję ją w odbycie np
Junior też miewa czkawkę, raz jest ona mocniej, raz słabiej wyczuwalna, ale już potrafię ją rozpoznać. Wczoraj na pewno miał wieczorem i to chyba po zjedzeniu przeze mnie lodów ! Nie wiem, czy mogło to mieć związek, ale faktycznie wtedy ją poczułam. Powiem Wam szczerze, że mimo, iż czasem bywają nieprzyjemne szczególnie kiedy oberwę w pęcherz albo w jelita, ja po prostu uwielbiam te jego kopniaczki, przeciągania się itp. Nie wiem, czy cokolwiek innego w życiu sprawiało mi taką radość
Może Was zainteresuje: Wycofany Fenoterol
Może to przypadek, ale w pierwszej ciąży brałam ten lek i synek miał problemy z tętnem. Sytuacja całkiem podobna do tej, którą nana teraz przeżywała, a ona też fenoterol brała
Fakt faktem, że tak jak pisze subiektywna gdy istnieje zagrożenie porodem przedwczesnym to fenoterol jest po prostu skuteczny. Choć faktycznie tętno dziecka w trakcie jego brania powinno być ściśle monitorowane. W tej ciąży wprowadzono u mnie inne leczenie (z czego bardzo się cieszę:) leżenie i pompy nawadniające i z magnezem bezpośrednio do żyły. I to też działa i wg mojego gina jest po prostu bezpieczniejsze dla dziecka. Mam nadzieję, że się nie myli
) i teraz siedzac na wykladzie poczulam wlasnie w okolicy odbytu pulsowanie.
Czyzby moja dzidzi miala czkawke? Strasznie dziwne uczucie hehe