Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
stokosia Toż ty jesteś już na ostatniej prostej, a Twój chłop to zwarty i gotowy ma czekać a nie na nerwy Ci działać, weź go do pionu postaw...
Ona i przy partych pewnie będzie się uśmiechać
kurs miał dawno zrobiony,do egzaminu nie podszedł bo zwyczajnie nie czuje sie za kierownicą.są ludzie którzy nigdy nie bedą kierowcami i koniec ja go zmuszać nie bede.zresztą lubię jeździć alkoholu nie pije więc to też nie jest problem kurcze toż trzeba go na wysłać na kurs...
[/quote][quote=_malgosia_]wszystko w badaniu wyszło OK
a co do naszych panów to mój tez jest niezły!
kurcze to trochę jednak wysoki po godzinie 184,po dwóch 163!!!załamałam sie
a to mi też mój tak gada.nie zauwaza mojej radości jak sie czymś cieszę tylko dopiero jak jęcze to koduje mówie np ze cos mnie boli,zgaga piecze to nawet mi kiedys powiedział ze tylko jecze i jecze
bardzo mozliwe.to takie miarowe pukania czasem przyznam mnie czkawka wkurza jak czuję ją w odbycie np wczoraj wydawało mi się że dzidź ma czkawkę to chyba możliwe nie
czyli jest pewien tego co mówi gratuluje On na to jeśli tak by się stało to osobiście przyjedzie i mu pomoże hihi :D
wspaniałe wieści! myślę że nie powinnas sie już zadręczać. Kacper ma prawa komorę większa o 7 milimetrów jednak takie wady po urodzeniu sie wyrównują same wiec operacji noe bedzie miał.
czasem przyznam mnie czkawka wkurza jak czuję ją w odbycie np
Może Was zainteresuje: Wycofany Fenoterol