Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jestem przeszczęśliwa, bo bardzo się bałam o dziecko... że ostatnie dni mogły spowodować, że coś poszło nie tak ...ale wszystko jest ok. Pęcherzyk ma średnicę 23,3 mm :D za dwa tygodnie mam kolejną wizytę, podczas której lekarz pomierzy dziecko :) Także termin wg OM to 1 dzień lipca 2014 roku 

Dziewczyny ja już się doczekać nie mogę mojej kruszynki.
Dziś byłam na pierwszej wizycie u ginekologa i widziałam bijące serce
Wiem coś na ten temat, u mnie niby termin na sobotę, ale nie zapowiada się abym urodziła do tego czasu, więc też siedzę jak na szpilkach oczekując na jakiś znak

.....ufff chyba nie dam rady przerobić wszystkich

nie potrafię wyrazić tego w słowach jak bardzo jesteśmy z mężem szczęśliwi:):)

i o 18:20 liczę na dobre wiadomości od GINA

Gratulacje Donuś ! Dużo zdrówka dla Lilly
Witamy na świecie !
Niech Maluszek rozwija się i nabiera sił.

Zawsze miałam ładne, może nie kosmicznie długie, ale nie narzekałam, bo po użyciu tuszu wyglądały OK, a teraz ?! Nawet po pomalowaniu wyglądają naprawdę słabo.

a pamietam ze z córą własnie włosy mi sie wzmocniły.co do rzes to nie pamietam ale za to owłosienie bujne na nogach mi sie rzuciło
az nie mogłam sobie poradzic.i to był pierwszy objaw ciązy
jak ten czas leci....
Już wpisuję !!!
mi od poczatku ciaży do gdzies tak 5 miesiaca masakrycznie wypadaly wlosy,witaminy nic nie pomagałya pamietam ze z córą własnie włosy mi sie wzmocniły.co do rzes to nie pamietam ale za to owłosienie bujne na nogach mi sie rzuciło
az nie mogłam sobie poradzic.i to był pierwszy objaw ciązy

śmiesznie to musiało wygladac...
a tak wogule to zazdroszcze że masz juz wózek
JA TEZ CHCEEEE...........
Nie wspomnę już o wypadaniu włosów

Normalnie szok 
TAK,TAK!jutro studnióweczka i wreszcie wkocze w magiczny trzeci trymestr
Kurde się nie zorientowałam 

Za to taaam na doleee ostatnio mama problemy bo po pierwsze, muszę patrzeć w lustro (brzusiooo już zasłania widoki), no i po drugie jakaś opuchnięta jestem i ciężko mi się dostać w zakamarkiNormalnie szok

Pochwalę się jednak, że dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka malucha :) Nie widziałam bobasa, bo przez mój brzuch słabo jeszcze widać, ale to był wspaniały dźwięk.

Zakładam sobie nowe cele czasowe, żeby ten czas szybciej leciał. No i teraz właśnie czekam na początek III trymestru
Co do tych wszystkich przepowiedni dotyczących płci, to u mnie niewiele wskazywało na chłopaka. Dlatego wszyscy byli zaskoczeni
Nudności miałam straszne, do chyba 15 tygodnia. No tragedia, czasem naprawdę nie mogłam wstać z łóżka. Do dziś mięso mogłoby dla mnie nie istnieć. Mam natomiast fazę na jabłka, grejfruty, ale tylko białe i zielone (sweety), no i FRYTKI ! O rany, muszę się na maksa hamować, ale frytki uwielbiam. 
Uwielbiamy z mężem też w domu oglądać filmy z USG.
I też zazdroszczę, że macie już go w domku. My na swój czekamy, aż do stycznia, niestety tyle trwa produkcja. 

Cholerka ktoś mi się wtrynił na moje miejsce na liście