Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja juz pociekłam patrzeć pod twoja kartą Loren jestem u mnie cisza, szyjka długa i zamknięta, ale miło że ktoś o mnie pamięta :D
noooo to na luzaku doczekasz w domciu.i fajnie gorzej że na weekend Cię przymkną powiedzieli zebym lepiej przyjechala w piatek jak nic sie nie dzieje.no i jestem w domu
Dziewczyny ja już się doczekać nie mogę mojej kruszynki.
Dziś byłam na pierwszej wizycie u ginekologa i widziałam bijące serce
Wiem coś na ten temat, u mnie niby termin na sobotę, ale nie zapowiada się abym urodziła do tego czasu, więc też siedzę jak na szpilkach oczekując na jakiś znak
Zawsze miałam ładne, może nie kosmicznie długie, ale nie narzekałam, bo po użyciu tuszu wyglądały OK, a teraz ?! Nawet po pomalowaniu wyglądają naprawdę słabo.
Już wpisuję !!!
mi od poczatku ciaży do gdzies tak 5 miesiaca masakrycznie wypadaly wlosy,witaminy nic nie pomagałya pamietam ze z córą własnie włosy mi sie wzmocniły.co do rzes to nie pamietam ale za to owłosienie bujne na nogach mi sie rzuciłoaz nie mogłam sobie poradzic.i to był pierwszy objaw ciązy
Nie wspomnę już o wypadaniu włosów
TAK,TAK!jutro studnióweczka i wreszcie wkocze w magiczny trzeci trymestr
Za to taaam na doleee ostatnio mama problemy bo po pierwsze, muszę patrzeć w lustro (brzusiooo już zasłania widoki), no i po drugie jakaś opuchnięta jestem i ciężko mi się dostać w zakamarki Normalnie szok
Pochwalę się jednak, że dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka malucha :) Nie widziałam bobasa, bo przez mój brzuch słabo jeszcze widać, ale to był wspaniały dźwięk.
Cholerka ktoś mi się wtrynił na moje miejsce na liście