Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

tego leku nie wolno w ciąży brać

zatem chyba właśnie po to został stworzony.faktycznie długotrwałe stosowanie nie jest szczególnie zalecane ale bez przesady ze wcale nie wolno.Niejednokrotnie korzyści przewyższają.dużo więcej byłoby porodów wcześniaczych i poronień...
czyli w cm to ile??chyba półtora cm
nie wierze, że tyle lat stosowania i naglę szkodliwość przeważa nad korzyściami...mi też sie to nie podoba...ale wpływu nie mam więc cóż...

Dominik zostaje Dominikiem....czekamy na synka to pewne. Syn pokazał bez problemu co ma między nóżkami ale dziubka za żadne skarby już nie chciał. No zasłonił się rączkami i za cholerę nie chciał dzioba pokazać więc 3D mamy z zakrytymi rączkami.

Dziewczyny, chcialabym się przywitać ponownie na tym wątku.

Już nie mogę się doczekać pierwszego pełnoprawnego podglądania.
Dotej pory tylko szybkie zerkania były w celu sprawdzenia czy serducho bije.

bedzie dobrze, kciuki zaciskam 

Dzis jeszcze w domu musze wytrzymać po prostu musze dla córki. A najgorsze jest to że nie ma miejsc w szpitalu gdzie chce i powinnam rodzić. Poniewarz sa tylko 2 we Wrocławiu z oddziałem ratunkowym dla noworodków. I nie wiem co robić.

wstałam o 7 żeby sprzątać :P nie poznaję się, bo jestem bałaganiarą olbrzymią :Pzapraszam i do mnie (ja tez bałaganiara
)
zmęczona byłam jak diabli a usnąć nie umiałam.boszzzzzz oby sie dziś nie powtórzylo.Nawet psa na spacer nocą wziełam ale nie pomogło
Dziewczyny, czy Wy też macie jakieś takie koszmary i ogólnie jakiś dół na końcówce? Kurcze, całą ciążę przechodziłam (bądź przeleżałam;) spokojna jak "kwiat lotosu na tafli jeziora";) a teraz takie cyrki jakieś. Pomijając już sny erotyczne w II trymestrze, że super...no ale tego się spodziewałam, bo tak samo z Kubą było. Teraz co noc śnią mi się koszmary, ale takie "z grubej rury", takie że budzę się przerażona dosłownie
plus zaczęłam się bać porodu (a co za tym idzie zwiększam szanse na cc) i ogólnie jakieś takie samopoczucie na dolinach...ehhh...A może brak mi lata, słoneczka po prostu
leżę w domu już 1,5 miesiąca. Mam nadzieję, że 17 listopada (skończony 37 tc) uda mi się jeszcze zaliczyć jakiś spacerek;)
Hecate, jedź na IP i wtedy nie maja wyjścia - muszą Cię przyjąć :)

trzymaj się i jedź jak dziewczyny radzą na IP.
Uś ja też coś ostatnio spać nie mogę. Przewracam się z boku na bok, a jeszcze ta blizna po cc mnie boliu mnie identyko.tylko kurde twoja blizna jest "swieza" a moja stara i potrafi dac w kosc

ogólnie jakiś dół na końcówce?
jest nas dwie.nie wiem-przesilenie jesienne? 
Ale rano odwaliłam kawał dobrej roboty.brak neta nie poszedł na marne?
witam sie ze szpitalnego loza...leze na korytarzu bo miejsc brak.ale najgorsze jedzenie- a obiad zupa selerowa-calkiem zjadliwa a na drugie kasza z marchewka
i ja sie pytam gdzie mieso,sos itp... I to nie byl obiad dla cukrzyków,od jutra będę na diecie.chyba padnę z glodu!
na szczęście wszystko ok:)