Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
teraz zostal tylko katar.
dzis jeszcze z córa w domu siedze i łykam tabletki

Chcialam tylko zapytać czy któras wie cos na temat podobnego samoloczucia i czy problem lezy wlasnie po tej stronie.
,

eszcze sie nie udało ale wlasnie pisałam email do żecznika praw pacjenta jak to jest i bede czekac na odpowiedz. Bo wcześniej odpisał mi że mam pełne prawo wyboru szpitala w którym chce rodzić i powinni mnie przyjąć w takiej sytuacji.
tu piszę z tel bo musze leżeć ale do instytucji pisze juz z kompa 

a ja bede chciałą miec wizyty połoznej środowiskowej ale już po porodzie jak bede miec małą w domu, żeby mi pokazała i popatrzyła czy wszystko jest z małą i ze mną na początku połogu oka to chyba jak każda z nas

teraz tylko spokojnie czekać do porodu. Maja mi jeszcze usg dzis robić i podjąć po nim decyzję czy odstawiamy leki i niech sie dzieje co chce 
a ja bede chciałą miec wizyty połoznej środowiskowej ale już po porodzie jak bede miec małą w domu, żeby mi pokazała i popatrzyła czy wszystko jest z małą i ze mną na początku połogu ok
czy kosmetykó z serii rossmann mozna używać u noworodków czy dopiero poźnieja właśnie wczoraj robiłam zakupy i zaopatrzyłam się w babydream (byłam mega zadowolona z oliwki na rozstępy) i one są od pierwszych chwil życia.
poczytałam troche bloga sroki i tak sie zastanawiam

no, że się tak wyrażę 
ale przy córeczce świetnie się sprawdziły te kosmetyki więc spokojnie je kupowałam. 
ja dzis przesadzilam i zaslablam w sklepie :( teraz leze i odpoczywamzwariowała!Przystopuj
ja też dzis kupiłam fioletowy 

A jakie kosmetyki polecacie dla noworodka?odsyłam tutaj
Mi tylko zostały cyckonosze do kupieniaa ja własnie dzis kupiłam i niniejszym oświadczam że torba gotowa

bo chatę ogarniałamnie wpadłabyś do mnie?kawe Ci zrobie
Pijecie kawkę? Na ile kawek sobie pozwalacie?można
trzeba tylko kontrolowac przy tym ciśnienie.ale ty przy tak niskim spokojnie możesz wypic drugą.
1 to kawa
ale z bliźniakami pijałam nescafe 3w1 przynajmniej jedną dziennie

w każdym razie jedna paczka 0-3, a druga 0-6.
.....
Swoją drogą słyszałam, że cyckonosze alles mama są polecane...Co myślicie?