Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chcialam tylko zapytać czy któras wie cos na temat podobnego samoloczucia i czy problem lezy wlasnie po tej stronie.
eszcze sie nie udało ale wlasnie pisałam email do żecznika praw pacjenta jak to jest i bede czekac na odpowiedz. Bo wcześniej odpisał mi że mam pełne prawo wyboru szpitala w którym chce rodzić i powinni mnie przyjąć w takiej sytuacji.
a to chyba jak każda z nas a ja bede chciałą miec wizyty połoznej środowiskowej ale już po porodzie jak bede miec małą w domu, żeby mi pokazała i popatrzyła czy wszystko jest z małą i ze mną na początku połogu ok
a ja bede chciałą miec wizyty połoznej środowiskowej ale już po porodzie jak bede miec małą w domu, żeby mi pokazała i popatrzyła czy wszystko jest z małą i ze mną na początku połogu ok
a właśnie wczoraj robiłam zakupy i zaopatrzyłam się w babydream (byłam mega zadowolona z oliwki na rozstępy) i one są od pierwszych chwil życia. czy kosmetykó z serii rossmann mozna używać u noworodków czy dopiero poźniej
poczytałam troche bloga sroki i tak sie zastanawiam
zwariowała!Przystopuj ja dzis przesadzilam i zaslablam w sklepie :( teraz leze i odpoczywam
odsyłam A jakie kosmetyki polecacie dla noworodka?tutaj
a ja własnie dzis kupiłam i niniejszym oświadczam że torba gotowa Mi tylko zostały cyckonosze do kupienia
nie wpadłabyś do mnie?kawe Ci zrobie bo chatę ogarniałam
można trzeba tylko kontrolowac przy tym ciśnienie.ale ty przy tak niskim spokojnie możesz wypic drugą. Pijecie kawkę? Na ile kawek sobie pozwalacie?
Swoją drogą słyszałam, że cyckonosze alles mama są polecane...Co myślicie?