Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

maz wybieral :Pma chłop gust

jakoś nie moge sie zotywować, cały czas myśle że jeszcze 5 tygodni wiec damy radeno kochana,jesteś na jednym etapie prawie ze mną a ja już zwarta i gotowa
z tym że ja jeszcze max 3tygodnie bo CCopisałam sie jak głupia i mi wcieło posta, nerwicy sie przez to nabawiedlatego ja przed napisaniem zawsze odświeżam,bo często jak jest strona otwarta to mnie wylogowywuje
nigdy noc nie wiadomo jak to mówią.ma chłop gust

Kacper 1800, Wojtek 1530 ja już zgłupiałam z ta wagą normalnie za karzdym razem co innego.nigdy nie jest tak jak mówią
nie przejmujsie.moga mieć już ok 2kg
to jest czas dla waschcialam rozowy ale jedynie sie zgodzil na fiolet :) jego roz doprowadza do szalu :)mi tez sie nie podoba jak dziewczynki są całe różowe lalunie.najbardziej widzi mi sie połączenie szarości z różem.róż jako dodatkowy akcent tylko

no i chyba nabawiłam sie jeszcze zapalenia pęcherza masakra jakaś. Ale leże plackiem o tylko do toalety biegam.
A chłopcy biją sie i przepychają jak tylko mogą.

MIŁEJ NIEDZIELI LASKI
zdazylam sie zorientowac i niczego nie zapaskudzilam.

Jeny! Drugi poród a zero doświadczenia!!!

I oczywiście koniec spania na dobrą godzinę 

Sorry, za zdania rozpoczęte od "A"

grzecznie czeka na CC do 19.11 

poczułam, że coś we mnie pękłomy to nazwałyśmy korkiem od szampana

Ciekawe czy lekarze macając brzuch są w stanie określić, czy jest jedno czy dwójka dzieci.nie wiem jak lekarze,ale położne bankowo
Trochę się zdziwiłam, że są koloru pomarańczowego.moje były przezroczyste
wychodzę z koleżankami do kina i na jakaś kolacje. :):):)oooooooooooooo jaaaaaaaa ale zazdroszcze!

Ja tu miałam do pierwszej piątki dotrwać a stoję w miejscuoj kochana,najbliższy termin porodu na 23.11.marne szanse.ale staraj sie,staraj

Jestem w pierwszej piątceNoooo gratulacje

boszzzzz czekałam na to od 52 pozycji