Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ma chłop gust maz wybieral :P
no kochana,jesteś na jednym etapie prawie ze mną a ja już zwarta i gotowa z tym że ja jeszcze max 3tygodnie bo CC jakoś nie moge sie zotywować, cały czas myśle że jeszcze 5 tygodni wiec damy rade
dlatego ja przed napisaniem zawsze odświeżam,bo często jak jest strona otwarta to mnie wylogowywuje opisałam sie jak głupia i mi wcieło posta, nerwicy sie przez to nabawie
ma chłop gust
nigdy nie jest tak jak mówią nie przejmujsie.moga mieć już ok 2kg Kacper 1800, Wojtek 1530 ja już zgłupiałam z ta wagą normalnie za karzdym razem co innego.
mi tez sie nie podoba jak dziewczynki są całe różowe lalunie.najbardziej widzi mi sie połączenie szarości z różem.róż jako dodatkowy akcent tylko chcialam rozowy ale jedynie sie zgodzil na fiolet :) jego roz doprowadza do szalu :)
Sorry, za zdania rozpoczęte od "A"
my to nazwałyśmy korkiem od szampana poczułam, że coś we mnie pękło
nie wiem jak lekarze,ale położne bankowo Ciekawe czy lekarze macając brzuch są w stanie określić, czy jest jedno czy dwójka dzieci.
moje były przezroczyste Trochę się zdziwiłam, że są koloru pomarańczowego.
oooooooooooooo jaaaaaaaa ale zazdroszcze! wychodzę z koleżankami do kina i na jakaś kolacje. :):):)
oj kochana,najbliższy termin porodu na 23.11.marne szanse.ale staraj sie,staraj Ja tu miałam do pierwszej piątki dotrwać a stoję w miejscu
Noooo gratulacje Jestem w pierwszej piątce