Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

żołądek tak mnie bolał, że masakra. Koniec śmieciowego żarcia i jem co 3-4 godz. Dieta jednak sprawiała, że czułam się dobrze i jakoś tak lepiej, głowa mniej bolała...a wiadomo zwalanie wszystko na ciąże i wpieprzanie wszystkiego co się rusza...ehhhh
... Mam teraz 75 C i spoko piersi ładnie się mieszczą... I teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...
I teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...

Caly czas trzymam kciuki

strasznie mi tu Ciebie brakuje Nana

stękam dziś cały dzień kość ogonowa mnie napiernicza,do pracy nie poszłam i nie wiem co robic, czemu taki ból
dziewczyny pomocystękam dziś cały dzień kość ogonowa mnie napiernicza,do pracy nie poszłam i nie wiem co robic, czemu taki ból
miała któras z was coś takiego i co to robic ,do lekarza czy samo przejdzie???mąż nalega jechać na IP tutaj a ja nie wiem czy jechać czy siedzieć i stękać że samo przejdzie
Mi pomogły ćwiczenia na piłce codziennie.
Luba nie mam piłki,a z czego taki ból się bierze bo wcześniej czegos takiego nie miałam
no ale jakis trzeba mieć.nie wyobrazam se latac bez stanika po porodzie.w swoje bankowo nie wejde a przy miseczce C/D to naprawde jest ból bez
dziecko sie tak ułożyło że ci uciska
mąż będzie masował może trochę ulżyMój lekarz powiedział, że wynika to ze zmiany położenia kręgosłupa. Twierdził, że zależy od umiejscowienia macicy i dzieciaczka.
Alles jest na allegro:)ja nie chce kupować w sieci

Uśku w baby blue mają fajne i dobre ceny, ja kupiłam w tym blisko porodówki naszej, a jak masz kartę rabatową to masz 5% zniżki jeszcze,po porodzie jadę tam po wózek to odrazu se kupię
miło że mają też bieliznę,nie wiedziałam
Mnie takze Was brakuje! Luba, za Ciebie taz szczegolne kciuki

Nie zaloze juz ich chocby nie wiem co.

sęk w tym, że mi po nawale w 1 ciąży zmalały
i kupiony rozmiar większy okazał się porażką. Stąd moje pytania...Ale postanowiłam, że właśnie na dni szpitalne kupię jeden w moim obecnym rozmiarze a jak wrócę do domku to przez neta zamówię ten alles i wtedy pewna będę, ze cycki będą się trzymały 

...ALE JA SIĘ CIESZĘ.... 3,5 roku na ten brzuszek pracowaliśmy więc niech młody siedzi
Co do latania bez stanika, to u mnie nie wyjdzie.... muszę mieć stanik do karmienia chociaż jeden .... no :/
Obym pawia nie zaliczyła po tych słodkościach

puchnij itepe
to już TEN czas sie zbliża 

Luba Kissek pisała pod kartą,jeszcze na porodówkę się nie wybiera
a ty tam pomału się szykujpuchnij itepe
to już TEN czas sie zbliża

ja dziś mam wizyte prywatna u gina to poważymy maleńką.jutro na NFZ i będę mieć porównanie

No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie
też się rano trochę zdziwiłam tymi nowymi udziwnieniami 

No, ale jak trzeba, to trzeba. Czeka mnie też wizyta u osteopaty. Niestety ból w pachwinie utrudnia coraz bardziej życie. Dziś ledwo się wtarabaniłam na fotel u mojej ginekolog 
No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanieHanny ja przez google chrome własnie wchodzę i nie mam problemu...dziwne
O ty spryciulo. Też bym tak chciała. Wizytę mam dopiero w czwartek i pewnie wszystko zatkane bez zmian:Pa tak se sprytnie umilam cała ciążę chodząc do dwóch ginów

może wtedy mała się ruszy,będzie myslałam ze cie w konia zrobiła i wyszła niespodziewanie 
Mój teraz na USG wyszedł mniejszy.moja cały czas wychodziła mniejsza.ale też niespecjalnie mnie to martwi.niech i ma te 2700-3000g
wazne by w dniu CC osiągnęła 2500gU MNIE DZIŚ SŁONKO...kocham jak jest słońce, od razu jakoś tak człowiek pogodniejszy się robito prawda.a u mnie pochmurno

lekarka dała mi szanse jeszcze łągodnymi środkami powalczyćkurcze ale cie męczy to choróbsko
ja zaraz na wizytę...
i ja.napisz wiesci powizytoweJesteśmy po wizycie u ginekologa.oo ginowy dzien
dobrze ze wszystko ok,glukoze przezyjesz 
Czy 3D tak wcześnie w ogóle ma sens?warto po 20tc,wtedy wszysttko ładnie widac