Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...
strasznie mi tu Ciebie brakuje Nana
dziewczyny pomocy stękam dziś cały dzień kość ogonowa mnie napiernicza,do pracy nie poszłam i nie wiem co robic, czemu taki ból
miała któras z was coś takiego i co to robic ,do lekarza czy samo przejdzie???mąż nalega jechać na IP tutaj a ja nie wiem czy jechać czy siedzieć i stękać że samo przejdzie
Mi pomogły ćwiczenia na piłce codziennie.
Luba nie mam piłki,a z czego taki ból się bierze bo wcześniej czegos takiego nie miałam
no ale jakis trzeba mieć.nie wyobrazam se latac bez stanika po porodzie.w swoje bankowo nie wejde a przy miseczce C/D to naprawde jest ból bez
dziecko sie tak ułożyło że ci uciska
Mój lekarz powiedział, że wynika to ze zmiany położenia kręgosłupa. Twierdził, że zależy od umiejscowienia macicy i dzieciaczka.
ja nie chce kupować w sieci Alles jest na allegro:)
po porodzie jadę tam po wózek to odrazu se kupię miło że mają też bieliznę,nie wiedziałam Uśku w baby blue mają fajne i dobre ceny, ja kupiłam w tym blisko porodówki naszej, a jak masz kartę rabatową to masz 5% zniżki jeszcze,
Luba Kissek pisała pod kartą,jeszcze na porodówkę się nie wybiera
a ty tam pomału się szykuj puchnij itepe to już TEN czas sie zbliża
ja dziś mam wizyte prywatna u gina to poważymy maleńką.jutro na NFZ i będę mieć porównanie
No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie
Hanny ja przez google chrome własnie wchodzę i nie mam problemu...dziwne No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie
a tak se sprytnie umilam cała ciążę chodząc do dwóch ginów O ty spryciulo. Też bym tak chciała. Wizytę mam dopiero w czwartek i pewnie wszystko zatkane bez zmian:P
moja cały czas wychodziła mniejsza.ale też niespecjalnie mnie to martwi.niech i ma te 2700-3000g wazne by w dniu CC osiągnęła 2500g Mój teraz na USG wyszedł mniejszy.
to prawda.a u mnie pochmurno U MNIE DZIŚ SŁONKO...kocham jak jest słońce, od razu jakoś tak człowiek pogodniejszy się robi
kurcze ale cie męczy to choróbsko lekarka dała mi szanse jeszcze łągodnymi środkami powalczyć
i ja.napisz wiesci powizytowe ja zaraz na wizytę...
oo ginowy dzien dobrze ze wszystko ok,glukoze przezyjesz Jesteśmy po wizycie u ginekologa.
warto po 20tc,wtedy wszysttko ładnie widac Czy 3D tak wcześnie w ogóle ma sens?