Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...
strasznie mi tu Ciebie brakuje Nana
dziewczyny pomocystękam dziś cały dzień kość ogonowa mnie napiernicza,do pracy nie poszłam i nie wiem co robic, czemu taki ból
miała któras z was coś takiego i co to robic ,do lekarza czy samo przejdzie???mąż nalega jechać na IP tutaj a ja nie wiem czy jechać czy siedzieć i stękać że samo przejdzie
Mi pomogły ćwiczenia na piłce codziennie.
Luba nie mam piłki,a z czego taki ból się bierze bo wcześniej czegos takiego nie miałam
no ale jakis trzeba mieć.nie wyobrazam se latac bez stanika po porodzie.w swoje bankowo nie wejde a przy miseczce C/D to naprawde jest ból bez
dziecko sie tak ułożyło że ci uciska
Mój lekarz powiedział, że wynika to ze zmiany położenia kręgosłupa. Twierdził, że zależy od umiejscowienia macicy i dzieciaczka.
ja nie chce kupować w sieci Alles jest na allegro:)
po porodzie jadę tam po wózek to odrazu se kupię Uśku w baby blue mają fajne i dobre ceny, ja kupiłam w tym blisko porodówki naszej, a jak masz kartę rabatową to masz 5% zniżki jeszcze,
Luba Kissek pisała pod kartą,jeszcze na porodówkę się nie wybiera
a ty tam pomału się szykujpuchnij itepe
to już TEN czas sie zbliża
ja dziś mam wizyte prywatna u gina to poważymy maleńką.jutro na NFZ i będę mieć porównanie
No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie
Hanny ja przez google chrome własnie wchodzę i nie mam problemu...dziwne No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie
a tak se sprytnie umilam cała ciążę chodząc do dwóch ginów O ty spryciulo. Też bym tak chciała. Wizytę mam dopiero w czwartek i pewnie wszystko zatkane bez zmian:P
moja cały czas wychodziła mniejsza.ale też niespecjalnie mnie to martwi.niech i ma te 2700-3000g Mój teraz na USG wyszedł mniejszy.
to prawda.a u mnie pochmurno U MNIE DZIŚ SŁONKO...kocham jak jest słońce, od razu jakoś tak człowiek pogodniejszy się robi
kurcze ale cie męczy to choróbsko lekarka dała mi szanse jeszcze łągodnymi środkami powalczyć
ja zaraz na wizytę...
oo ginowy dzien Jesteśmy po wizycie u ginekologa.
warto po 20tc,wtedy wszysttko ładnie widac Czy 3D tak wcześnie w ogóle ma sens?