Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormariaekad
    • CommentTimeNov 11th 2013
     permalink
    stokosia GRATULACJE KOCHANA!!!!
    Hecate nie wpychasz się siła wyższa :wink:
    no lada chwila a będziesz pogrubiona :bigsmile::cool:
    Hanny trzymam kciuki za rozwój sytuacji :smile:
    Ja od dziś kategorycznie odstawiam słodycze wszelkiej maści...noc miałam do dupy :neutral: żołądek tak mnie bolał, że masakra. Koniec śmieciowego żarcia i jem co 3-4 godz. Dieta jednak sprawiała, że czułam się dobrze i jakoś tak lepiej, głowa mniej bolała...a wiadomo zwalanie wszystko na ciąże i wpieprzanie wszystkiego co się rusza...ehhhh
    MASAKRA :confused:

Dziewczyny a powiedzcie mi ...co do cyckonoszy.... Bo ja pamiętam, że w poprzedniej ciąży kupiłam rozmiar większy niż nosiłam w ciąży...co było mega błędem, bo się w cholerę rozciągnął i w ogóle piersi nie trzymał :confused:... Mam teraz 75 C i spoko piersi ładnie się mieszczą... I teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...
    --
    •  
      CommentAuthorMuriah
    • CommentTimeNov 11th 2013 zmieniony
     permalink
    ja właśnie byłam przekonana, że wody są przeźroczyste, względnie zielone ze smółką, dlatego tak mnie ten pomarańczowy kolor rozwalił :D Moja mama szybko sprawdzała na necie, czy to normalne :bigsmile:

Stokosia wielkie gratki :) Ja też mam na imię Ania :)
    -- [url=https://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    mariaekad: I teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...

Najlepiej zmierzyć :wink:

W ogóle najlepiej kupić taki biustonosz tuż przed końcem ciąży (jesteś na połówce i nie wiesz jak będzie dalej), a potem jeszcze po stabilizacji karmienia dobrać kolejny :wink::wink::wink:

No ale ja mam świra na punkcie biustonoszy przez to że mam duże cycki :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    mariaekad: teraz jak sądzicie kupić 75 C dla karmiących???Biust mi podczas karmienia....O DZIWO nie urósł..wtedy ...
    ja tez mam 75C i do karmienia pare dni temu kupiłam sobie w takim samym rozmiarze.dlatego że one są miekkie i pełniejsze,zupelnie inny krój mają.ale mierzyłam,na oko bałabym sie kupic
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    bananowiec dzięki. Czyli spokojnie poczekam do stycznia i pod koniec zmierzę i kupię. Kupię sobie jeden taki tzw tańszy na tzw wszelki wypadek (zapakuję do torby).
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Hej dziewczyny.

Stokosia, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheer:

Też mnie kilka dni nie było ale coś tu słabo z frekwencją postów się staracie:)
    Skończyliśmy remont i były urodziny mojego N. Nie udało mi się dać prezentu w postaci córeczki.
    Ja już na drugim miejscu ale oczywiście po akcji skurczowej i skróceniu szyjki w 34tc wszystko się zatrzymało w cholerę :cool:

Teraz będę leżeć i pachnieć pewnie do grudnia jednocześnie blokując listę.
    Kissek nam się rozpakuje 19.11, Hecate może wcześniej a ja dalej będę korek robiła
    :shocked:
    -- ;
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    mariaekad do karmienia najlepiej kupić po nawale, bo nie wiesz jak Ci cyce tym razem urosną. Mi urosły bardzo mocno w trakcie karmienia. Oj, bardzo;) Te 2 - 3 dni w szpitalu można się nawet bez obejść, bo i tak jak cycki poorane przez małą buźkę to najważniejsze, żeby je mocno wietrzyć. Swoją drogą polecam te muszle od medeli mnie uratowały - ładnie cyce się wietrzą, a w trakcie nawału zbierały mleko;) Tym razem już do szpitalnej torby je wpakowałam;)
    Luba to będziemy razem "korkować". U mnie też zaczął się spokój, ale ja tam się cieszę. Kuba śpi mi od 21 do 8 -9 więc tyle mojego spokoju/wysypiania się póki drugi w brzuchu;P
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Co do rozmiaru to ja też mam alles cafe latte i kupiłam niby większy a dobry jest na mnie teraz i ciągle go nosze taaaaki jest wygodny. Mam jeszcze jednego alles ale nie pamiętam nazwy. Jak mi cycki urosną to nie wiem co założę :bigsmile:

Hanny ja też się cieszę, że mój dzieć taki wyrozumiały i pozwolił dokończyć remont ale teraz to ja już się doczekać nie mogę:P tym bardziej, że to moje pierwsze, długo wyczekiwane dzieciątko :bigsmile:
    "Tylko" jeszcze poród trzeba przetrwać hihi.
    -- ;
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    E tam poród phiii ;) A tak na poważnie to też zaczęłam się bać porodu, zwłaszcza że blizna po cc coraz bardziej daj o sobie znać:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthordona79
     permalink
    dziekuje serdecznie za wszystkie gratulacje, jestesmy od soboty w domku, Mala Lilly jest niesamowita i piekna!!!! Prod jak porod wiadomo ale chwila ujrzenia swojego wyczekanego malenstwa jest nie do opisania. Malenka zdrowa, nie ma zadnych cyst!!!! Pije ladnie z cycusia i jest dosyc grzeczna jak na razie!!! Trzymam za reszte z Was!!!! oj niedlugo wszystko to przed wami, niesamowity nawal uczuc!!!! pozdrawiamy!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Witajcie kobietki.Ja wczoraj mile spędziłam wieczór szkoda tylko że bezalkoholowo,koleżanka humor dopisywał a ja już koło 23 nie żywa byłam.
    A od rana miałam kłótnie z moim M. jak zwykle o głupoty ale mi hamulce puściły,najgorsze w tym wszystkim że dzieci to słyszały :( Nigdy jeszcze nie były świadkiem naszej kłótni aż do dzisiaj ehh mam moralnego kaca :(:(:(
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Hanny, us trzymakcie dzieciaczki jeszcze. Kazdy dzien dluzej, to wielki dar. Przed narodzinami Mikolaja nie zdawalam sobie sprawy, ze taki bezcenny.
    Hecate, powodzenia. Dobrze,.ze jestes pod stala kontrola.
    One na pierwszym miejscu :crazy::crazy::crazy:
    Us, to samo pomyslalam o pogrubieniu :tooth: Caly czas trzymam kciuki:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    nana81: Us, to samo pomyslalam o pogrubieniu Caly czas trzymam kciuki
    strasznie mi tu Ciebie brakuje Nana
    trzymam małą,trzymam.nic się nie dzieje więc myślę że się dokulamy.
    za 2,5-3tyg idziemy do cięcia zatem ja nie mam zamiaru korkować listy hehehehe
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    uś: strasznie mi tu Ciebie brakuje Nana

Mi też Nany brakuje.
    Uśku ty chyba szybciej ode mnie urodzisz :>
    Chyba muszę zacząć praktykować skakanie na piłce, bieganie po schodach i :twosome:
    Co jeszcze pomaga? :)

Treść doklejona: 11.11.13 15:06
    Hanny, a co tam poród... może będzie express jak to w modzie na forum ostatnio:)
    -- ;
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Luba: Uśku ty chyba szybciej ode mnie urodzisz :>
    aaaaa niepowiedziane :bigsmile: jak zaczniesz swoje praktyki to lada moment expresem sie rozdwoisz :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    , a ile Twoja córeczka już waży?
    -- ;
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Nana jakieś nowe wieści? Co u Mikiego?
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Luba: Uś, a ile Twoja córeczka już waży?
    jutro mam wizytę to się dowiem.nie jest jakaś duża.w 33tc miała między 2050 a 2300g

Treść doklejona: 11.11.13 16:46
    o a dziś wg suwaczka z BabyGaga wkroczyliśmy w 9 miesiąc :heartsabove:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Gratuuję nowym rozpakowanym
    Ja też zakupiłam stanik alles naomi, jestem nim zachwycona, jest wygodny i sexi i super podtrzymuje biust, planuję kupić jeszcze jeden, ale miękki, mierzyłam też alles cubana i super leżał.
    Nie radzę kupować przed porodem, ja tak kupiłam jeden z h&m teraz leży w szafie bo jest za mały i nie podtrzymuje dobrze biust, tak więc strata kasy. A biust mi tak urósł, że nie dopinam się w biuście w dwa swoje płaszcze, więc nie mam w czym chodzić, mam tylko kurtkę zimową, ale na nią jeszcze za ciepło jest
    cubana

naomi
    --
    •  
      CommentAuthorGaja00
     permalink
    dziewczyny pomocy:sad: stękam dziś cały dzień kość ogonowa mnie napiernicza,do pracy nie poszłam i nie wiem co robic, czemu taki ból:cry:
    miała któras z was coś takiego i co to robic ,do lekarza czy samo przejdzie???mąż nalega jechać na IP tutaj a ja nie wiem czy jechać czy siedzieć i stękać że samo przejdzie:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Gaja00: dziewczyny pomocy:sad: stękam dziś cały dzień kość ogonowa mnie napiernicza,do pracy nie poszłam i nie wiem co robic, czemu taki ból:cry:
    miała któras z was coś takiego i co to robic ,do lekarza czy samo przejdzie???mąż nalega jechać na IP tutaj a ja nie wiem czy jechać czy siedzieć i stękać że samo przejdzie:sad:

Gaja, ja miałam też takie bóle. Mi pomogły ćwiczenia na piłce codziennie. Po paru tygodniach przeszło i nie bolał pare miesięcy a jakiś tydzień temu znowu zaczął.
    -- ;
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    kachaw: Nie radzę kupować przed porodem
    no ale jakis trzeba mieć.nie wyobrazam se latac bez stanika po porodzie.w swoje bankowo nie wejde a przy miseczce C/D to naprawde jest ból bez

gdzie Kasiu w Opolu mają Alles?
    --
    •  
      CommentAuthorGaja00
     permalink
    Luba: Mi pomogły ćwiczenia na piłce codziennie.

Luba nie mam piłki,a z czego taki ból się bierze bo wcześniej czegos takiego nie miałam

tak w ogóle to u mnie nie do porównania ta ciąża a ciąża z córką,w poprzedniej to miałam tyle energii że hej, wiecznie w ruchu i nic nie dolegało poród plum i tyle było ,a teraz to mój chłopaczynka daje mi równo w kość
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    dziecko sie tak ułożyło że ci uciska :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Gaja00:
    Luba nie mam piłki,a z czego taki ból się bierze bo wcześniej czegos takiego nie miałam

Mój lekarz powiedział, że wynika to ze zmiany położenia kręgosłupa. Twierdził, że zależy od umiejscowienia macicy i dzieciaczka.

Treść doklejona: 11.11.13 20:18
    uś: no ale jakis trzeba mieć.nie wyobrazam se latac bez stanika po porodzie.w swoje bankowo nie wejde a przy miseczce C/D to naprawde jest ból bez

Prawda. Ja mam teraz miseczkę H więc bez nie ma szans.
    Alles jest na allegro:)
    -- ;
    •  
      CommentAuthorGaja00
     permalink
    uś: dziecko sie tak ułożyło że ci uciska

możliwe:)
    ale to cholernie boli:sad:mąż będzie masował może trochę ulży

Treść doklejona: 11.11.13 20:25
    Luba: Mój lekarz powiedział, że wynika to ze zmiany położenia kręgosłupa. Twierdził, że zależy od umiejscowienia macicy i dzieciaczka.

dzięki Luba że mi rozjaśnilaś ,a już odchodziłam od zmysłów że coś nie tak się dzieje...
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Ja też mam alless naomi jest boski.Ja i tak musiałam kupić wiec jak miałam wydać 50 zl na zwykly kupiłam ten.Przed porodem planuje kupić jeszcze jeden większy jedynie że nie będzie takiej potrzeby :)
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Uśku w baby blue mają fajne i dobre ceny, ja kupiłam w tym blisko porodówki naszej, a jak masz kartę rabatową to masz 5% zniżki jeszcze,
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Luba: Alles jest na allegro:)
    ja nie chce kupować w sieci :wink:
    kachaw: Uśku w baby blue mają fajne i dobre ceny, ja kupiłam w tym blisko porodówki naszej, a jak masz kartę rabatową to masz 5% zniżki jeszcze,
    po porodzie jadę tam po wózek to odrazu se kupię :bigsmile: miło że mają też bieliznę,nie wiedziałam
    póki co kupiłam zwykły bawełniany do karmienia za 14zł,po nawale sprawie se coś extra bo nie znosze miękkich staników
    --
    •  
      CommentAuthorGaja00
     permalink
    Ewa1406: Głównie jak się przemecze.

mnie to wzięło pewnie z siedzenia....praca biurkowa

rozmasowane przez mojego eM i czuje się o niebo lepiej,może właśnie tego potrzebuje moja kośc ogonowa:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Gaja i mnie kość ogonowa boli już od jakiegoś czasu. Głównie jak się przemecze.
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Ojjojoj :shocked::wink: Mnie takze Was brakuje! Luba, za Ciebie taz szczegolne kciuki:kissing:
    Wspolne klopoty zblizaja. Do wszystkich skurczowek mam jakis sentyment. Zycze Wam efektywnych skurczybykow, ale w odpowiednim czasie.
    Hanny, naskrobalam na odpowiednim watku :wink:
    Allesy sa super! Nawet ten nieusztywniany, bawelniany. Po pierwsze odpina sie cala miseczke, po drugie nic nie uciska. Uzywanymi przy Emilce canpolami narobilam sobie zastojow:neutral: Nie zaloze juz ich chocby nie wiem co.
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
    • CommentTimeNov 12th 2013
     permalink
    Witam z rana. Czekamy z niecierpliwością na obchód i decyzje co dalej bedzie. Jeśli przetrzymają nas do poniedziałku bedziemy miec skończone 36tyg o 2 dni równo. Oby maluchy nabrały wiecej masy bo strasznie sie martwię że sa takie chudziutkie w szczególności Wojtuś.
    -- http://28dni.pl/pictures/2049868.jpg
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Hecate, koniecznie daj znac, co zdecydowali. Pewnie wynik crp bedzie decydujacy. Powodzenia!
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Wysokie miałaś te CRP?
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Hecate daj znać jaka decyzja.

Ja dzisiaj kiepsko się czuję.
    Ćmi mnie @ i niedobrze mi.
    W dodatku coś spuchłam na twarzy.
    Pamiętam, że dziewczyny wspominały coś o "wielkim nosie przed porodem".
    Mam wrażenie, że to o mnie.

Kissek coś dalej się nie zameldował :devil:
    -- ;
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Dziewczyny, czy wam też wyskakuje, że na stronie znajduje się złośliwe oprogramowanie pochodzące ze strony "suwaczek" i że może zainfekować kompa i wszystko co z tym związane? Nie mogę otworzyć ani "przyszłych" ani "maluch 1 - 3":confused:
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    dzień dobry
    HANNY DZIĘKI :smile: sęk w tym, że mi po nawale w 1 ciąży zmalały :neutral: i kupiony rozmiar większy okazał się porażką. Stąd moje pytania...Ale postanowiłam, że właśnie na dni szpitalne kupię jeden w moim obecnym rozmiarze a jak wrócę do domku to przez neta zamówię ten alles i wtedy pewna będę, ze cycki będą się trzymały :wink:
    DONA JESZCZE RAZ SERDECZNIE CI GRATULUJĘ... widzisz nie było co martwić się na zapas cystami :smile:
    no kochana jak ja bym chciała napisać oooo jeszcze 2,5 tyg a u mnie dobre 3 miechy jeszcze kulania :smile:...ALE JA SIĘ CIESZĘ.... 3,5 roku na ten brzuszek pracowaliśmy więc niech młody siedzi :cool: Co do latania bez stanika, to u mnie nie wyjdzie.... muszę mieć stanik do karmienia chociaż jeden .... no :/
    gaja kurcze a może zadzwoń do gina jeśli ból jest bardzo dokuczliwy...
    hecate dawaj koniecznie znać co u Ciebie i jaka decyzja...
    Ja dziś obudzona zostałam masakrycznymi kopniakami młodego, no wiercił się jak nigdy...głodny czy co? Potem znowu zasnęłam... ale teraz na nogach latam jakaś...mh.. pełna energii.
    Jutro mam krzywą cukrową i...JUŻ SIĘ KURCZE BOJĘ :confused: Obym pawia nie zaliczyła po tych słodkościach :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Hecate czekam na wieści,bo już pewnie po obchodzie
    Luba Kissek pisała pod kartą,jeszcze na porodówkę się nie wybiera :wink:
    a ty tam pomału się szykuj :bigsmile: puchnij itepe :tongue: to już TEN czas sie zbliża :cool:
    Hanny mi nic nie wyskakuje.ale gdzieś pod czyjąć kartą ciąży też widziałam że jakaś laska miała problem z wejściem na forum
    Maria nacieszaj sie brzusiem,oby tylko kopniaki nie były dokuczliwe :bigsmile:

ja dziś mam wizyte prywatna u gina to poważymy maleńką.jutro na NFZ i będę mieć porównanie :devil::cool:
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    uś: Luba Kissek pisała pod kartą,jeszcze na porodówkę się nie wybiera :wink:
    a ty tam pomału się szykuj :bigsmile: puchnij itepe :tongue: to już TEN czas sie zbliża :cool:

Wiadomo, że ja już "w butach" czekam od 2 tygodni :bigsmile:
    Oh, myślałam, że u Kisska się coś przyśpieszyło skoro brzuch opadnięty i wszystko tak książkowo przebiega.

Hanny, ja z firefoxa też wchodzę bez problemu.

uś: ja dziś mam wizyte prywatna u gina to poważymy maleńką.jutro na NFZ i będę mieć porównanie :devil::cool:

O ty spryciulo. Też bym tak chciała. Wizytę mam dopiero w czwartek i pewnie wszystko zatkane bez zmian:P
    -- ;
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    to czekamy na wieści. Mój teraz na USG wyszedł mniejszy...ale nie martwię się bo córeczka też drobna była i ur z wagą 2750 więc nie obrażę się jak młody też do takiej dobije :smile:
    Mnie nic nie wyskakuje że błąd czy coś...
    U MNIE DZIŚ SŁONKO...kocham jak jest słońce, od razu jakoś tak człowiek pogodniejszy się robi :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkoalka
     permalink
    cześć dziewczyny
    Hecate jak tam maluchy czekam z niecierpliwością na jakies wieści od Ciebie
    ja dziś byłam u rodzinnego z tym moim cholernym przeziebieniem i kaszlem, który już zakrawa po mału o oskrzela, ale lekarka dała mi szanse jeszcze łągodnymi środkami powalczyć
    dostałam Orofar, Teraflu i Pulneo - troche mnie przestraszyły te ulotki ale po konsultacji telefonicznej z ginem moge brać wg zaleceń a jak nie pomogą te specyfiki mam przyjśc w piątek do rodzinnego po antybiotyk
    jutro wizyta u gina juz sie doczekać nie mogę :)

:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorjusiak
    • CommentTimeNov 12th 2013 zmieniony
     permalink
    Hanny: No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie

Hanny, daj zaawansowane i pojawi Ci się komunikat, że chcesz kontynuować na własną odpowiedzialność, klikasz i po problemie :bigsmile: też się rano trochę zdziwiłam tymi nowymi udziwnieniami :confused:

Treść doklejona: 12.11.13 13:44
    a ja zaraz na wizytę... ciekawe co tam w środku słychać... oby dobrze wszystko było! kurczę, tyle już za nami, trochę doświadczenia jest, a i tak przed każdą wizytą stres nieziemski jest :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Nie wiem co jest grane, ale kiedy próbuję przeczytać Wasze wpisy na poprzedniej stronie, wyskakuje mi informacja "na tej stronie zostało zainstalowane złośliwe oprogramowanie", przeglądarka automatycznie blokuje mi dostęp do strony i nie mogę nadrobić postów.
    Jesteśmy po wizycie u ginekologa. Junior rośnie, ze mną też wszystko OK, szyjka długa i zamknięta. Dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą bleeeee :confused: No, ale jak trzeba, to trzeba. Czeka mnie też wizyta u osteopaty. Niestety ból w pachwinie utrudnia coraz bardziej życie. Dziś ledwo się wtarabaniłam na fotel u mojej ginekolog :shamed:
    jusiak, koalka, powodzenia na wizytach !
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Ja z niecierpliwością czekam na jutrzejsze USG. Nie boję się go. Jestem podekscytowana, bo jeszcze nie podglądałam malucha tak długo.
    Płeć pozostanie tajemnicą na razie, bo mój lekarz tak szybko raczej nie mówi. Poprzednio nie mówił (choć ja nie pytałam wtedy).
    Zastanawiam się czy pomiędzy jutrzejszym USG a połówkowym nie iść gdzieś jeszcze na USG (może z 3D) - powiedzmy w 17 - 18 tyg. Z punktu widzenia medycznego to chyba bez sensu (tak mi się wydaje). Czy 3D tak wcześnie w ogóle ma sens?
    Ale wiem, że jak pójdę, to będę spokojna.
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Hanny: No z firefoxa wchodzę, a z google chrome nie da rady, że niby znajduje to złośliwe oprogramowanie
    Hanny ja przez google chrome własnie wchodzę i nie mam problemu...dziwne
    Luba: O ty spryciulo. Też bym tak chciała. Wizytę mam dopiero w czwartek i pewnie wszystko zatkane bez zmian:P
    a tak se sprytnie umilam cała ciążę chodząc do dwóch ginów :tongue:
    a Ty może jednak zdejmij te buty :cool: może wtedy mała się ruszy,będzie myslałam ze cie w konia zrobiła i wyszła niespodziewanie :tongue:
    mariaekad: Mój teraz na USG wyszedł mniejszy.
    moja cały czas wychodziła mniejsza.ale też niespecjalnie mnie to martwi.niech i ma te 2700-3000g :wink: wazne by w dniu CC osiągnęła 2500g
    mariaekad: U MNIE DZIŚ SŁONKO...kocham jak jest słońce, od razu jakoś tak człowiek pogodniejszy się robi
    to prawda.a u mnie pochmurno :sad:
    koalka: lekarka dała mi szanse jeszcze łągodnymi środkami powalczyć
    kurcze ale cie męczy to choróbsko
    zdrowiej
    jusiak: ja zaraz na wizytę...
    :swingin: i ja.napisz wiesci powizytowe
    karolajnas: Jesteśmy po wizycie u ginekologa.
    oo ginowy dzien :tooth: dobrze ze wszystko ok,glukoze przezyjesz :wink:

Treść doklejona: 12.11.13 14:01
    Ewa1406: Czy 3D tak wcześnie w ogóle ma sens?
    warto po 20tc,wtedy wszysttko ładnie widac :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Ewo, myślę, że na tym etapie na 3D będzie jeszcze zbyt wcześniej. U mnie lekarz zapraszał na 3D dopiero w okolicach 26.tygodnia, kiedy zrobił mi na połówkowym obraz 3D, bo u niego jest to w standardzie podczas każdej wizyty, a był to 20.tydzień, Junior był jeszcze bardzo drobniutki i obraz 3D nie był taki, na jaki liczyłam :smile:

, też dawaj znać, jak po wizycie !!! Powodzonka !
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    ja mam dziś 35+5.na tym etapie urodziły sie moje bliźniaki
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    No właśnie tak myślałam, że to 3D za szybko...
    Z młodą byłam w 28tyg dopiero...
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.