Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hanyy czyli zakładasz że nogi pozaciskasz tyle?i bardzo dobrze Uśku to Ty przede mną urodzisz
ja mam zlecony mocz,morfologie,hbs i gbs (pobrany).chyba nic poza tym.przeciwciala robiłam wcześniej - morfologia
-mocz
-WR (odczyn Wassermana)
-przeciwciała przeciwko toksoplazmozie i różyczce (nie wiem w sumie czy to trzeba, bo po co na końcówce? Robiłyście?)
-HBs
o właśnie wyniki grupy krwi
a ja cholera ciągle z tym ostrożnie jakoś.chyba wciąż nie dowierzam w swoje szczęście kupilam w lumpie troche rozu hahaha no nie moglam sie oprzec noo
ty pewnie też skromnie z wagą?u mnie to wszystko przez te 16tygodni mdłości us - nie cwaniakuj :P wez przytyj noo :)
przepraszam ale wchrzanie wam sie w kolejke
i mam równo 6kg na plusie
hopefully ja w poprzedniej ciąży chodziłam sama, bo mąż był na rejsie.
fajnie byłoby mieć parkę
no czas przykoksować ostatnio bylo +2 :P ale teraz to pewnie z +4 ;P okaże sie 25ego :P
brzuchol mi wywalilo :P
o widzisz,idziesz prawie tak jak ja -2kg z wagi wyjsciowej ;)
no to teraz z wizyty na wizytę będą coraz większe emocje czy dynda czy nie dynda wstępnie gratuluję gin obstawia, że to dziewczynka. fajnie byłoby mieć parkę
a cały czas była między 3 a 10 centylem.przykoksowała albo błąd pomiaru jutro u drugiego gina (NFZ) to porównam to waga w sam raz.
Dziewczynki, a to mleko na zgagę to surowe trzeba pić ? Mnie niestety też łapie i to czasem tak, że aż same łzy do oczu płyną z bólu. Szczególnie właśnie w nocy ...
całkiem w normie kochana
Dziewczynki, a to mleko na zgagę to surowe trzeba pić ? Mnie niestety też łapie i to czasem tak, że aż same łzy do oczu płyną z bólu. Szczególnie właśnie w nocy ...
Ahaha :) Pocieszam się że mogłoby być gorzej
O wy szczuplaki
Nana a pomyśl jak by to było jakby akcja z fenoterolem była kilka tygodni temu mogłas urodzić jeszcze szybciej.w głowie mi sie to nie mieści by nie było nic co można dać ciężarnej na przedwczesne skurcze Mnie sie z jrdnym nie udalo tyle wytrzymac