Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

było nic co można dać ciężarnej na przedwczesne skurcze
A lepszy bepanthen czy purelan???
Uś, daj znać jak tam konfrontacjagówniane wieści z wizyty na NFZ

magnez do żył (swoją drogą boli jak cholera na początku) plus 3 dni nawadniania plus nospa w zastrzykach, luteina i aspargin.a no tak,tobie pomogło.ale np Nana i na feno miała skurcze więc myślę że taki magnez niewiele by zdziałał.myślę że jak jest czynność skurczowa to już teraz lekarze nie mają jak z tym walczyć.

najlepsze lekarstwo to leżenie plackiem po prostu.to prawda,to napewno wspomaga leczenie i uspokaja macicę.Nana faktycznie szyjke miaa niewydolną i zwyczajnie skurcze wszystko mocno przyspieszyły.moja szyjka trzyma,mimo że się kurczę to nic złego to nie powoduje.

tak jakby jutro urodziłam Kubę, a też miałam owu koło 18 dc, więc już się tak nie stresuje. Kuba został uznany za donoszonego, bo ważył 2850 tylko stracił punkt za skórę, bo niby w tej mazi wcześniaczej
więc gęba mi się cieszy...
skąd mu się to wzięło???Nie wiem...ale na prawdę każdy sprzęt ianczej, lekarz też mierzy inaczej... i zwariować można.
...Ale za to nie chcę na Solec, mimo że mój ukochany gin tam pracuje, to wołami mnie tam nie zaciągną 
dasz radę!!!

No zobaczymy...wtedy już nie będzie bata i będę musiała ścisłą dietę trzymać.
... No ale tego dnia się urodziła i 2750 więc jednak są pomyłki na obrazach USG.suwaczek masz wg OM czy USG?
brałam żurawinę w kaps i piłam sok, czyżby była taka rewelacyjna ? :) Nie wiem czy nie za bardzo zakręciłam;)ja rozumiem
czyli masz od daty poczęcia plus 14dni 
Hecate, skoro Ci nic jeść nie pozwalają to wygląda jakby się szykowali dzisiaj na przyjście na świat Maluszków..ale to bez sensu,do CC nie trzeba byc na czczo...
Heh, no ja suwaczek mam wg usg bo gdybym miala wg om to bym miala dziecko 9 tygodni starsze ;)
a na usg i tak Dziubdziak wyszedł tydzien starszy niż wynikało to z moich prywatnych obliczen 

dzis nie urodze
oby w nocy był spokój. 

No o sie narazie uspokoiło po tabletce z żelazem
,
to zalezy od wyników,mozna i do końca
gówniane wieści z wizyty na NFZ
niedość ze waga małej na tym jego sprzęcie sprzed wojny wskazywała mniej niż 3tyg temu to jeszcze sie sugeruje terminem usg i chce mnie wcisnąc na CC dopiero początkiem grudnia.a ja tak chciałam listopad...wg wczoraj waga 2500-2700g,z dzisiaj 2200-2500g
,
Wczoraj straciłam pieska, labradora :( Był ze mną 14 lat.raju nie pisz mi takich rzeczy

sprzęt naprawdę musi być przedwojenny skoro tak pokazuje wagę.albo sprzęt albo gin nie posiada umiejętnosci.najbardziej wiarygodne było usg w 12tc bo pokazało wiek idealnie wg miesiączki