Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
było nic co można dać ciężarnej na przedwczesne skurcze
A lepszy bepanthen czy purelan???
gówniane wieści z wizyty na NFZ Uś, daj znać jak tam konfrontacja
a no tak,tobie pomogło.ale np Nana i na feno miała skurcze więc myślę że taki magnez niewiele by zdziałał.myślę że jak jest czynność skurczowa to już teraz lekarze nie mają jak z tym walczyć. magnez do żył (swoją drogą boli jak cholera na początku) plus 3 dni nawadniania plus nospa w zastrzykach, luteina i aspargin.
to prawda,to napewno wspomaga leczenie i uspokaja macicę.Nana faktycznie szyjke miaa niewydolną i zwyczajnie skurcze wszystko mocno przyspieszyły.moja szyjka trzyma,mimo że się kurczę to nic złego to nie powoduje. najlepsze lekarstwo to leżenie plackiem po prostu.
tak jakby jutro urodziłam Kubę, a też miałam owu koło 18 dc, więc już się tak nie stresuje. Kuba został uznany za donoszonego, bo ważył 2850 tylko stracił punkt za skórę, bo niby w tej mazi wcześniaczej
suwaczek masz wg OM czy USG?
ja rozumiem czyli masz od daty poczęcia plus 14dni Nie wiem czy nie za bardzo zakręciłam;)
ale to bez sensu,do CC nie trzeba byc na czczo... Hecate, skoro Ci nic jeść nie pozwalają to wygląda jakby się szykowali dzisiaj na przyjście na świat Maluszków..
Heh, no ja suwaczek mam wg usg bo gdybym miala wg om to bym miala dziecko 9 tygodni starsze ;)
No o sie narazie uspokoiło po tabletce z żelazem
to zalezy od wyników,mozna i do końca
gówniane wieści z wizyty na NFZ
niedość ze waga małej na tym jego sprzęcie sprzed wojny wskazywała mniej niż 3tyg temu to jeszcze sie sugeruje terminem usg i chce mnie wcisnąc na CC dopiero początkiem grudnia.a ja tak chciałam listopad...wg wczoraj waga 2500-2700g,z dzisiaj 2200-2500g
raju nie pisz mi takich rzeczy Wczoraj straciłam pieska, labradora :( Był ze mną 14 lat.
albo sprzęt albo gin nie posiada umiejętnosci.najbardziej wiarygodne było usg w 12tc bo pokazało wiek idealnie wg miesiączki sprzęt naprawdę musi być przedwojenny skoro tak pokazuje wagę.