Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Luba, rowniez, moze juz dzis napiszesz ze maluszek z Tobą.:) jak sie niepokoisz zawsze mozesz na IP do szptala pojechac
Zatem oficjalnie gratuluję! No i najważniejsze- jest karta ciąży
Termin mam na 29.06.2014
boszzzzzzzz ale piękny filmik! cudny, sushka na rozpakowanych wkleiła :)
no coś sie tam szykuje :D niech sie rozkręca :D Nie chce sobie wmawiać ale chyba coś jest na rzeczy...
mi bardziej chodzi o opieke nad chłopcami.jakby sie udało 29.11 to przeleze przez weekend a po niedzieli wracam do domu.a tak to dopiero kolejny weekend wchodzi w gre.boje sie jednak ze samo sie wtedy zacznie ;p Uś z którego skierowania skorzystasz? Ja też wolałabym wcześniej....
ogromne gratulacje i witamy uż oficjalnie mogę przywitać się jako przyszła mamusia
plamię sobie,ale delikatnie.mam nadzieję że się dziś uspokoi Uś ????? melduj się kochana? Jak tam ? co tam?
dochodzimy do podobnych wniosków ;p Pogoda barowa, jem śniadanko i chyba legnę
jestem z Ciebie dumna normalnie.pięknie donosiłaś chłopców :) teraz ładnie leż i pachnij i czekaj kiedy zechcą wyleść :) Po wizycie dowiedziałam sie ze jeśli powtórzą sie tak mocne skórcze to kończymy ciąże i tulamy maleństwa. Jeśli nic nie bedzie to w nastepnym tyg bedą sie narażać co dalej. Ale do dwoch tygodni bedą kończyć ciąże zależy jak maluchy wagowy bedą stać
ładna waga,ja też mam wymaz pobrany do GBS-a,czekamy.choć u mnie jest średnio ważny przy CC.L4 mam do 11.12,tyle maxymalnie mógł mi dac a i tak bankowo zdąże 3 razy urodzić do tego dnia Ja Po wizycie wszystko ok, mała waży już jakies 2600g, L4 mam do 21 grudnia, miałam pobrany wymaz z pochwy wiec za tydzien bedze wiadomo co tam siedzi
dziś 9 miesiąc ciąża donoszona
spokojnie,weź pod uwagę granicę błędu zważy Ci ją dzisiaj?tzn pomierzy? Mam nadzieje, że mała za bardzo nie przykoksowała skoro 2 tyg temu ważyła 3kg....
nie,właśnie tylko ten co chodze na NFZ.ten drugi to jego brat ale nie mają kontaktu Uś, Twoich 2 lekarzy pracuje w tym samym szpitalu?
no to jest przynajmniej do kogo się odezwać Dobrze, że mój N ma biuro w domu i nie jestem sama bo bym pewnie w depresje powoli wpadała listopadową
to ze spokojem do porodu Ja GBSa już miałam i jestem "czysta"
a własnie-ile dzieci koksują na koncówce?na necie czytam że ok 200g tygodniowo a mi gin wczoraj mówił że 100g tygodniowo
--
spokojnie,weź pod uwagę granicę błędu zważy Ci ją dzisiaj?tzn pomierzy?
lody szamaj póki masz wymówkę w ciąży wszystko można
nie,właśnie tylko ten co chodze na NFZ.ten drugi to jego brat ale nie mają kontaktu
a własnie-ile dzieci koksują na koncówce?na necie czytam że ok 200g tygodniowo a mi gin wczoraj mówił że 100g tygodniowo
Luba a w którym tyg robiłaś sobie wymaz na tego GBS-a? To chyba już tak przed- porodowo się robi prawda?
ja mam wizytę w poniedziałek i jedyne czego się boję to stanięcia na wadze
Pod koniec listopada zamierzam zaopatrzyć się w piżamki i biustonosz, i tym samym torbę mogę zamykać... nie ma co być na 22 miejscu i mieć Torbę spakowaną to chyba tylko ja taka nie normalna jestem a co tam...
no ja bym tak chciała... Mi gin ostatnio mówił że tak 200g tygodniowo.
i bardzo dobrze,przynajmniej wydatki rozłożone nie ma co być na 22 miejscu i mieć Torbę spakowaną
tak moją szyjke potraktował wczoraj gin przy badaniu :( Uś no no no...plamisz, ale skoro to już 9 miesiąc, słonko donoszone więc możesz się rozpakowywać
mi pobrał przedwczoraj Luba a w którym tyg robiłaś sobie wymaz na tego GBS-a? To chyba już tak przed- porodowo się robi prawda?
hahahahaha wolne żarty ;p inaczej nie rodzę
kurka że tez nikomu z tą wagą nie da się dogodzić ;p chociaż zauważam ze wszystkie jak jeden mąż chcą dzieci w okolicach 3000g hehe Mam nadzieje, że 100g bo ja też inaczej nie rodzę ;)
no to będzie miał Jaś braciszka?Gratulacje wyglada na to ze ma cos miedzy nogami
to ja modlę się aby dobić do 4000 tyś... Serio...niestety moja ciąża wystarana przez 3 lata więc pod specjalnym nadzorem, czasem w pierwszych tyg. miałam co 2 tyg wizyty, DO tego czasem akcje typu, plamię, krwawię, dodatkowe leki... Plus mega kasa na leki Clexan na początku bez refundacji to buliliśmy po 137 zł za 10 szt na 10 dni....TO MASAKRYCZNE PIENIĄDZE!!! Teraz jak już odstawiłam sporo ...no to wiadomo, zostały wizyty i badania...No ale podejrzewam, że do końća ciąży jak nic z 1000 zł jeszcze pójdzie
Daguś to ja modlę się aby dobić do 4000 tyś... Serio...
ma 6,02 cm i przeziernosc 1,9. to chyba nisko ale prawidlowo, co?
kakai sporo!!!
Ale ja bym nie zamieniła swojego lekarza na żadnego innego, jestem pod tak dobrą opieką, że to on się mnie pytał o której mi pasuje jak się coś działo...i to on przyjeżdżał do Kliniki jak tylko się coś działo!!!Do tego był 4 z kolei lekarzem który jako jedyny doprowadził do tego, że po 3,5 roku zaszłam w upragnioną ciąże. I nawet jakbym drugie tyle musiała wydać... to bym tylko pod jego opieką chciała prowadzić ciąże...
heheeh dokładnie,ostatnio wracając od gina tez z eN o tym rozmawialiśmy nidgy nie dostaje sie paragonu, w koncu płaci sie za usługę
I przecież wiadomo, że we wtorek (19.11) narodzę się również JA. Narodzę się na nowo! Juz jako mama! M - A - M - A