Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale porodu nigdy wiecej, mam traume
. Potrzebuje takiej pozytywnej osoby!!!
Czy któraś z was miała podbny problem? Strasznie boję się wcześniejszego porodu:(witamy witamy

Odebrałam dzisiaj wyniki badań glukozy - wyszło 85.0.ładny wynik,nie ma czym sie przejmować.
skierowanie do szpitala na zalożenie pessaru. Czy któraś z was miała podbny problem?

Twardnienia to też skurcze, tyle że na tym etapie są raczej bezbolesne.dokładnie to samo miałam napisać Agunia`

dziewczyny która leżala 7 miesięcy z nogami uniesionymi do góry..

mater jak ja bym chciała i 25 zrobić sobe prezęcik na imieniny 
Wiesci z wizyty. Chcą mnie przetrzymać co najmniej jeszcze tydzień o ile sama nie zacznę rodzic. Czyli Jest szansa na 25

Us kochana ty kupowałaś kosmetyki z rossmana dla dzidzi? Bo właśnie jestem po zakupach i się zastanawiam czy można je stosować odrazu po urodzeniu?można od pierwszych chwil.właśnie też widziałam że dziady nie napisali i szukałam po sieci.Ja tylko krem do buzi kupiłam i żel do kąpieli.będę lać do wody a nie bezpośrednio na skórkę

...i nie zamienię mojego na żadnego innego...i męża
i lekarza 

U mnie dziś dzień pod znakiem latania na odkurzaczu, prania i prasowania...
J&J hmmm mam nadzieję że alergikiem nie będziea trzeba było sobie zamówic próbki z J&J.ja dostałam próbkę zelu do kąpieli i balsamu,takie dwie małe buteleczki.sprawdzimy
Mąż pytał mi się trzy razy czy aby go nie kłamie ;pahahahaha ci faceci
niedowiarki
Uś ja bym nie przecierała nawet. Wczoraj jeszcze pisałaś, że plamiszno plamiłam dwa dni ale z szyjki,po badaniu
No a ja oberwałam jak na moim etapie chciałam się do okien dotykaćna twoim etapie to zakaz totalny
nam juz w zasadzie nic nie grozi