Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
witamy witamy Czy któraś z was miała podbny problem? Strasznie boję się wcześniejszego porodu:(
ładny wynik,nie ma czym sie przejmować. Odebrałam dzisiaj wyniki badań glukozy - wyszło 85.0.
skierowanie do szpitala na zalożenie pessaru. Czy któraś z was miała podbny problem?
dokładnie to samo miałam napisać Agunia` Twardnienia to też skurcze, tyle że na tym etapie są raczej bezbolesne.
dziewczyny która leżala 7 miesięcy z nogami uniesionymi do góry..
Wiesci z wizyty. Chcą mnie przetrzymać co najmniej jeszcze tydzień o ile sama nie zacznę rodzic. Czyli Jest szansa na 25
można od pierwszych chwil.właśnie też widziałam że dziady nie napisali i szukałam po sieci.Ja tylko krem do buzi kupiłam i żel do kąpieli.będę lać do wody a nie bezpośrednio na skórkę Us kochana ty kupowałaś kosmetyki z rossmana dla dzidzi? Bo właśnie jestem po zakupach i się zastanawiam czy można je stosować odrazu po urodzeniu?
U mnie dziś dzień pod znakiem latania na odkurzaczu, prania i prasowania...
a trzeba było sobie zamówic próbki z J&J.ja dostałam próbkę zelu do kąpieli i balsamu,takie dwie małe buteleczki.sprawdzimy J&J hmmm mam nadzieję że alergikiem nie będzie
ahahahaha ci faceci niedowiarki Mąż pytał mi się trzy razy czy aby go nie kłamie ;p
no plamiłam dwa dni ale z szyjki,po badaniu Uś ja bym nie przecierała nawet. Wczoraj jeszcze pisałaś, że plamisz
na twoim etapie to zakaz totalny nam juz w zasadzie nic nie grozi No a ja oberwałam jak na moim etapie chciałam się do okien dotykać