Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kwestia tylko jest taka czy to wykonalne u każdej.bo niektórym bardzo leci
Musze dotrzymać do 25 po prostu musze dla dobra maluchów.
ja bym tak nie panikowała.milion kobiet na swiecie ma skurcze przed porodem i nic sie nie dzieje.tętno dzieci jest monitorowane napewno kilka razy dziennie.ja takie skurcze miałam ze brakowało skali a jakoś specjalnie ich nie odczuwałam.więc jest możliwe by je przegapić.ale przecież łatwo atakować. nie wiem czy jesteś świadoma tego że jak ma się skurcze to dzieciom spada tętno.... a ty uważasz że dla dobra dzieci je ukrywasz
a to fakt Przecież każde ktg jest sprawdzane przez lekarza lub piguły...
u mnie identyko,dlatego to jedno okno w przyszły weekend machne do tego od południa okna więc jak słonko wyjdzie....TO
a gdzież to sie Luba podziewa?
Justyn-rz No 4-latkowi to nie wiem... ale moja 8-letnia córka myślała, że ją z mężem oszukujemy tym bardziej, że wiedziałą że bardzo chcemy, że się nie udaje, że mam się leczu itd...więc sądziłą, że ją wkręcamy...Ale zaraz potem wpadła w dziki szał pytań, od tego czy ono już jest, czy będę miała brzuch, czy mu tam nie zimno, gdzie sika, jak je...BOSZZZZZZ, pewnego dnia po 100- tnym pytaniu zadzwoniłam do mamy i błagałam ją aby młoda mogła na 2 dni do niej jechać bo miałam ochotę ją wysłać w kosmos...altualnie gada sobie z bratem, głaszcze po brzuszku, całuje, szuka ciuchów dla młodego....istne szaleństwo
Luba no kochana to my liczymy, że ty na dniach przytulać będziesz maluszka i udanej imprezy
Jutro jest niby pełnia... powiem wam, że to oczekiwanie na końcówce najbardziej się dłuży i denerwuje....
czuję się jak tykająca bomba która się zacięła
lektury zadnej nie znam.może dziewczyny coś poradzą.widze że póki co wszystkie postawiły na zwykłą rozmowę :) polecacie jakąś lekturę?
no to nie ma mocnych,musisz poczekać :D już za ciasny dzień i się nie zgadzają
no i pieknie!to oznacza że pierwsza faza będzie znacznie krótsza niż u większości dziewczyn :) Szyjki nawet nie mierzył bo praktycznie już nie ma, rozwarcie na 2cm!!
nic nie pisz bo zaraz sie rozbecze :( ja to ani kropli siary nie posiadam :( załamka bo mam taką mleczarnie, że nawet w dzień mi czasami przez stanik przecieka.
no własnie wcześniej dziewczyny jak jeden mąż piły,teraz widze że nikt nie preferuje.ja odpadam,do CC nie mam potrzeby.one chyba powodują że macica lepiej pracuje Pije ktoś liście malin? Mieszacie je z czymś? Bo dopiero kupiłam i są delikatnie mówiąc niesmaczne
pęęęęedzęęęęę :D Na naszych dzidziach wkleiłam fotki małej :)
będzie pewnie przebrane,ale też liczę że coś jeszcze potem upoluje na drugi rzut.teraz juz nie ma u mnie rozm 56 więc pójde coś z 62 wybrać Uś dobrze, że do grudnia...po wypłacie już będę może coś kupię
dzieci sa genialne hahahahahaha wygląda jak Angelina Jolie takie ma wielkie usta :P dodał, że ma nadzieje, że urodzi się biała a nie czarna
spoko,spoko,niebawem wybuchniesz.masz neta w telefonie? :D czuję się jak tykająca bomba która się zacięła
a mi jak te flaki z ollleeeejeeeemmmm ;/ dzień za dniem sie wlecze że mi tak szybko ta ciąża mija, że szok
hahahahaha to jest genialne.ja golę sie na wyczucie ;p gin sie ostatnio śmiał że sie pozacinałam ;p nawet sobie myślałam jak ja się wydepiluję za te 2 miesiące skoro teraz już mh...alpejskie kombinacje
własnie!gratuluje Kakai ;) jakaś plaga chłopaków
a trzeba było decydować sie szybciej ;p teraz na koniec roku jest wysyp dziewuszek :D Trzeba mi będzie na rzut dziewczynek poczekać, jakby co
to fakt.mało pocieszające ale na pewno będzie niebawem łatwiej.ja też tak miałam,mdłości okrutne i to do skończenia 16tc choć każdy mi obiecywał że w 12tygodniu się skończy.ja wiem-to wykańcza.fizycznie i psychoczne.ale nie będzie trwać wiecznie.około 20tc wszystko staje sie dużo mniej uciążliwe SZpilka jeszcze troszkę i będzie lepiej :)
aa przepraszam TY chcesz sie wyspac, to co Skrzata na wakacje wysylasz?
Hanny to TY się ciesz, że masz co wydawać
gratulacje ciąży donoszonej...Już z górki
Ja musiałam poleżeć dziś bo brzusio się spinał