Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Trzymamy kciukersony za Kisska !!!
Luba normalne:) spojrz w lustro jaki masz nos :P nie kiedy sie sprawdza...
j mialam oszczyszczanko duzy nos i urodzilm :)
Czekam jak na jakieś wielkie święto na tą moją 100-dniówkę
Przerażacie mnie z tymi nosami, naprawdę aż taką różnicę widać tuż przed porodem ?
Uś, Jak tam Twoje skurcze? Ustały?
Jedziesz dzisiaj do gina sprawdzić?
UŚ JAK TAM kochana, jesteś już po wizycie?
haaaaaa bede tłusta!!!!!!!! :D u Kisska spokojnie,cudowne podejście,pięknie spędzone ostatnie chwile w domu.jutro Wam zrelacjonuję jak tylko pojawi sie info jakieś Jutro wielki dzień dla Kisska. Pewnie już odlicza minuty. Lista się ruszy i Uś będziesz pogrubiona :)
Dzisiaj byliśmy na usg prenatalnym. Wszystko w porządku, serduszko, nereczki, żołądek itd :) Maluszek waży prawie 0,5 kg :) Ogromnie się cieszę. Podglądaliśmy maluszka na dużym ekranie chyba z 42 cale, jego serduszko wydawało się mega duże :)
jaką masz hemoglobine?i co ci przepisał? Jest OK. Szyjka długa, zamknięta, twarda. Z badań mam niedokrwistość, dostałam odp. leki i wracam do ostrej diety mam cukrzycowych n
podjechałam do poradni na KTG choć dziś juz duzo lepiej.skurcze zapisuja sie na poziomie 80,ale nie mają regularności.gin mnie przy okazji chciał zoaczyć,zbadał.szyjka trzyma,jest długa.z usg wynika nawet 4cm ale niekoniecznie musi tyle mieć ;) główka wysoko,balansująca.nic złego się nie dzieje,niemniej jednak moge już rodzić,mam zielone światło ;p
Uś No hemoglobina 11, i brać mam bioferfolic 2x1.
moja podobna-11,8 ale łykam se tylko Femibion Vita Ferr który jest delikatny,bez recepty.wspamagająco przy miesiaczkach sie go bierze itepe hemoglobina 11
no własnie,waga super.teraz tylko do przodu w sumie moja gwiazda praktycznie z taką samą urodzona także jestem pewna, że teraz będzie już tylko dobrze
a podjedź,zobaczysz jaka jest moc tych Twoich skurczy Ja jutro się chyba na ktg wybiorę, dawno nie byłam.
kochana Kisskowi to sama zazdroszczę.i Tobie też.ja to na szarym końcu kurka,jeszcze mam trochę czekania.... Zazdraszczam Tobie i Kisskowi tych cesarek. Ja też już chcę tulić małą....
dziś poszła pralka z rozmiarem 62,bo do tej pory byłam tylko na 56 gotowa
jutro poprasuje.jeszcze tylko na kombinezon czekam żeby go wyprac i resztę ciuszków.w zasadzie już bardzo na spokojnie se wszystko porobię bo to co najpilniejsze to jest gotowe
No jedź na KTG, warto sprawdzić co i jak. W sumie to wszystko się u Was na dniach może wyjaśnić...i ja wam mega zazdroszczę...chociaż ta moja ciąża na prawdę mi szybko mija... Ani się nie obejrzę a sama będę tuliła syneczka do cycusia
Mały waży już 3200:)))
żart! Ty skubańcu :) ktg NIE zapisało ani nawet pół skurcza;P
czuje że jedziemy na jednym wózku hahaha :D tylko ta waga u nas zupełnie niższa ;p odbyłoby się to prawdopodobnie na początku grudnia:) Więc w okolicy Mikołajek:)
to akurat prawda.zreszt potem to ciężko będzie znaleźć chwilę na pranie i prasowanie ;) Lepiej mieć więcej niż mniej:P
hahaha próbuj szczęścia :D pora chyba złożyć reklamację:)
no tak,ale smutno mi będzie bez was.zas sie zadamawiac gdzie indziej... Ale ja zauważyłam, że to taka w sumie ...kolej rzeczy
Biedronka, a Ciebie pełnia nie ruszyła??
ale księżyc masz chyba ten sam?
jak nie chciałam to skurcze mogłam rozdawać na prawo i lewo a jak potrzebuje jakieś efektywne to zniknęły
No coś Ty nawet jednego? No ale w sumie masz jeszcze chwilkę prawda?
czuje że jedziemy na jednym wózku hahaha :D tylko ta waga u nas zupełnie niższa ;p
może coś w tym jest... Bo Ty masz dziewczynkę, dziewczynki chyba się mniejsze rodzą
Bo Ty masz dziewczynkę, dziewczynki chyba się mniejsze rodzą, albo mają mniejsze głowy;) Ale w naszym przypadku to przecież bez znaczenia, jak i tak cisnąć ich nie trzeba będzie;)
tak se to tłumacz wtedy wszystkie fotoradary są wyrozumiałe mam nadzieję
ja obstawiam raczej tę opcję..nie licze że zjem cokolwiek bo ogólnie u nas robi sie same ciężkie potrawy...nie znosze gotowanego mięsa na parze,umre bez uszek...barszczyk se może choć popiję jak teściowa zrobi łagodny ym razem świeta bedą o bułce z dżemem
gratulacje zaczynam 2 trymestr. Uff!