Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wierzę, że będzie dobrze... Wizja porodu, jeszcze mnie nie przeraża...na obecną chwilę
zresztą ja z tych co błagali o cud więc nawet nie powinnam myśleć inaczej 

Dopiero po miesiącu jak nie dalej, zaczęła w 62 wchodzić, a ur. się długa na 54 cm, 3150 ważyła :> także różnie jest, wydaje mi się że jednak większość noworodków wpasuje się w 56, ale warto wziąć też coś większego, bo przecież nie zabiera to wiele miejsca 

to jestem w szoku
Frag jak ja bym miała Nadię ubrać w 62 po narodzinach, nawet z podwiniętymi rękawami, to bym w ogóle dziecka nie widziała i się bała, że mi z tych ciuchów wyleci![]()
już po ptakachraczej po ptakach.bywa i tak że po porodzie wychodzą rozstępy

Skrzat właśnie wyrasta z 62, zakładam mu już 68 po Krasnalu.to trafiły Ci sie duże egzemplarze
A 2600 to chyba dosyć dosyć - wizyta tydzien temu)wcale nie za wiele

trzeba wziąć pod uwagę jeszcze granice błędu +-10%Uś ale cię pogrubiło

Mam szyjkę zgladzona, rozwarcie na palec i maly glowka jest juz bardzo nisko.oooo kochana,to będzie ci dużo łatwiej ze zgładzoną szyjką

Już jestem zestresowana, a jutro to chyba odjadę na tym pilocie u niego ...Miała któraś taką sytuację ? Niby mam się oszczędzać, ale jak tu się oszczędzać mając małe dziecko w domu ...

I mam je na dole pleców ...A teraz po ciąży z Niśką ani jednego i na obecną chwilę też ani jednego, smaruję się Nivea balsamem w obu ciążach i polecam go gorąco, skórka mega nawilżona...po oliwce miałam aż suchary na skórze 
i koniecznie melduj co i jak po wizycie
nie zgodzę się- ja mam dziewczynkę, która waży dużo więcej niż synowie
Wyjątek potwierdza regułę. Tak niby położne mówią i często też chłopcy przez tą większą głowę są "uznawani" przez usg za większych, bo wiadomo usg mierzy a nie waży;) Mój był malutki. Gin mi wczoraj powiedział, że drugie dziecko jest zazwyczaj większe niż pierwsze.
położna mi powiedziała, że z reguły chłopcy mają większe głowy i szersze ramiona
myślałyście nad świetami BN
I JADŁAM WSZYSTKO
większość dzieci by się w rozmiarze 62 utopiła raczej, skoro i 56 jest najczęściej za duże :)
Kakai ja już kupiłam dwie paki newbornów...i zastanawiam się czy jeszcze z jednej nie kupić ?
No oby było wszystko ok ...Ja też jadłam wszystko od początku. Nawet bigos, karkówę z cebulą, czosnek. Miałam tydzień, kiedy starałam się ograniczać, a i tak Młody miał kolki straszne. Pediatra mi wytłumaczyła, że to nie wina jedzenia tylko niedojrzałość układu pokarmowego. Jak dojrzał to przestał mieć kolki;)
Serio ! bo większość karze sie matkom katować jakimiś dietami dla matek karmiących, które tylko w Polsce chyba istnieją. Wiadomo, że lepiej jeść lekko, unikać smażonych i tak dalej, ale to bardziej dla siebie niż dla malucha
Ja jadłam wszystko, po tym jak sie 3 tygodnie katowałam i się słaniałam niemalże z głodu. I nic nigdy Nadii nie było. To wszystko zależy od układu pokarmowego i właśnie jego niedojrzałości mniejszej czy większej, a nie od tego czy się najemy np. fasoli... Toż cała Ameryka Południowa na takowej żyje i dzieci mają się dobrze :>
i żeby to mleko Wasze miało z czego powstawać
Nie katujcie się bułką z masłem proszę 

Mam szyjkę zgladzona, rozwarcie na palec i maly glowka jest juz bardzo nisko.

[/url]
[/url]

tyyyle czasu na to czekałam
niestety żółtej koszulki lidera nie doczekam więc pozostaje mi sie cieszyć z pogrubienia
Nie wiem czy pamietacie taką dziewczynę jak Justynka 2 razy niestety nie donosiła ciąży,ponieważ dzieci umierały,byłą w ciąży w 7 miesiącu i nagle usunęła konto,czy macie może do niej namiary albo jest pod innym nickiem będę wdzięczna za informacje strasznie się o nią martwię,a była tu z wami
Bez przesady WYTRWAM 
sucharek83: Nie wiem czy pamietacie taką dziewczynę jak Justynka 2 razy niestety nie donosiła ciąży,ponieważ dzieci umierały,byłą w ciąży w 7 miesiącu i nagle usunęła konto,czy macie może do niej namiary albo jest pod innym nickiem będę wdzięczna za informacje strasznie się o nią martwię,a była tu z wamija niestety nie pamiętam takiej dziewczyny,może jakbym avatar zobaczyła...
Właśnie też się kiedyś zastanawiam co się z nią podziało.... ktoś coś wie ??
Dobrej i spokojnej nocki mamusie

A przy okazji proszę o info "w ogonku" listy, gdyż - I USG = wyczekane serduszko Termin - 14.07.2014

nie pocieszę cię bo złotego środka nie mam. Na początku pomagała poduszka pod nogi jak leżałam na plecach teraz ot zmiana pozycji podczas snu. Ale słyszałam, że można mieć jakieś masaże w ciąży, ale to już wiadomo do specjalisty trzeba się zgłosić.
ja z 13 lipca jestem 
i żołądek nie boli nic a nic, jestem można powiedzieć wyspana i pełna energii. Ale spoko nie zamierzam okien myć
bo u nas dziś deszczowo