Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to jestem w szoku
Frag jak ja bym miała Nadię ubrać w 62 po narodzinach, nawet z podwiniętymi rękawami, to bym w ogóle dziecka nie widziała i się bała, że mi z tych ciuchów wyleci
raczej po ptakach.bywa i tak że po porodzie wychodzą rozstępy już po ptakach
to trafiły Ci sie duże egzemplarze Skrzat właśnie wyrasta z 62, zakładam mu już 68 po Krasnalu.
wcale nie za wiele A 2600 to chyba dosyć dosyć - wizyta tydzien temu)
Uś ale cię pogrubiło
oooo kochana,to będzie ci dużo łatwiej ze zgładzoną szyjką Mam szyjkę zgladzona, rozwarcie na palec i maly glowka jest juz bardzo nisko.
nie zgodzę się- ja mam dziewczynkę, która waży dużo więcej niż synowie
Wyjątek potwierdza regułę. Tak niby położne mówią i często też chłopcy przez tą większą głowę są "uznawani" przez usg za większych, bo wiadomo usg mierzy a nie waży;) Mój był malutki. Gin mi wczoraj powiedział, że drugie dziecko jest zazwyczaj większe niż pierwsze.
położna mi powiedziała, że z reguły chłopcy mają większe głowy i szersze ramiona
myślałyście nad świetami BN
I JADŁAM WSZYSTKO
większość dzieci by się w rozmiarze 62 utopiła raczej, skoro i 56 jest najczęściej za duże :)
Kakai ja już kupiłam dwie paki newbornów...i zastanawiam się czy jeszcze z jednej nie kupić ?
Ja też jadłam wszystko od początku. Nawet bigos, karkówę z cebulą, czosnek. Miałam tydzień, kiedy starałam się ograniczać, a i tak Młody miał kolki straszne. Pediatra mi wytłumaczyła, że to nie wina jedzenia tylko niedojrzałość układu pokarmowego. Jak dojrzał to przestał mieć kolki;)
Mam szyjkę zgladzona, rozwarcie na palec i maly glowka jest juz bardzo nisko.
tyyyle czasu na to czekałam
niestety żółtej koszulki lidera nie doczekam więc pozostaje mi sie cieszyć z pogrubienia
Nie wiem czy pamietacie taką dziewczynę jak Justynka 2 razy niestety nie donosiła ciąży,ponieważ dzieci umierały,byłą w ciąży w 7 miesiącu i nagle usunęła konto,czy macie może do niej namiary albo jest pod innym nickiem będę wdzięczna za informacje strasznie się o nią martwię,a była tu z wami
ja niestety nie pamiętam takiej dziewczyny,może jakbym avatar zobaczyła... sucharek83: Nie wiem czy pamietacie taką dziewczynę jak Justynka 2 razy niestety nie donosiła ciąży,ponieważ dzieci umierały,byłą w ciąży w 7 miesiącu i nagle usunęła konto,czy macie może do niej namiary albo jest pod innym nickiem będę wdzięczna za informacje strasznie się o nią martwię,a była tu z wami
Właśnie też się kiedyś zastanawiam co się z nią podziało.... ktoś coś wie ??
A przy okazji proszę o info "w ogonku" listy, gdyż - I USG = wyczekane serduszko Termin - 14.07.2014