Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zawija sie to na plecach i ogólnie az mi niewygodnie jak pomyslę
ja sie zasugerowałam tymi kaftanikami opinią położnej że to niby dopóki nie odpadnie kikut lepsze bo nie ściska i nie uciska brzuszka
zbaraniałam już teraz
Dla mnie odpinanie napek nie było problemem, ale mąż to jakby mógł to by w kosmos je wysłał
a co najlepiej dziewczyny zabrać do szpitala dla maleństwa do ubrania??
Nana dzięki a my ciebie mocno ściskamy i Mikusia też... a może zaszczycisz nas jakimś malutkim zdjęciem
Luba kochana nie płakamy! wiem ze Ci ciężko.mi zbliża się termin CC i już chodzimy mocne poddenerwowani.a tym bardziej jak czekasz na jakiekolwiek objawy,doskonale wiem co czujesz
ja tez,bo w sobotę mamy impreze rodzinną 20-te urodziny mojej bratanicy Idziemy z mężem na randkę w sobotę;)
Na którego dokładnie masz to pierwsze skierowanie?
za 9 dni kochana-na 29.11 Na którego dokładnie masz to pierwsze skierowanie?
ja ściskam kciuki by to było TO i sie szybciutko rozkręciło! od rana mam jakieś skurcze a od godziny coraz mocniejsze i mocniejsze.
już bym się w auto pakowała.
uuu Hanny gdzie Cie zabiera??
oby wam ta randka na porodówce się nie skończyła... można tam też dostrzec romantyzm
widze że to ciąża z in vitro!
gratuluję tym bardziej
miło Cię tu widzieć Monteverku
Witaj w naszym gronie...
wspaniałe ieśc po tak długiej i kretej drodze
Uś, stara prawda, że cel uświęca środki
Dlatego tutejszą debatę kilka stron wcześniej na temat kosztów ciążowych śledziłam z "zazdrością"(?), bo z mojego punktu widzenia wiele z Was jest naprawdę szczęściarami, że chociaż etap "starań" odbył się bezkosztowo...
faktycznie słyszłam u ginki w poczekalni ile kosztuje pierwsza rata za iv, moja cała ciąża tyle nie kosztowała
No i Jagoda w 33tyg osiągnęła wagę 3kg.
o kurka,może jest szansa że nie donosisz aż do samego terminu,dla Ciebie chyba optymalnie byłoby urodzić w 38tc Jagoda w 33tyg osiągnęła wagę 3kg
no to szacunek raczej nie zamkneliśmy się w 40 tyś.