Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
e tam,szkoda zachodu ja też mam teak ładny jest My wczoraj stargaliśmy łóżeczko co by looknąć w jakim jest stanie... ja na siłę chciałam je malować na biało (co by mi przez te pół roku z młodym w sypialni) pasowało...
oczywiscie że miałam większy,nawet fotke wrzuciłam Stwierdziła, że jak na 24 tc mam bardzo duży brzuch. Chociaż ostatnio wklejałam zdjęcia na brzuszki i nawet Us stwierdziła, że na moim etapie miała większy
i za tydzień połowinki I w ogole dziś mam pierwszy dzien 20 tygodnia :D ale to już zleciało :D
Wczoraj miałam wizytę u gin. Stwierdziła, że jak na 24 tc mam bardzo duży brzuch. Chociaż ostatnio wklejałam zdjęcia na brzuszki i nawet Us stwierdziła, że na moim etapie miała większy, ale to co, ważne, że maluszek zdrowy. Poinformowałam ją o bólach po prawej stronie pod żebrami, zrobiła usg i skierowała do chirurga.
LUBA słońce a może weź się za porządki, mycie okien czy coś?
No Luba nie byłam hahaha
aj te Twoje skurcze...dziady jedne.weź od lasek z wcześniejszych etapów,chętnie ci oddadzą.
ciekawe jak sie trzyma twoje podwozie ;-)
Mh.. zastanawiam się co może oznaczać, że ma się "za duży brzuch" bez przesady toż każdy brzuszek inny, każda z nas tyje inaczej itd... Ja mam brzuch mały a tyłek duży...
Bo trafiłam na niemałego sknere, przeciwnego kredytom i wszystko musi być za gotówke. Więc dom za gotówke... poczekamy jeszcze :D
nie chce cie martwić, ale jeśli twój ból umiejscowił sie tak pod żebrami ale dosyć wysoko tak na linii pod piersiami to możesz mi wierzyć że tak niektórzy mają, bo wszystko tam sie ściska i napiera na jakieś wiązadła i boli do samego konca, a im wyżej brzuch tym bardziej to czuć
wiem bo ja tak mam i jest to stwierdzone jako normalne
po porodzie ma minąć, i u mnie zaczeło sie własnie gdzieś w połowie ciązy najpierw po całym dniu czułam ból a teraz to już cały czas nawet jak leże
--
mariaekad ta ciąża była wysniona. Śniło mi się usg i pecherzyk. Testy owul.pozytywne. test ciążowy pozytywny. Później pecherzyk ciążowy. Serducho a na koniec córka czarnulka. I faktycznie sny się sprawdzily
Ja dziś zostałam obudzona mega kopniakami żadna z możliwych możliwości, memu synowi nie pasowała i tym sposobem wylądowałam na forum o tak wczesnej porze
Dziś piątek czyli dzień latania na odkurzaczu i mopie na poddaszu więc nie ma to tamto zjem śniadanko i biorę się za robotę.
tak strasznie chciałabym, żeby I trymestr się skończył, żeby w końcu odetchnąć, bo póki co ciąglę się czymś zamartwiam.. Wczoraj byłam na usg i wg usg mamy 6 tydzień i 5 dzień ciąży. Wg om wychodzi 7 tydzień i 2 dzień. ale cykle mam dłuższe (ok. 32, 33 dni), to pewnie dlatego... ale serduszko naszej Kruszynki pięknie bije :))
Luba na Twoim etapie ciąży to chyba każda z nas będzie miała wrażenie, że całe życie w ciąży jest
U siebie już posprzątałaś??? To zapraszam do mnie
A ja mogę już spokojnie brać sie za porządki a tu doopa-leń taki ze mnie
boszzzzzzzz daj mi tej Twojej energii Uśku, ja sprzątam żeby się czymś zająć i nie myśleć za dużo.
Aaaa zaraz się będę mogła brać za prasowanie
moja dla odmiany odbiega jakies pół kg od standardów...początkowo dwa dni wymiary sie różniły.może poprostu dzidzia bedzie mniejsza od równieśników U mnie na 1 usg była różnica 5 dni, później się wyrównało a na koniec maluszek nawet wyprzedził wymiarami OM.
moja dla odmiany odbiega jakies pół kg od standardów...początkowo dwa dni wymiary sie różniły.może poprostu dzidzia bedzie mniejsza od równieśników