Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co u Hanny?
ajć wylazłam Uś wyłaź leniu spod kołdry... no wiesz co
ja sie nawet na tym etapie nie spodziewałam.liczyłam że raczej nie będzie widać (bo jak chłopiec to mże już coś dyndac i nam sie chciało dziewczynkę ) Oczywiście płci nie chciał podejrzeć jeszcze
no ja myślę że dasz znać Jak pojadę rodzić to napiszę z tel. Póki co u mnie cisza.
dobry plan ja włosy sobie sama zrobilam Wczoraj byłam u fryzjera, jutro kosmetyczka i randka z własnym eMkiem, a w poniedziałek gin i wtedy dowiem się kiedy rodzę
normalnie jakoś tak cicho A jak u Ciebie? Masz jakieś skurcze? Albo cokolwiek, co by wskazywało na rychły poród?
ja na tyle leniwa jestem że wysyłam eN po dzieci,żeby poszedł z dziećmi na szkolną stołówkę i tam zjadł z dziećmi Nie chce mi się sprzątać. Wystarczy, że obiadki gotuję
oj taaaak,ja tez śpie kiedy sie da jeszcze chcę trochę pospać
żeby nie było zbyt popularne, ale widzę, że Jagód coraz więcej Mam nadzieję, że nie będzie niedługo tak popularne jak Zosia czy Julka
mi już nie jest tak łatwo się poruszać z tym brzuchem a jaką panike zasiałam gdy otworzyłam jedną część okna której nie otwieram na codzień,tylko do mycia a tam całe stado śpiących biedronek fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj jedna na drugiej.czarne,białe,czerwone,pomarańczowe...no szaleństwo Uś no nareszcie... ja też dwa okna machnęłam bo małż mówi, że mrozy idą
boj est bardzo ładne dobrze że my wybraliśmy jednak inaczej.mało widze lasek o tym imieniu wkoło Piszę niestety bo mi się to imię też podobało...
ale słodkie są te ruchy ja miałam taki ich niedosyt przez całą ciążę,że teraz chwytam każdy jeden i staram się go bardzo dobrze zapamiętać. mój słodziak malusi
ty sie ludźmi nie przejmuj tylko opinią lekarzy! cholera nie wiem co myśleć niby trzech lekarzy potwierdziło ale ja jakoś przez to spokojna nie jestem.
aaaaaaaaaaaa cudownie! ktoś wykorzystał tę piękną datę Zwalniam liste, dzis o 19:15 przyszedl na swiat moj Syn :))))
Emi_787 się zdecydowała :)
dokładnie tak jak pisze bananowiec-po porodzie hehehe.ja dopiero wtedy odetchnę z ulgą uś, ok ale w jakim okresie można już stwierdzić że zmiana się dokonała i nie ma mowy o pomylce?
w sensie możliwie najwcześniej?
a ty co?zaskoczona że to może byc juz? teraz się stresuję, że to może być już tuż, tuż, właściwie to już "na dniach" ;P
no nie dziś jeszcze!dziś mam rodzinną imprezę
no to ja też z pytaniem...
jak bolą skurcze?
pytam bo nie wiem czego się spodziewać.
Wczoraj pół dnia mnie bolało podbrzusze (raz słabiej, raz mocniej) ból taki jakby @, jakby rwa kulszowa. Nie wiem czy interpretować to jako skurcze przepowiadające?
A na przyszłość chciałabym wiedzieć jak to faktycznie jest
ej ej ej tak to sie nie bawimy Najwyżej zabierzesz imprezę ze sobą na porodówkę ;-)
ja nie wiem co to total,bo robiłam iloościowo.a co masz na wyniku tego total? czym różni się badanie beta hcg ilosciowo od total hcg ?
ja odczuwam jako twarnienie brzucha.tzn odczuwałam,bo teraz to już dochodzi ból pleców idący od krzyża plus cały brzuch (cała macica dokładnie ujmując) tak dziwnie boli.ból miesiaczkowy to też własnie przy skurczach.. jak bolą skurcze?
no kochana,czy potrzeba Ci mojego słynnego kopa mobilizacyjnego? Uś, chociaż Ty poczekaj grzecznie w kolejce aż zrzucę żółtą koszulkę lidera
Dzizas kiedy to nastąpi
Mam do Was pytanko odnośnie ruchów Maluszka. Otóż wczoraj wieczorem Junior dostał coś jakby czkawkę, ale nieco inaczej to czułam niż zwykle, bo miałam wrażenie, że on cały drży/wibruje.