Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kochana został mi tydzien do CC a skurcze sie za mnie wzięły....niekoniecznie znam dzień i godzine,może to być nawet dzis Uś ty masz na tyle fajnie że wiesz kiedy masz cc i można sobie zaplanować przy naturalnym porodzie nie ma tak dobrze.
ja mam troszke lepiej bo na bliźniaki dostaje alimenty od ex Misie będzie tylko utrzymywać samodzielnie My też trójkę plus jedno męża z pierwszego małżeństwa na które alimenty :)
Witam. Dzis robiłam test wyszedl pozytywny z obliczen wynika ze to 6 tydzien wiec jesli zostanie potwierdzone przez lekarza to zostane tu z wami przyszlymy mamusiami :)
w moim wypadku mogłoby sie albo rozkręcić,albo cofnąć.
wqrwiaja mnie skurcze co 10min.to albo niech spiepszają albo sie rozkręcą
buuuuuuuuuu
a ja w sumie za równe 3 miesiące mogłabym już rodzić
Ja mam od wczoraj jakąś doline ehh nie wiem jak to nazwać,znajoma mi się spytałam czy jak byłam na 3d sprawdziła babka wszystko pod kątem zespołu downa...a ja żeby zbyć ją odpowiedziałam tak wszystko ok.Ale w domu zaczełam sprawdzać i szukać w necie i sama nie wiem.Na pewno to pierwsze było robione pod kątem przezierności karkowej ale w tym niby można na twarzy znaleść jakieś podobnieństwa i wpatruję się w zdjęce jak głupia bożeee ja chyba w paranoje popadam
chętnie.przynajmniej w spokoju bym doczekała do planów Uś oddaj Lubie te swoje skurczybyki :)
kochana przeziernosć karkowa i obecnośc kości nosowej to dla lekarza podstawowe wyznaczniki.jeśli miałaś dokłądne usg w 11-14tc to bankowo to zbadał! nie masz sie czym stresowac mam od wczoraj jakąś doline
mi cała ciąża sie wlecze....boszzzzzz mam wrazenie ze od kilku lat jestem w ciąży Chyba, że będziesz miała ciągnącą się końcówkę jak ja czego Ci nie życzę :)
kochana przeziernosć karkowa i obecnośc kości nosowej to dla lekarza podstawowe wyznaczniki.jeśli miałaś dokłądne usg w 11-14tc to bankowo to zbadał! nie masz sie czym stresowac
Dziewczyny a można w ciąży leżeć sobie na takiej poduszeczce podgrzewanej (podłączanej pod prąd)? Aktualnie tylko ona ratuje moje plecy...Chyba zacznę marudzić, że chcę już rodzić, bo mnie tak plecy napierniczają, że szok
Ja planuję w sobotę jechać do Kliniki na powtórkę krzywej cukrowej