Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

za to co napisałaś wiem że niepotrzebnie zawracam sobie tym głowę muszę się skupić na czymś innym niż myśleniu że może jest coś nie tak i czy to co mi pokazywała między nogami na pewno pipka :) Bo jak nie przestane osiwieje ;p
Pamiętaj, że pozytywne myślenie i spokój są nie tylko dla Ciebie ważne, ale też dla Twojej Kruszynki. U mnie naprawdę widoczny, a raczej odczuwalny jest wpływ moich emocji na Juniora. Ostatnio, kiedy się zestresowałam, bo myślałam, że coś mu dolega, Młody zaraz zaczął się mocniej wiercić. A w takie spokojne i piękne dni, jak dzisiejszy, czuję, że jego ruchy są zdecydowanie bardziej spokojne. Cały dzień w zasadzie daje o sobie znać przyjemnie głaszcząc mnie po brzuszku od środka 

poza TYM TE CHOLERNE SUWACZKI KAŻDY MI POKAZUJE CO INNEGO 

Jak przybierała na wadze od 20 tyg?marnie
Moja tez na tym etapie już nie przybierała na wadze.i nie znasz przyczyny,prawda?
a jak teraz Twoja córcia?normalnie dorównała rówieśnikom?przepływy w pepowinie prawidłowe są? Moja nie rosła, bo przepływy były do bani. Jak często masz USG?

Maria a te markery na połówkowych z krwi się robi?
u mnie wszystko było ok, pępowina, przepływy no nie miał się do czego doczepić...Może po prostu dziecko miało być małe...chociaż no wiadomo wtedy ryczałam a teraz myślę, no cóż i tak ledwo co ją urodziłam to w sumie dobrze, że była mała.dziwne ze nie znaleźli przyczyny.pewnie u mnie bedzie tak samo...

jak dziecię małe to powinni sprawdzać przepływyon mi mówił że jak zejdzie z siatki centylowej to cos sie robi.moja jest u niego ciągle na 3 centylu,także twierdził że jeszcze nie ma powodu do niepokoju...
Moja robiła do 1650 w 35tc...a to faktycznie maleństwo.ale Twoja urodziła sie poniżej 2000g,prawda?dobrze pamiętam?
Tzn. najpóźniej w czwartek, bo szyjki nie mam, rozwarcie na dwa palce, po badaniu plamię i skurcze na ktg już takie 100% więc możliwe, że szybciej. Sprawdzę zaraz torbę i trochę się położę, bo chciałabym doczekać do tego czwartku. Aha! Napiszę z telefonu jakby coś

ja w czwartek popoludniu dopiero na oddzial pojde więc obstawiam piątek 
Uś, moja w tym 35 tyg urodziła się z waga 1650.nooo tak kojarzyła,mikrusek mały
.Pierwsza piątka to liderzy jak się patrzytaaaaaa ale żółta koszulka jest tylko jedna
wszystkie w nią nie wejdziemy hahahahaJA DZIŚ super przespaną noc miałam...z czego bardzo bardzo się cieszęmi też sie dobrze spało

Lecę zaraz ogarnąć trochę prasowanko bo się już wysypuje...a poprasujesz tez moje?

Hanny,jednak cc?
prawie łeb w łeb bedziemy hehehhee
czas chyba podomykać większość spraw na ostatni guzik...
jak tam dzisiaj się czujesz ??? Jak minęła nocka ?
No to trzymamy kciuki...Oby szczęśliwie.

Ale Domi niech grzecznie siedzi do lutego