Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
marnie Jak przybierała na wadze od 20 tyg?
i nie znasz przyczyny,prawda? Moja tez na tym etapie już nie przybierała na wadze.
przepływy w pepowinie prawidłowe są? Moja nie rosła, bo przepływy były do bani. Jak często masz USG?
Maria a te markery na połówkowych z krwi się robi?
dziwne ze nie znaleźli przyczyny.pewnie u mnie bedzie tak samo... u mnie wszystko było ok, pępowina, przepływy no nie miał się do czego doczepić...Może po prostu dziecko miało być małe...chociaż no wiadomo wtedy ryczałam a teraz myślę, no cóż i tak ledwo co ją urodziłam to w sumie dobrze, że była mała.
on mi mówił że jak zejdzie z siatki centylowej to cos sie robi.moja jest u niego ciągle na 3 centylu,także twierdził że jeszcze nie ma powodu do niepokoju... jak dziecię małe to powinni sprawdzać przepływy
a to faktycznie maleństwo.ale Twoja urodziła sie poniżej 2000g,prawda?dobrze pamiętam? Moja robiła do 1650 w 35tc...
nooo tak kojarzyła,mikrusek mały Uś, moja w tym 35 tyg urodziła się z waga 1650.
taaaaaa ale żółta koszulka jest tylko jedna wszystkie w nią nie wejdziemy hahahaha .Pierwsza piątka to liderzy jak się patrzy
mi też sie dobrze spało JA DZIŚ super przespaną noc miałam...z czego bardzo bardzo się cieszę
a poprasujesz tez moje? Lecę zaraz ogarnąć trochę prasowanko bo się już wysypuje...
Hanny,jednak cc?
prawie łeb w łeb bedziemy hehehhee
czas chyba podomykać większość spraw na ostatni guzik...
jak tam dzisiaj się czujesz ??? Jak minęła nocka ?
No to trzymamy kciuki...Oby szczęśliwie.