Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
marnie Jak przybierała na wadze od 20 tyg?
i nie znasz przyczyny,prawda? Moja tez na tym etapie już nie przybierała na wadze.
przepływy w pepowinie prawidłowe są? Moja nie rosła, bo przepływy były do bani. Jak często masz USG?
Maria a te markery na połówkowych z krwi się robi?
dziwne ze nie znaleźli przyczyny.pewnie u mnie bedzie tak samo... u mnie wszystko było ok, pępowina, przepływy no nie miał się do czego doczepić...Może po prostu dziecko miało być małe...chociaż no wiadomo wtedy ryczałam a teraz myślę, no cóż i tak ledwo co ją urodziłam to w sumie dobrze, że była mała.
on mi mówił że jak zejdzie z siatki centylowej to cos sie robi.moja jest u niego ciągle na 3 centylu,także twierdził że jeszcze nie ma powodu do niepokoju... jak dziecię małe to powinni sprawdzać przepływy
a to faktycznie maleństwo.ale Twoja urodziła sie poniżej 2000g,prawda?dobrze pamiętam? Moja robiła do 1650 w 35tc...
nooo tak kojarzyła,mikrusek mały Uś, moja w tym 35 tyg urodziła się z waga 1650.
taaaaaa ale żółta koszulka jest tylko jedna .Pierwsza piątka to liderzy jak się patrzy
mi też sie dobrze spało JA DZIŚ super przespaną noc miałam...z czego bardzo bardzo się cieszę
a poprasujesz tez moje? Lecę zaraz ogarnąć trochę prasowanko bo się już wysypuje...
Hanny,jednak cc?
prawie łeb w łeb bedziemy hehehhee
czas chyba podomykać większość spraw na ostatni guzik...
jak tam dzisiaj się czujesz ??? Jak minęła nocka ?
No to trzymamy kciuki...Oby szczęśliwie.