Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dokładnie po porodzie wolę zająć się dzieckiem niż mieć przetaczaną krew np;)
tez jestem ciekawa Ciekawe czy dzieciaki też będą podobne;) Nie w sensie wagi oczywiście, ale z zachowania;P
no kochana,to juz tak niedaleko... skurczybyki łapały w nocy już dość mocne, budziły mnie nawet. No i dalej plamię.
hahahahhaha zarypiste są Twoje wnioski prawdopodobieństwo przesunięć na liście jest ogromne...Tym samym szanse na koszulkę zawsze ma 5 mam a nie jedna
Dziewczynka miała być Łucja...też mi się bardzo podobało..
A właśnie gdzie jest LUBA???Miejmy nadzieję, że na porodówce
Tym samym szanse na koszulkę zawsze ma 5 mam a nie jedna
Dziś mówię do męża, że chyba mnie atroba boli... na co on...A Ty wiesz gdzie ją teraz masz????
No mówię, że w sumie nie wiem
Mojej siostry córeczka ma Łucja na 2gie po naszej babci. Też mi się b podobało ale ona była pierwsza. Nasza będzie miała imię po babci mojego N (jeszcze żyje i ma 95 lat ) - Luba :) mariaekad: Dziewczynka miała być Łucja...też mi się bardzo podobało..
Nawet nie wiedziałam, że jest takie imię - Luba !!! WOW !!! Ale to bierzecie pod uwagę Luba, czy może Lubomira ? Naprawdę ładne, troszkę mi przypomina imiona z kresów wschodnich, dobrze kombinuję ? Ja jestem straszną fanką imion zza naszej wschodniej granicy, które nota bene, są teraz bardzo popularne.
hm no próbowałam zajrzeć pod wykres czy kartę ciąży ale lipa,nie dowiemy sie póki same nie powiedzą zastanawiam się co z biedronką i lopeziątkiem czy nam czasem po cichu nie urodziły i nie chcą się przyznać. Dawno ich nie było
wcale Ci sie nie dziwie.to jest irytujące strasznie coraz wieksza niecierpliwość mnie dopada
jak to gdzie? w ci*ce Uś, gdzieś Ty taką szyjkę wyhodowała
A widzisz, to mój wspominał tylko o I i chyba III trymestrze, ale pewna nie jestem, dlatego pytam. Wizytę mam 5. grudnia i spodziewam się, że wtedy dostanę skierowanie.
Luba to podobnie jak u mojej babci Nina, Wiera i Nadia :D
szczerze odpowiedziałam hahahahha Haha Uśku, no bardziej dosadniejszej odpowiedzi nie mogłabym sobie wymarzyć
Do Irka prywatnie,do Zdziśka na NFZ.ale Zdzisiek już tylko do 18grudnia przyjmuje.przenosi sie całkiem do Głubczyc do którego z braci gin chodzisz na NFZ a do którego prywatnie?
golenie okolic bikini w ciąży można spokojnie nazwać sportem ekstremalnym.
A ja dziś mam już trójkę z przodu na suwaczku,
Sushi na szczeście nie lubię, owoce i warzywa myję, ręce myję. Mam nadzieję, że tym razem także obejdzie się bez toxo :)
że golenie okolic bikini w ciąży można spokojnie nazwać sportem ekstremalnym
A ja dziś mam już trójkę z przodu na suwaczku, więc ostatnia dziesiątka przede mną :) A jeśli pójdzie tak jak poprzednim razem, to zostało mi już tylko 8 tygodni
ja od 3 dni walczę z bólem po lewej stronie pleców tuż pod żebrami.
UŚ, LUBA, HANNY JAK TAM DZIEWCZYNKI NOCKA MINĘŁA????
a i trzymajcie kciuki - dzis wizyta u gina - oby coś sie tam w dobrą strone pomału rozkręcało
LUba - mocno zaciskam, żeby sie rozkreciło i w miare szybko poszło
a co do tych tygodni z trójka z przodu to faktycznie - koncówka sie wlecze niemiłosiernie, a przez to że maluchy są mniej ruchliwe już na finiszu, dodatkowo stresuje, tak jak moja dzis mi papke z mózgu zrobiła i łaskawie ledwo leniwie przekreciła sie przed chwilą a tak to cały ranek cisza i zero reakcji na cokolwiek
od poniedziałku czuję delikatne pukanie w brzuchu :D
kciuki zaciskam! trzymajcie kciuki - dzis wizyta u gina - oby coś sie tam w dobrą strone pomału rozkręcało
u mnie spokojnie.za to od rana skurcze zas mnie wkurzają. UŚ, LUBA, HANNY JAK TAM DZIEWCZYNKI NOCKA MINĘŁA????