Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po porodzie tylko allegro, empik.com i merlin mi zostaną ale w tym roku rodzina będzie musiała się zadowolić mniej kreatywnymi prezentami

[/url
[/url]
ja własnie dzis zobaczyłam ze znow przybyło mi rozstępów
nie chcę zapeszyć, ale na razie ani śladu. Kurcze, tylko Ty też już na końcówce, więc nie wiem czy się opłaca...może jakieś małe opakowanie, bo duże to starcza spokojnie na całą ciążę i jeszcze z hakiem
duże to starcza spokojnie na całą ciążę i jeszcze z hakiem

Chyba się u mnie samo zaczyna. Boli jak na @ tylko mocniej, skurcze mam, plamię coraz mocniej…ehhh…dziś muszę przeleżeć jakoś i jutro już jedziemy;)
żarcik. Zazdroszczę, że zaraz będziesz PO.ja własnie dzis zobaczyłam ze znow przybyło mi rozstępów, jak to mozliwe ze człowiek sie kładzie są 2 małe wstaje i jest 5 malutkich one sie rodzą szybciej niż króliki

no ale co tam,Ty też już donoszona więc masz wybaczone 
jak sie zacznie to se będziesz mogła "chcieć" jedynie hahahaha
MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS PROBLEM Z ODWARSTWIONĄ KOSMÓWKĄ NA POCZĄTKU CIĄŻY? JAK TAK TO CZY MOŻECIE COŚ WIĘCEJ NAPISAĆ NA TEN TEMAT?
wiec w sumie nie wiem co jest prawidłowe
No, oby do kolejnej wizyty nie doszło, chyba, że na porodówce
Smaruję raz dziennie piersi, brzuch, plecy na dole, pośladki uda i łydki, cholera to taka wielka jestem, że tyle zużywam?
spójrz na mój suwaczek, to mój dzień
ja nie wiem czy takie skurcze i ogólnie objawy da sie "przeleżeć"
maly mial operacje dzis jestesmy w domku juz
Z jednej strony fajnie, bo się z wszystkim dziś zorganizowałam, ale z drugiej strony to jednak operacja..jak mnie tak wzięli z zaskoczenia to nie miałam czasu myśleć, a dziś to nie wiem czy zasnę. Uś Ty też tak to przeżywasz?oby już tylko była porodówka, bo szczerze to ja już chce miec to dziecko kochane po drugiej stronie ebenka, ale z tego co widze to bedzie długie czekanie bo zadnych oznak nie ma co by miało się cos zacząć
Dobra, dam jutro znać z tel. jak coś. Trzymajcie proszę kciuki i ja trzymać będę za "liderki" :)))

nie mam stresa ale za to mam wrażenie że wszystko co złe spada teraz właśnie na mnie
pojechalismy do niej z tortem urodzinowym a ona leży i oddychac nie umie.pognalismy na IP,oczywiscie lekarz wielce pretensje miał że od tego są lekarze pierwszego kontaktu.ale zrobilismy mega awanture i ją położyli na sali obserwacji i zrobili badania.jakież było jego zdziwienie ze to sie okazało jednak zawałem...To ten dzień, Uś, Hanny, jesteśmy z Wami !!!!no i nawet jak czytam Wasze posty to becze...boszzzzzzzz co sie ze mną dzieje

Uśku, a wiesz, ze takie pechowe sytuacje paradoksalnie często wróżą szczęście? Trzymaj się, popłacz sobie, wygoń złe myśli... Pierś a przede wszystkim brzusio do przodu i... wszystko skończy się pięknie :)Twój post dał mi mega dużo siły...dziękuję

jak była sama to róznie mogło sie to skonczyćwiem właśnie.boszzz mogło być tak tragicznie.
zajebiście...odechciewa mi sie zyć.
i tak sobie wyje od rana

Luba- współczuje tego czekania i mam nadzieje ze nie zapatrze sie na ciebie bo już bym chciała po mału miec jakies objawy

(jasne, jasne, chciałabym.... moi bliscy tracą majątek na telefony kilka razy dziennie żeby zapytać czy coś się rozkręciło)
.
28 i 29 listopad to piękne daty na rodzenie. Ja nie chcę rodzić w grudniu :(albo 30-Andrzejki

moi bliscy tracą majątek na telefony kilka razy dziennie żeby zapytać czy coś się rozkręciło).wkurzające,co?
Będziemy tu czekały na wieści !buuuuuuuuuuuu
kchane jestescie!