Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja własnie dzis zobaczyłam ze znow przybyło mi rozstępów
duże to starcza spokojnie na całą ciążę i jeszcze z hakiem
Chyba się u mnie samo zaczyna. Boli jak na @ tylko mocniej, skurcze mam, plamię coraz mocniej…ehhh…dziś muszę przeleżeć jakoś i jutro już jedziemy;)
ja własnie dzis zobaczyłam ze znow przybyło mi rozstępów, jak to mozliwe ze człowiek sie kładzie są 2 małe wstaje i jest 5 malutkich one sie rodzą szybciej niż króliki
MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS PROBLEM Z ODWARSTWIONĄ KOSMÓWKĄ NA POCZĄTKU CIĄŻY? JAK TAK TO CZY MOŻECIE COŚ WIĘCEJ NAPISAĆ NA TEN TEMAT?
Smaruję raz dziennie piersi, brzuch, plecy na dole, pośladki uda i łydki, cholera to taka wielka jestem, że tyle zużywam?
spójrz na mój suwaczek, to mój dzień
ja nie wiem czy takie skurcze i ogólnie objawy da sie "przeleżeć"
maly mial operacje dzis jestesmy w domku juz
oby już tylko była porodówka, bo szczerze to ja już chce miec to dziecko kochane po drugiej stronie ebenka, ale z tego co widze to bedzie długie czekanie bo zadnych oznak nie ma co by miało się cos zacząć
Dobra, dam jutro znać z tel. jak coś. Trzymajcie proszę kciuki i ja trzymać będę za "liderki" :)))
no i nawet jak czytam Wasze posty to becze...boszzzzzzzz co sie ze mną dzieje To ten dzień, Uś, Hanny, jesteśmy z Wami !!!!
Twój post dał mi mega dużo siły...dziękuję Uśku, a wiesz, ze takie pechowe sytuacje paradoksalnie często wróżą szczęście? Trzymaj się, popłacz sobie, wygoń złe myśli... Pierś a przede wszystkim brzusio do przodu i... wszystko skończy się pięknie :)
wiem właśnie.boszzz mogło być tak tragicznie. jak była sama to róznie mogło sie to skonczyć
zajebiście...odechciewa mi sie zyć.
i tak sobie wyje od rana
Luba- współczuje tego czekania i mam nadzieje ze nie zapatrze sie na ciebie bo już bym chciała po mału miec jakies objawy
albo 30-Andrzejki 28 i 29 listopad to piękne daty na rodzenie. Ja nie chcę rodzić w grudniu :(
wkurzające,co? moi bliscy tracą majątek na telefony kilka razy dziennie żeby zapytać czy coś się rozkręciło).
buuuuuuuuuuuu kchane jestescie! Będziemy tu czekały na wieści !