Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wczoraj zaliczyłam kino, impreze rodzinną i ognisko do 3 w nocy. Chcieliśmy uczcić ze znajomymi ostatnią sobotę we 2kę i niedzielę w którą możemy się wyspać. Wróciwszy do domu miałam mocne bóle szczególnie krzyżowe ale nasilone pewnie ze względu na zmęczenie... Już grudzień... Jednak w listopadzie nie było dane mi się rozpakować.
ale ja coś przeczuwam, że będę miała podobnie w lutym 

na ur malucha.

Luba No żyć nie umierać, ja wczoraj po 1 w nocy spać poszłam ale ciężko to zniosłam ...Ty kochana dzielna jesteś
UŚ NO trzymam cały czas za Was kciuki
U mnie dyskoteka jak zwykle o 5 rano była ale młody dał pospać do 9 więc luzzz miłego dnia
Luba obawiam sie ze raczej tu schudne ;p
i zamiast rodzic z wagą +6 to bedzie +5 hahahaha
Chciałabym się was spytac, czy wiecie jaki syrop przeciwkaszlowy mogą ciężarne pic?
Jedyne co to jak miałam lekką gorączkę to brałam prenatal grip care czy jakoś tak. Pomogło natychmiast. Może spróbujesz.Dziewczyny mam pytanie czy wasz bóle przepowiadające maja charakter takich lekkich bólow jak na okres, tzn sa jednak troche bolące a nie tylko spinające brzuch ??Na początku jak macica ćwiczyła to miałam spinki zupełnie bezbolesne. Dopiero od niedawna skurcze wiążą się z bólami @ plus krzyżowymi promieniującymi.
dziś też ładna data na rodzenie.która chętna?
Dziewczyny, ja już 4 dni po terminie jestem. 3 razy walizkę już przepakowywałam

,
Ja może nie dzisiaj ale jutro z rana byłabym chętna, coby się oczywiście jeszcze wyspać porządnie
Tak sobie myślę że grudzień to naprawdę piękny miesiąc na rodzenie ;)

już siedzę i myślę jak ja ten tłuszcz zwalę...Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja na prawdę się nie obżeram... No coś dziwnego 
co jest kolejnym dowodem na to, że jestem oryginalna 

Ale jak widzę, grzeczne bardzo jesteście i poczekałyście aż dostęp miała będę 

uwielbiam zakupoholizm mojej siostry 
... Jakoś tak spełniło się...prawie

Biedronka, ja myślałam, że Ty już po :) A tu widzę, że też pięknie się kulasz do terminu.
Co do wyboru miesiąca...cóż gdybym w maju nie poroniła to miałabym termin na 29 grudnia... Teraz mam na 8 marca... I wiecie co???? Zawsze marzyłam o tym aby urodzić dziecko na wiosnę... Jakoś tak spełniło się...prawie

,
i bardzo mało czasu na dworze, do tego ona często chorowała...
aby wiosną urodzić...Kto wie
może te lata walki o cud zostały właśnie w taki sposób wynagrodzone

Ale mimo wszystko jestem cały czas wśród was 
Poza tym moje dziecię odstawia takie harce w brzuchu, że aż mnie to przeraża, wczoraj myślałam, że wyskoczy przez ten brzuch hehe :D

JUTRO MAMY STUDNIÓWECZKĘ 

a w zasadzie nie wyrobiłam do konca

A, że hurtowo robili lewatywkę przed zabiegami zaplanowanymi na następny dzień to prawie wszystkie kibelki były zajęte...dlatego jak wiadomo, że jest więcej "chętnych" lepiej iść na pierwszy ogień