Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Luba No żyć nie umierać, ja wczoraj po 1 w nocy spać poszłam ale ciężko to zniosłam ...Ty kochana dzielna jesteś
UŚ NO trzymam cały czas za Was kciuki
U mnie dyskoteka jak zwykle o 5 rano była ale młody dał pospać do 9 więc luzzz miłego dnia
Luba obawiam sie ze raczej tu schudne ;p
i zamiast rodzic z wagą +6 to bedzie +5 hahahaha
Chciałabym się was spytac, czy wiecie jaki syrop przeciwkaszlowy mogą ciężarne pic?
Na początku jak macica ćwiczyła to miałam spinki zupełnie bezbolesne. Dopiero od niedawna skurcze wiążą się z bólami @ plus krzyżowymi promieniującymi. Dziewczyny mam pytanie czy wasz bóle przepowiadające maja charakter takich lekkich bólow jak na okres, tzn sa jednak troche bolące a nie tylko spinające brzuch ??
dziś też ładna data na rodzenie.która chętna?
Dziewczyny, ja już 4 dni po terminie jestem. 3 razy walizkę już przepakowywałam
Ja może nie dzisiaj ale jutro z rana byłabym chętna, coby się oczywiście jeszcze wyspać porządnie
Tak sobie myślę że grudzień to naprawdę piękny miesiąc na rodzenie ;)
Biedronka, ja myślałam, że Ty już po :) A tu widzę, że też pięknie się kulasz do terminu.
Co do wyboru miesiąca...cóż gdybym w maju nie poroniła to miałabym termin na 29 grudnia... Teraz mam na 8 marca... I wiecie co???? Zawsze marzyłam o tym aby urodzić dziecko na wiosnę ... Jakoś tak spełniło się...prawie
a w zasadzie nie wyrobiłam do konca