Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorDii
    • CommentTimeNov 30th 2013
     permalink
    Dzięki dziewczyny za wszystkie rady :kissing:
    Ogólnie cały czas leżę. Mąż mi wszystko pod nos przynosi oprócz łazienki:tongue:
    Plamienia są cały czas ale takie brunatne... Tak wyglądają, jakby coś się ze środka wykruszało... Więc to chyba dobry znak... Tyle, że w ciągu 2 dni krwiak urósł o 50% więc postanowiłam iść w poniedziałek na kontrolę do lekarza a do tej pory będę leżała.

Mąż chce rygorystycznie podejść do odstawienia Kacpra od piersi, bo nocne wstawania są dla mnie męczące. Kilka razy trzeba próbować odkładać go do łóżeczka, a on jednak coś waży!
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    To dobrze, że mąż tak o Ciebie dba :bigsmile: No i bardzo dobrze, że chcesz się w poniedziałek pokazać u lekarza ! Brawo za decyzję :bigsmile: Lepiej pokazać się o trzy razy za dużo, niż raz za mało.
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Dokładnie:bigsmile: Ciekawa jestem jak tam ten krwiaczek wygląda... No i moja kruszynka:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Dii, odstawiłam Emilke, bo zaczęłam krwawic. M był ogromna pomocą w tamtym czasie. Wziął karmienie na siebie. Mała nigdy nie chciała pić z butli, ale od M wcinala. Na czas karmienia musiałam zniknąć z pola widzenia małej. Starałam się przystawiać ją jak najmniej. Udało się w miarę bezboleśnie, a to rasowy cyckozwis.
    --
    •  
      CommentAuthorkoalka
     permalink
    hej
    a ja dziś zaszalałam i całą kuchnie przerzuciłam od góry do spodu do tego z okazji imienin upiełam eM tort orzechowo-kawowy. Jutro prawdopodobnie teściowie przybędą wiec bedzie jak znalazł :)
    troche sie wyeksploatowałam ale jakoś objawów przedporodowych nie przywołałam, wiec od poniedziałku sprzatamy chałpę dalej :) bedzie błysk przed świętami :)
    --
    •  
      CommentAuthorkoalka
     permalink
    a i dzis bede miec obiecaną pizzorke już nie mogę sie doczekać, tak długo na nia czekałam i pewnie to ostatnia w nadchodzącym czasie
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Się dzieje :(
    Ja leże dziś cały dzień. Niby jest lepiej. Wczoraj bolało bardzo jak tylko wstałam z łóżka. Dziś boli, ale mniej. Jak leże, to czasem mnie coś zakluje w podbrzuszu. Jak wstaje, to ból jest lżejszy niż wczoraj.
    Raczej do pracy w pon nie pójdę... W ogóle nie wiem czy wrócę, bo od 20 grudnia i tak miałam iść na L4.
    --
    •  
      CommentAuthorLopeziatko
     permalink
    A ja dzisiaj miałam fajny sen. Śniło mi się, że odeszły mi wody i szybciutko urodziłam synka. Był taki piękny i podobny do tatusia. Mam nadzieję, że to Andrzejkowa wróżba i szybko się spełni.
    -- ,
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    To czekamy na tego andrzejowego ludzika :D do dzieła!
    Koalka nie denerwuj mnie-ja na szpitalnym wikcie :confused::cool::devil:
    --
  1.  permalink
    Katka... ten tekst o zrozumieniu nas przez mężczyzn REWELACJA!!!
    jeja, ja chyba też zacznę łazić po sklepach jak mnie mama z mężem z domu wypuszczą :)
    czekam czekam i po skurczach 2 tyg temu, na razie nie bierze mnie dalej :///
    termin cesareczki mam na 11.12.2013 , mały ma juz ok 3,6 kg :)
    ale do wyjscia mu sie nie spieszy :)
    --
    • CommentAuthorManidra
     permalink
    Piekna data urodzin bedzie ;)
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    anulinanulin, 11.12.13 !!! WOW !!! Ale data :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor
    • CommentTimeDec 1st 2013
     permalink
    Noooo cudowna data :bigsmile:

Luba melduj!
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Co tu meldować :bigsmile: Wczoraj zaliczyłam kino, impreze rodzinną i ognisko do 3 w nocy. Chcieliśmy uczcić ze znajomymi ostatnią sobotę we 2kę i niedzielę w którą możemy się wyspać. Wróciwszy do domu miałam mocne bóle szczególnie krzyżowe ale nasilone pewnie ze względu na zmęczenie... Już grudzień... Jednak w listopadzie nie było dane mi się rozpakować.

Uśku jak tam w szpitalnym "Spa" ;)? Niech Cię podkarmią chudzielcu hihi.
    -- ;
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    dzień dobry Melduję się po chwili przerwy z powodu awarii internetu...

Dii Leż i pachnij jak mówi moja siostra. Ja też plamiłam w okolicy 7 tyg ale mega dawka duphastonu oraz właśnie odpoczynek pomogły.
    Koalka Ty to się Kochana nalatasz w tym domu ze ścierką :wink: ale ja coś przeczuwam, że będę miała podobnie w lutym :bigsmile:
    Ewa No teraz twój maluch najważniejszy. Myślę, że skoro i tak planowałaś iść na L4 to te 20 dni wcześnie... Moim zdaniem powinnaś dać sobie spokój...ja bym nie ryzykowała :neutral:
    Lopeziątko No i jak tam andrzejkowe wróżby? :smile::surprised:
    anulinalunin fajny termin :smile: na ur malucha.
    Luba No żyć nie umierać, ja wczoraj po 1 w nocy spać poszłam ale ciężko to zniosłam ...Ty kochana dzielna jesteś :wink::smile:
    NO trzymam cały czas za Was kciuki :smile:

U mnie dyskoteka jak zwykle o 5 rano była ale młody dał pospać do 9 więc luzzz miłego dnia :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorpuelka
     permalink
    Hej dziewczyny - trochę z innej beczki, może kogoś zainteresuje - jutro jest tzw. Dzień Darmowej Dostawy.
    Szczegóły na http://www.dziendarmowejdostawy.pl/
    Miłej niedzieli dla Wszystkich :bigsmile:
    -- [
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    mariaekad: Dii Leż i pachnij jak mówi moja siostra. Ja też plamiłam w okolicy 7 tyg ale mega dawka duphastonu oraz właśnie odpoczynek pomogły.

Hehe! Dzięki. Ja w sumie nie mam mega dawki bo 2x1. Mam nadzieję, że to wystarczy...
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Luba obawiam sie ze raczej tu schudne ;p
    i zamiast rodzic z wagą +6 to bedzie +5 hahahaha
    no i faktycznie-grudzień już.
    dziś też ładna data na rodzenie.która chętna? :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    Witam dziewczyny , strasznie długo mnie tu nie było, ale tak to jest jak się gania z jednej pracy do drugiej. Czasami już nie wyrabiam, wieczorami padam na pysk, ale pocieszam się , ze jeszcze tylko miesiąc i ide na zwolnienie. Teraz jestem w domku przez tydz. na opiece, bo mlody ma angine, wiec mam chwilke, żeby nadrobic zaległości i poczytac co tam u was słychać.

Przede wszystkim gratuluje z całego serca świeżo rozpakowanym mamuskom Hanny, Hekate, One Kiss, emi787, Madllen23. Cieszę się niezmiernie z waszego szczęścia i zyczę samych przespanych nocek;)

Niezmiernie miło mi przywitać nowe dziewczyny, które dolączyły do naszej listyKatizie,Malgosia 24aa,montever,AniaaaaaaaaM84 Fajnie,że lista się powiększa i będzie nas tu sporo do dzielenia się naszymi doświadczeniami i tym co nam na sercu lezy Dii Tobie również gratuluję, trzymaj się szczególnie cieplutko i oszczędzaj się na maxa, żeby ani tobie ani maluszkowi nic się nia stalo.

Kochane ciężarówki, które sa już na wylocie za was zaciskam mocno kciukaski za pomyślne porody i zdrówko dla bobasków, które opuszcza wasze brzuszki!
    Us , ciebie naprawde podziwiam ze wczesniej nie urodziłaś po takich emocjach na koncówce!

Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam!

Katka81 ten tekt , który zamieściłaś jest obledny!!! Malo się nie posikałam czytając i oczywiście sporządziłam wydruk dla malzona

Chciałabym się was spytac, czy wiecie jaki syrop przeciwkaszlowy mogą ciężarne pic? U mnie najpierw malzon, teraz syn na angine i oczywiście i mnie jakies paskudztwo dopadlo. Gardlo nie boli, wiec chyba nie angina ale za to kaszel meczy strasznie. Od wczoraj mam wrazenie ze zaraz pluca wypluje , a przy każdym kaszlnieciu brzuch się spina i boli Az nospe biore, bo boje się jak dzidzia na to reaguje w brzuchu. Zrobiłam wczoraj syrop z cebuli, wiec pije od dzis, ale ciekawa jestem czy jest jeszcze cos, czym mogłabym się wspomóc. Dajcie znac jak cos.

Suwaczek z babyboom.plSuwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorAlinka
     permalink
    Dziewczyny mam pytanie czy wasz bóle przepowiadające maja charakter takich lekkich bólow jak na okres, tzn sa jednak troche bolące a nie tylko spinające brzuch ??
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
    • CommentTimeDec 1st 2013 zmieniony
     permalink
    mariaekad: Luba No żyć nie umierać, ja wczoraj po 1 w nocy spać poszłam ale ciężko to zniosłam ...Ty kochana dzielna jesteś :wink::smile:
    UŚ NO trzymam cały czas za Was kciuki :smile:

U mnie dyskoteka jak zwykle o 5 rano była ale młody dał pospać do 9 więc luzzz miłego dnia :cool:

No Maria, już się martwiłam gdzie zaginęłaś w czasoprzestrzeni! Ja codziennie chodzę spać między 1-3 bo mam taka dyskotekę co wiąże się z bezsennością. Od kiedy jestem na L4 właściwie zaczęłam tak późno spać chodzić czyli od połowy października.
    uś: Luba obawiam sie ze raczej tu schudne ;p
    i zamiast rodzic z wagą +6 to bedzie +5 hahahaha

Haha ja też mam równo +6 teraz więc witaj w klubie. Myślałam, że przez tą zatrzymującą się wodę jeszcze przybrałam więc nawet w szoku byłam po wejściu na wagę u lekarza, że dalej w miejscu stoi. Ja ostatnio bardzo mało jem bo apetytu nie mam a i żołądek ściśnięty.
    justyn-rz: Chciałabym się was spytac, czy wiecie jaki syrop przeciwkaszlowy mogą ciężarne pic?

Ja niestety nie pomogę bo nie wiem jak to zrobiłam ale ani razu chora nie byłam w ciąży :shocked: Jedyne co to jak miałam lekką gorączkę to brałam prenatal grip care czy jakoś tak. Pomogło natychmiast. Może spróbujesz.
    Alinka: Dziewczyny mam pytanie czy wasz bóle przepowiadające maja charakter takich lekkich bólow jak na okres, tzn sa jednak troche bolące a nie tylko spinające brzuch ??
    Na początku jak macica ćwiczyła to miałam spinki zupełnie bezbolesne. Dopiero od niedawna skurcze wiążą się z bólami @ plus krzyżowymi promieniującymi.

Treść doklejona: 01.12.13 14:20
    Dziewczyny, ja już 4 dni po terminie jestem. 3 razy walizkę już przepakowywałam :cool:
    -- ;
    •  
      CommentAuthorkoalka
     permalink
    justyn-rz
    ja miałam po 33 tc taki kaszel że mnie z butów wydzierało, stosowałam najpierw tabletki do ssania Prenalen Gardło - ale słabo to działało, wiem że jest też syrop wiec może tobie pomoże
    ja w końcu jak poszłam do lekarza dostałam Pulneo ale to syrop który można pić po konsultacji z lekarzem i jak powiedział moj gin pod koniec ciązy jak już dzieć tylko rośnie to można wziaść wiec pewnie na twoim etapie nie pozwoliłby brać jak maluch jeszcze sie formułuje

a co do bóli przepowiadających to ja nic bolesnego nie czuje tylko takie spinki-wypinki młodej, co nie wiem czy interpretowac jako sipania i cwiczenia macicy, czy jako takie mocne wypinki małej
    --
  2.  permalink
    dziś też ładna data na rodzenie.która chętna?

Ja może nie dzisiaj ale jutro z rana byłabym chętna, coby się oczywiście jeszcze wyspać porządnie :cool:
    Tak sobie myślę że grudzień to naprawdę piękny miesiąc na rodzenie ;)
    .
    Dziewczyny, ja już 4 dni po terminie jestem. 3 razy walizkę już przepakowywałam

Hehe, ja też muszę posprawdzać co mam w tych torbach bo już nie pamiętam :tongue:
    .
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    biedronka28: Ja może nie dzisiaj ale jutro z rana byłabym chętna, coby się oczywiście jeszcze wyspać porządnie :cool:
    Tak sobie myślę że grudzień to naprawdę piękny miesiąc na rodzenie ;)

Biedronka, ja myślałam, że Ty już po :) A tu widzę, że też pięknie się kulasz do terminu.
    Trzymam kciuki za nasze grudniowe dzieciaczki :bigsmile:
    Co do walizki to ja właśnie po to to robiłam, żeby sobie przypomnieć co gdzie mam plus ewentualnie żeby zrobić jakąś selekcję bo ciągle coś dokładam i zaraz się nie dopnie :)
    -- ;
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    DiiNo ja miałam 3x1 i 3x1 Luteinę więc dla mnie to było dużo... Zresztą ja przez pierwsze tyg w ogóle masę leków łykałam do tego clexan...więc mąż mi kupił taki plastkowy pojemniczek bo zaczynałam się gubić :wink::neutral:
    No ja zazdroszczę Ci cały czas tak małego przyrostu wagi. Ja niestety jestem dowodem, ze każda ciąża inna , i tak jak z młodą przytyłam na prawdę spoko tak teraz przerażona jestem :confused: już siedzę i myślę jak ja ten tłuszcz zwalę...Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja na prawdę się nie obżeram... No coś dziwnego :confused:
    Justyn-rz Dobrze, że jesteś, współczuję choroby malucha...angina to nic przyjemnego. Ale tak jak mówisz chociaż Ty trochę od pracy odpoczniesz.
    ALINKA ja niby już rodziłam 8 lat temu ale nie pamiętam abym w ogóle miała coś w rodzaju bóli i skurczy przepowiadających serio :shocked: co jest kolejnym dowodem na to, że jestem oryginalna :wink::surprised:
    LUBA jestem jestem, to internet gdzieś przepadł... a teraz kurcze bez netu jak bez ręki ...siedziałam wczoraj i myślałam, czy któraś urodziła itd. że na pewno mnie emocje ominą...ochhhh :smile: Ale jak widzę, grzeczne bardzo jesteście i poczekałyście aż dostęp miała będę :bigsmile:
    Ja dlatego walizkę rozpakowałam...niech młody wie, że ma siedzieć ...spakujemy po 14 stycznia :smile:

A wczoraj kolejną torbę ciuchów od siostry dostałam dla młodego :smile: uwielbiam zakupoholizm mojej siostry :bigsmile:
    Biedronko no ja też sądziłam, że tu już "po". Dobrze, że się odzywasz...

Co do wyboru miesiąca...cóż gdybym w maju nie poroniła to miałabym termin na 29 grudnia... Teraz mam na 8 marca... I wiecie co???? Zawsze marzyłam o tym aby urodzić dziecko na wiosnę :smile:... Jakoś tak spełniło się...prawie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLopeziatko
     permalink
    Jestem i melduję sie piszac z Tel. Ja dalej w dwupaku. Do bani z tym proroczym snem. Chyba marna ze mnie wróżbitka. Ciekawe jaka datę sobie mój maluch wybierze. 11.12.13 to ciekawa data chociaż nie wiem czy chce tak długo czekać.
    -- ,
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Ewa, też miałam wycieczkę na IP w podobnym czasie. Także planowanym pracować ok miesiąc dłużej, ale cóż... Są rzeczy ważne i najważniejsze. Może się rozrastasz po prostu i stąd te bóle.
    Trzymaj się dzielnie.
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    No. To pojechałam na IP, bo brzuch mi się napinał mimo nospy. Wszystko ok i z maluchem i x szyjka. Duphaston i nospe dalej mam brać. Dostałam też ketonal w zadek i zakaz pracy. Chyba więc już zostanę na tym zwolnieniu do końca...
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    justyn rz na kaszek polecam len, działa cuda, śluz powleka gardło, ja po dwóch dnia prawie nie kaszlałam
    --
  3.  permalink
    Ewa1406: No. To pojechałam na IP, bo brzuch mi się napinał mimo nospy. Wszystko ok i z maluchem i x szyjka. Duphaston i nospe dalej mam brać. Dostałam też ketonal w zadek i zakaz pracy. Chyba więc już zostanę na tym zwolnieniu do końca...
    --

dobrze zrobiłaś, a do pracy się nawet nie wybieraj!
    --
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    kachaw jak ten len mam robic?
    na razie łykam prenalen i syrop z cebuli,zobaczymy... jak nie ustapi pojde do rodzinnego...:/

•  
      CommentAuthorbiedronka28
     permalink
    Biedronka, ja myślałam, że Ty już po :) A tu widzę, że też pięknie się kulasz do terminu.

Nie, ja jeszcze w dwupaku :) Maluch chyba nie chce tak szybko brzuszka opuścić.
    .
    Co do wyboru miesiąca...cóż gdybym w maju nie poroniła to miałabym termin na 29 grudnia... Teraz mam na 8 marca... I wiecie co???? Zawsze marzyłam o tym aby urodzić dziecko na wiosnę :smile:... Jakoś tak spełniło się...prawie :bigsmile:

No ja też wolałabym na wiosnę, bo wiadomo spacerki, cieplutko etc.
    Jednak pomimo długich starań jest mi to zupełnie obojętne w którym miesiącu maluszek się urodzi, ważne że się udało. A że akurat będzie to grudzień to kocham ten miesiąc jeszcze bardziej :wink:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    biedronka28: Jednak pomimo długich starań jest mi to zupełnie obojętne w którym miesiącu maluszek się urodzi, ważne że się udało. A że akurat będzie to grudzień to kocham ten miesiąc jeszcze bardziej

grudniowe dzieciaki sa super:) wiem, bo sama urodziłam w grudniu, a mój Mikolaj ma już 4 urodzinki za 3 dni:)

•  
      CommentAuthorkoalka
     permalink
    hej
    rzuce wam pewnego linka i mam nadzieje że wam sie spodoba, ja sie popłakałam ze śmiechu, babka mnie rozwaliła

http://www.edziecko.pl/nakrecone_matki/10,132868,14351921,_Co_ciaza_zmienila__Nadal_mam_nieposprzatane_w_chacie_.html

musicie sobie skpiować bo ja jestem ciemna masa jesli chodzi i polinkowania
    --
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    Ewa1406: Ja mam córkę z października, a drugie będzie koniec maja. Ehh. Zawsze mówiłam, że drugie na wiosnę chcę :)--

ja mam syna powiedzmy zimowego,a drugie zawsze letnie chciałam:)

•  
      CommentAuthorkoalka
     permalink
    mi nie przeskadza data ur dzieciaka bo u mnie pół rodziny jest grudniowa wiec norma :)
    jedynie co mnie wkurza to świadomość że moja mała bedzie zmuszona przez system szkolny do pójścia do pierwszej klasy kalendarzowo jako 6 latka ale fizycznie i psychicznie bedzie miała 5 lat bo wiadomo nie dorówna tym dzieciom które ur sie na początku roku
    --
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    koalka: rzuce wam pewnego linka i mam nadzieje że wam sie spodoba, ja sie popłakałam ze śmiechu, babka mnie rozwaliła

koalka czaaaaad tarzam się ze smiechu buahahahaha:)

•  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Ja mam córkę z października, a drugie będzie koniec maja. Ehh. Zawsze mówiłam, że drugie na wiosnę chcę :)
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    U mnie córeczka jest z września...No wiadomo, że trochę było kiepsko bo trafiliśmy akurat na bardzo mroźną zimę :neutral: i bardzo mało czasu na dworze, do tego ona często chorowała...
    Synek ur. się wiosną i... generalnie mnie było obojętne... WALKA TRWAŁA 3,5 roku więc uwierzcie, że po tylu latach starań nawet człowiekowi do głowy już nie przyjdzie żeby myśleć co by się chciało i kiedy by się chciało urodzić...Ale kiedyś tam w pierwszym okr. małżeństwa tak właśnie sobie marzyłam :smile: aby wiosną urodzić...Kto wie :smile: może te lata walki o cud zostały właśnie w taki sposób wynagrodzone :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    , trzymam przemocno kciuki jutro od rana! Daj znać jak będzie po wszystkim :bigsmile:
    Mi obojętnie w jakiej porze roku rodzę. Latem chodzić z dużym brzuchem bym za to też nie chciała więc poród początkiem grudnia nie taki straszny.
    -- ;
    •  
      CommentAuthorVolvic
     permalink
    Ewa - Odpoczywajcie sobie ładnie w domku, teraz najważniejsze jest zdrówko maluszka :wink:
    Kurcze, podczytuję was cały czas, ale na prawie żaden temat nie mogę się wypowiedzieć, bo to moja pierwsza ciąża. :sad: Ale mimo wszystko jestem cały czas wśród was :wink:
    Ja mam ciąg dalszy dziwnych humorków, co chwile mogłabym płakać, nawet jak się wkurzę to od razu łzy lecą, sama jestem zła na siebie, ale mówię sobie, że jeszcze tylko 3 miesiące i wszystko wróci do normy :wink: Poza tym moje dziecię odstawia takie harce w brzuchu, że aż mnie to przeraża, wczoraj myślałam, że wyskoczy przez ten brzuch hehe :D
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: JUTRO MAMY STUDNIÓWECZKĘ :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    PS. Wstawiłam zdjęcie na brzuszki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Witajcie dziewczyny padnieta jestem po tych dwóch dniach latania przy gościach.

Moj synek jest z 5 grudnia Mikołaj i w czwartek kończy 10 lat :)

Dzisiaj się dowiedziałam że w tym szpitalu co chciałam rodzić jest tak żę jeśli dziecko z jakiegoś powodu musi zostać dłużej w szpitalu ty wychodzisz a ono zostaje,Masakra :(
    Jedyny minus tego szpitala.Załamana jestem bo nie chcę rodzić tam gdzie jest totalna masówa :((

Us czekam na jutrzejsze wieści że tulisz córeczkę :)

Treść doklejona: 01.12.13 21:52
    AAAA i mam dzisiaj 100 dniówkę :rolling::swingin::rolling::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    heej! uwaga chwale sie!!!!!!! czuje ruchy:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Uśku, jutro Wasz wielki dzień !!! Bardzo mocno trzymam kciuki i oczywiście czekamy na wieści :bigsmile:

Luba, kto wiem, a może razem z Uś coś jutro wykombinujesz :wink:

Volvic, śliczny brzuszek !

zanettt86, gratulacje z okazji studniówki !!! Teraz to już naprawdę czas poleci, jak z bicza strzelił :bigsmile:

Kakai, to wspaniale !

Życzę Wam kolorowych snów i spokojnej nocki !
    --
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    Uśka to pewnie dzisiaj już nie zaśnie :tooth: A lewatywa jest spoko :swingin: Nie ma co się wstydzić położne nie jedno widziały :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    bananowiec: A lewatywa jest spoko Nie ma co się wstydzić położne nie jedno widziały

noo jasne, ja tam sie wcale nie krepowałam, gorzej że do kibelka musiałam biec na koniec korytarza i ledwo wyrobiłam, a w zasadzie nie wyrobiłam do konca:surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Justyn len miałam mielony, łyżeczkę lnu zalewałam wrzątkiem, do tego parę kropel cytryny, zamieszać i jak wystygnie wypić
    --
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    Kakai: a w zasadzie nie wyrobiłam do konca:surprised:

Bidulka :tooth:

Ja dałam radę przed laparo, a też biegłam na drugi koniec...aczkolwiek u mnie w "zabiegowym" była toaleta dla mniej wytrzymałych :wink::wink: A, że hurtowo robili lewatywkę przed zabiegami zaplanowanymi na następny dzień to prawie wszystkie kibelki były zajęte...dlatego jak wiadomo, że jest więcej "chętnych" lepiej iść na pierwszy ogień :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthor
    • CommentTimeDec 2nd 2013
     permalink
    Spalam całą noc :bigsmile:
    jeszcze pewnie ok 2h i uslysze pierwszy krzyk mojej córeczki.
    jeszcze nacieszam sie ruchami w brsuszku,moim małym kotem w worku
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeDec 2nd 2013
     permalink
    Uśku cudowny dzis dzien!! Powodzenia:bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.