Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chcieli zostawić mnie szpitalu ale wyszłam na własne żądanie.
Czy wam też tak trudno jest przekręcić się z jednego boku na drugi...Ja odczuwam przy tym ból po bokach, takie ciągnięcie...i mały nagle tak napina brzuszek...
Mam do Was pytanie - bo to była wizyta połówkowa, a mi gin nie podawał żadnych wymiarów, nie mowil o serduszku, czy jest podział na komory i te inne rzeczy o których Wy piszecie pod kartami ciąży i na forum, a powiedział że serduszko ładnie bije i się ładnie dzidzius rozwija. Więc się nie muszę martwić i dopominać dodatkowych pomiarów, skoro gin mówi że jest wszystko ok?
Mam do Was pytanie - bo to była wizyta połówkowa, a mi gin nie podawał żadnych wymiarów, nie mowil o serduszku, czy jest podział na komory i te inne rzeczy o których Wy piszecie pod kartami ciąży i na forum, a powiedział że serduszko ładnie bije i się ładnie dzidzius rozwija. Więc się nie muszę martwić i dopominać dodatkowych pomiarów, skoro gin mówi że jest wszystko ok?
Ja jadę na 11 na ktg i jeszcze na konsultację do lekarza. Nic się na przód nie rusza to moje przeterminowane dziecię . Miłego dnia
jeszcze pewnie ok 2h i uslysze pierwszy krzyk mojej córeczki.
A lewatywa jest spoko
Tak dla wyjaśnienia nie szukam na forum tylko jadę do szpitala dziś na konsultacja. Tylko mam uwagę. Nie potępiające i oceniajcie ludzi tak szybko. Pytałam tylko czy któraś z was miałapodobne doświadczeń.
Pytałam tylko czy któraś z was miałapodobne doświadczeń.
Mój gin przy tętnie poniżej 120 kategorycznie, prosto z gabinetu, kieruje do szpitala.
A ja jestem ciekawa, co wtedy ? Tzn. czy od razu kończy się to wywołaniem porodu, czyt. CC, czy jest jakiś sposób na poprawę kondycji Maluszka w szpitalu ?
Skoro synuś miał miarowe tętno w normie to czym się martwisz?
Ale czym się martwisz ?
Tętno dziecka w granicach 110 - 150 jest jak najbardziej prawidłowe.
Ty wolisz "przyjść" tu i szukać podobnych doświadczeń... Ręce opadają
Ja tez nie znalam takiej normy
Zaczyna mnie to przerażać