Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziwi mnie, że Twój ginekolog prowadzący nie zwiększył Ci dawki luteiny, czy Duphastonu, albo nie dołożył właśnie dodatkowej w postaci dopochwowej. U mnie tak właśnie było, przy krwiaku zwiększono mi dawkę z 2x1 na 2x2, brałam Luteinę pod język. Ewa ja przy krwiaku brałam luteine i w ciągu 2 tyg ładnie się wchlonal.
.Pika waży 1613g i w 3tygodnie przypakowała 500g

Waga malutkiej w normie 822g :)

Ale ogólnie pozwalałam sobie zawsze na chwilę lenistwa na wznak, bo boki mnie już bolały przez noc
Ostatnio jak badałam progesteron to miałam 16,54 i gin mi wtedy nie zlecał w ogóle duphastonu ani nic.
A powiedzcie, jakie jest Wasze zdanie w kwestii pozycji snu? Ma to znaczenie?
Przed ciążą bardzo lubiłam spać na plecach i niestety często w nocy się budzę w tej pozycji...generalnie wydaje mi się, że w ciążach niepowikłanych oraz jeśli dziecko się nie buntuje to po porostu trzeba spać tak żeby było wygodnie - nic nie drętwiało i kręgosłup nie bolał...

Bananowiec niezła waga chyba idzie tym najwyższym centylem?

No piękna waga

I plecy mnie nie bolą, i nie plamię dalej... Więc czasem muszę się ruszyć, bo inaczej mnie wszyyyystko boli!
Od nic nierobienia 
,

Najważniejsze, że wsio OK!
leżenie na plech przynosi ulgę... Wiadomo całej nocy nie ale jak usypiał to tak pół na pół trochę na plecach skręcona bokiem...
mam nadzieję, że da się To wyobrazić 

NO TO TRZYMAMY KCIUKI I CZEKAMY NA WIADOMOŚCI!!!
mam dokąłdnie to samo...promieniuje mi dziś już nawet na lewą nogę...ale podejrzewam, że dziecię tak ułożone i dlatego tak się dzieje...ja mam wizytę 14 o ile wytrzymam... gin może coś doradzi...jak nie to też IP 

ale liczę, że tym razem panie z lab będą wiedziały jak zrobić.

,
i trzeba przyznać że czuje sie wypoczęta
ZA niespełna godzinę zostanę mamą
Trzymajcie kciuki
Usku czyli rodzimy razem :) trzymam kciuki!!
Ja na razie leze pod ktg, skurczy na razie zadnych. Tylko wody dalej sie ze mnie leja.
.