Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mówię Wam nerwa miałam na tym badaniu...kolejka jak stąd do tamtąd...Ludzi dziki tłum ja w ciąży...widocznej,.,. ale myślicie że ktoś przepuścił O NIE!!! STAŁAM DOBRĄ GODZ. pOTEM TE POBRANIA CO GODZ. i weź błagaj, żeby Cię wpuścili bo ty musisz....NO MÓWIĘ WAM...
Ja nadal pawiuję wrrrr....
Dii teraz dopiero wątek doczytałam i o Twoim krwiaku. Ja też miałam takiego w ciąży z Nadią, dostałam absolutny nakaz leżenia przez dwa tygodnie i faktycznie on się zaczął zmniejszać, także trzymam kciuki. Brałam cały ten czas chyba 3 razy dziennie luteinę pod język.
jak sie sama nie upomnisz to rzadko ktoś przepuści, aczkolwiek mam coś takeigo że zawsze ciężarna wpuszczam, to od wielu lat robię kakai U mnie jakby nie patrzył brzuszek już dość widoczny... ale już przekonałam się, że teraz nie ma czegoś takiego jak pierwszeństwo dla kobiet w ciąży
Nasza Misia przyszła na świat dziś o 9:43 z wagą 2690g oraz miarą 55cm :-)
Moje cięcie było bardzo skomplikowane ale to juz temat na inny wątek.
póki co leze na pooperacyjnej i czekam aż mi przyniosą mój maleńki cud
lUBA A CO DOBREGO W KINIE TERAZ LECI???? No mam nadzieję, że ci te schody pomogą
Mówię Wam nerwa miałam na tym badaniu...kolejka jak stąd do tamtąd...Ludzi dziki tłum ja w ciąży...widocznej,.,. ale myślicie że ktoś przepuścił O NIE!!! STAŁAM DOBRĄ GODZ. pOTEM TE POBRANIA CO GODZ. i weź błagaj, żeby Cię wpuścili bo ty musisz....NO MÓWIĘ WAM...
Usku grstuluje !!
A u mnie dalej nic sie nie dzieje:/
Skurczy prawie wogole nie ma, czasem sie jakis pojawi. No i do tej pory jeszcze leja sie ze mnie wody, nic tylko musze ganiac do lazienki podpaski zmieniac. Mam wrazenie ze do jutra nie urodze.
a ostatnio wymusiłam w IKEA kase pierwszeństwa, bo u mnei wielce ciazy nie widac, ale jak widze jak sobie 3 fagasy ładują cąły kosz na tasma aja z jednym lustrem stoje, robi mis ie duszno, to bez pardonu podchodze do kasy i mówie, że chce skorzystac z kasy pierwszeństwa, w końcu po to jest
Daje się wtedy antybiotyk zeby nie doszło do zakażenia wewnątrzmacicznego.. U nas mimo to do niego doszło po jakiś 13-14 godzinach..
Nie no to jest kpina - 3 dni ?! przecież w ciągu 24 godzin od odejścia wód musi się urodzić dziecko, bo to już stanowi zagrożenie dla jego życia.. Paranoja..
za mną już okno umyte jeszcze tylko tarte urdzinową zrobie na obiad dla eM i moge dalej sie byczyć