Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Luba to idziesz na oxe jutro?
Ja dziś o 5 pobudka na siku i później młoda taka sobie dyskotekę zrobiła że spać nie mogłam a dziś mam,znowu dzień pod znakiem latania z chłopakami nie wiem jak dam radę do tego te spojenie mnie boli:(
O ja cie nie moge 42tc cos ten twoj dzidzius nie chce sie pchać na ten szary zimny bury swiat!
Eh ...a ja zalliczylam pierwszego pawia:/
Luba No ewidentnie Twojemu dziecku podoba się po tamtej stronie... ale niech już łaskawie wyjdzie no tu też dużo atrakcji je czeka
Wyniki krzywej mam dziś...boję się szczerze powiedziawszy...chociaż ja cały czas na metformaxie jadę więc te moje cukry są nie jako w ryzach trzymane...najbardziej boję się chwili kiedy go dostawię...bo wtedy to już ortodoksja z dietą całkowita....
Luba a może akurat Mała mamę weźmie z zaskoczenia :D Często dziewczyny piszą, ze się zaczyna przed stawieniem do szpitala :D
Trzymam kciuki :)
Annie_86- może jakieś problemy z gospodarką magnezowo-wapniową? Bierzesz magnez?
Dziewczyny zwalniam liste. ;)
Luba, co tam u Was ??? Jak sytuacja na froncie ???
Luba trzymam kciuki za indukcje.
powiem ci ze ogólnie jest jakiś zastój dzieciowy
do wczoraj były dwie pacjentki na oddziale z dziećmi.dziś już we trzy plus dwie na pooperacyjnej po cieciach.leniwe te dzidziusie