Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mam nadzieję, że stomatolog ulży Ci w cierpieniu. Też słyszałam o tym sposobie, żeby wacik nasączyć Amolem i przyłożyć do bolącego zęba. U Ciebie widzę, że glukoza też super ! No to mamy to z głowy 

tacierzyński te 2 tygodnie wykorzysta w terminie poźniejszym ( bo z tego co wiem to można do ukonczenia przez dziecko roku czasu wykorzystać)

to za rok cię czeka kupienie podwójnego prezentu dla córeczki
To ja pierwsza na liście A tu cisza, na poród się nie zapowiada

dzis sie troche wkurzyłam i rozczarowałam bo eM cały czas wczesniej mowił że ok, nie ma problemu, pojdzie ze mną na porodówke a teraz im bliżej tego faktu to ten coraz wieksze ma opory i niechęci, a ja już sie nastawiłam że nie bede tam sama
i teraz nie wiem czy w końcu pójdzie ze mną rodzić czy nie a hasło "jak ty chcesz" działa na mnie jak płachta na byka
cóż...)
. A jak chłopcy przyjęli wiadomość o pojawieniu się Kamilki na świecie ?są zakochani.siedzieli dziś przy niej gapiac sie na nią bez słowa i glaszczac po czulku

kupię jutro w aptece w takim razie.
Super rodzinkę będziecie tworzyli 

Niestety katar się rozpętał, co gorsze, to katar, który spływa mi do gardła, nie kicham, nie mam czym wydmuchać nosa, ale wszystko spływa do przełyku, do tego doszedł koszmarny ślinotok i przez to jest mi już niedobrze od żołądka ... Spróbuję dziś inhalacji, ale nie wiem, czy to cokolwiek pomoże.Wiecie po czym widzę że czas leci właśnie po tej liście hihi
Mam wrażenie, że gdzieś mi uciekł moment, kiedy byłam pomiędzy numerem 30 a 20, a tu już pozycja 16 !!! 
Jutro jadę do szpitala na kontrolne ktg.

Wczoraj w akcie desperacji zadzwoniłam do gina i dał pozwolenie na 1 tabl. ketonalu forte. Przespałam zaledwie 7 godz. Obecnie ból się nasila, czekam tylko do rana aby zadzwonić do stomatologa i błagać o antybiotyk...dostałam 3 grupy na jakie gin zezwolił...

GRATULACJE!!!!Ogolnie to ciesze sie ze ona jest ostrozna z lekami