Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaaaa już wiem co chciałam się spytać :) Czy jak mieliście robione badanie 3D to lekarz oglądał narządy np serduszko w 3D czy 2D? Bo znajoma właśnie wczoraj była i miała całe badanie w 3D a ja tylko w 3D miałam pokazaną twarz reszte normalnie w 2D ogladała
A, i jeszcze mam pytanie: czy któraś z Was szczepiła się przeciwko grypie będąc już w ciąży? Lekarz dziś wywołał moją konsternację wysyłając mnie na szczepienie...
Generalnie szczepiłam się może z dwa razy w życiu i nie mam poczucia, że w sezonie bez szczepionki chorowałam intensywniej...
--
Lekarz dziś wywołał moją konsternację wysyłając mnie na szczepienie...
Ja się szczepię co roku przeciwko grypie ale u mnie to trochę zboczenie "zawodowe" I na grypę nie choruję
W ciąży się nie szczepiłam wg. zaleceń gina... Więc co ginekolog to opinia...
Pracujesz? Jeździsz codziennie komunikacją miejską? Jesteś "narażona" na kontakt z chorymi?
Czy jak mieliście robione badanie 3D to lekarz oglądał narządy np serduszko w 3D czy 2D?
Tak sobie patrzę na listę i czy razem z esperanca nie powinnyśmy być na tej samej pozycji skoro mamy na ten sam dzień termin ?;)
aplikujesz sobie coś jak tampon - Ellen się zwie, a po wszystkim zasugerował zastosowanie płynu do mycia okolic intymnych o nazwie Laktacyd Plus
Bananowiec, a w tym roku przyjmnowałaś dawkę?
ykać jakieś probiotyki na florę, żeby zapobiec infekcji.
Jak to nie pomoże to pojutrze oksytocyna.
o a ja dziś termin miałam