Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ALE RACJA, wylądować w święta w szpitalu - przekichane 

ale także tłumaczyłam sobie, że dziecię zgłodniało 
no szok ale czas leci.
Nie powiem, bo kocham te jego szaleństwa w brzuszku ale żeby bolało
AAAAA DZIEWCZYNY.... czy wy też tak boleśnie odczuwacie kopniaki swoich pociech... No młody jak wczoraj mnie skopał to myślałam, że zejdę... i nie to, że po jakichś konkretnych narządach tylko kopał po bokach brzucha ale strasznie boleśnie... SILNY TAKI??? Nie powiem, bo kocham te jego szaleństwa w brzuszku ale żeby bolało
--
czy wy też tak boleśnie odczuwacie kopniaki swoich pociech...
Jednak często mu się zdarzy uderzyć mnie w pęcherz, a najgorzej jak trafi w szyjkę
Ból taki, że kiedyś myślałam, że upadnę. No, ale ja też kocham te jego ruchy i uderzenia 
Strasznie Ci współczuję, naprawdę ... 

Co za tempo !

bynajmniej u mnie tak jest.
Na szczęście to ostatnie podrygi tego mojego bólu, wynikające z czyszczenia kanałów a nie już ze stanu zapalnego. Antybiotyk mam jeszcze chyba do poniedziałku. Zresztą zapytam gina czy mam go wybrać do końca, bo mam wizytę w sobotę.
2 trymestr zdecydowanie przyjemniejszy. Przetrwasz, jestem pewna że dasz radę 
czasem się śmieję, że tak tam mi tupie, że dopóki się nie ułożę jak jemu pasuje to mnie tak boksuje
...Ale kocham te kopniaki 

;
;
;
;Dziewczyny które mają termin podobny do mnie macie siare już?

;
;
;
;
W pierwszej ciąży tak nie miałam!u mnie siara pojawiła się około 21 tc. Nie wycieka samoistnie, jedynie jak przycisnę sutki lub jak gdzieś podczas snu za mocno ucisnę pierś, to widzę, że na koszuli rano są plamki.