Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja miałam mdłości ale głównie wieczorami i nocą, więc starałam się szybko iść spać...a mnie np. pomagało zjedzenie tzw. czegokolwiek...bo jak tylko lekko byłam głodna to MASAKRA 

Może uda się podglądnąć maluszka

;
;
;
;
Zanettt86 my jesteśmy na podobnym etapie a ja nie zauważyłam ani grama siarki, nawet jak próbuje coś wycisnąć to nic z tego. Też się boję że mogę mieć problem z karmieniem a bardzo bym chciała to robić.. Stosujecie już może jakaś dietę żeby później mieć pokarm?
ak Wy sobie radzicie z tym liczeniem?
nie wspomnę o zbliżających sie Świętach i syfie w domu .... A pomyśleć ze jeszcze niedawno byłam pedantka jeżeli chodzi o sprzątanie .... 
[/url]
Jeszcze pipkę ładnie pokazała
na potwierdzenie swojej tożsamości
I kudłata jest...
Po tatusiu bo mama była łysa jak kolano jak się urodziła

jedna dieta na obecną chwilę mi starczy 

UŚ ALE CUDNA TA TWOJA KAMILKA
Już dawno nie widziałam tak pięknego noworodka, wprost jak z reklamy 
U mnie dziś w nocy Junior miał dyskotekę od 1.45 do 3.15. A ja już drugą noc po przebudzeniu nie mogłam zasnąć. Nie wiem, czy to już nadszedł czas kłopotów ze snem ? 
Dzięki za wszystkie rady ! Dużo zdrówka dla Was i samych radości. No i do zobaczenia na innych wątkach !
Dobrze że wiem jakie łóżeczko chcę i pościel hahah ale ten wózek to największa katorga dla mnie...
a pare dni wczesniej byla u lekarza z sączaca sie ropą...

Poza tym z tego co słyszałam, chłopaki po prostu trochę mocniej rozrabiają, bo są silniejsi i u mnie Junior czasami naprawdę jest strasznym łobuzem
Ale to oczywiście takie ludowe bajanie