Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A tak marzyłam, że w ciąży będę swojego w nocy po swoją zachciankę wysyłała do sklepu, a tu nici z planów :)
jesli wstaje juz tak wczesnie to zazwyczaj nie jestem glodna i jem dopiero po godzinie , dwoch...a tu prosze platki z mlekiem i muffinka czekoladowa zadzialaly na mnie usypiajaco...ale zeby nie bylo za pieknie to jak juz prawie spalam to moj kochany skarb postanowil wstac i buszowac mi w brzuchu
no i zasnelysmy dopiero przed 7 :)
Subiektywna, za Ciebie też już trzymam kciuki, chyba powoli zaczyna się coś dziać!
cieszę się, że to normalne
moj termin wedlug usg z 12 tc jest na 12 lutego

I wcale nie dlatego, że mam dosyć ciąży tylko dlatego, że jak codziennie czuję jak Pipka co raz mocniej się rozpycha to chcę ją już przytulić do cycka 
Moja córcia też się tak otrząsa w brzuszku jak psiaczek, który wyszedł z wodycieszę się, że to normalne
Miałam już jechać na IP, ale za namową męża poczekałam do rana i pobiegłam do mojej pani doktor, a ona jest oazą spokoju i pomiędzy pacjentkami wzięła mnie do gabinetu, żeby to wszystko dokładnie mi opisać. A teraz okazuje się, że wiele z Was ma te same odczucia
Przepraszam za ten słowotok 

a niedawno startowałam z pozycji 56 (?) 
[/url]wiecie może czy jest jakiś związek między niskim żelazem a dużą ilością zjadanych słodyczy? :) to nie żart, mam wrażenie że im więcej jem słodkości tym mam gorsze wyniki- chyba nie, ja na koniec ciazy mialam diete a mimo to wyniki nie zaciekawe byly.. ;)

[/url]
ja już jestem zakochana w moim brzdącu 
i chyba coś w tym jest.
Święta to w końcu magiczny czas 
A każdej przyszłej Mamusi na liście (i nie tylko, bo również tym, które tu zaglądają, a się nie ujawniły) życzę spokojnych i magicznych porodów, aby były to dla Was wyjątkowe chwile, których wspomnienie zawsze będzie przynosiło wzruszenie !
Ewentualna korekta po USG z 12 tygodnia:)
;
;
;
;