Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Brakuje mi paru "drobiazgów"
ale ciągle idę do przodu, już mi trochę szpital w oczy zagląda...w sensie, że poród niedługo...

wzięłam sie dzis za pranie ciuszków i pralka cos mi zaczęła szwankować
namordowałam sie z nią troche...
zamówiłam se dzis koszule dla siebie na allegro i małemu torbę na pieluszki na łóżeczko.Męczą mnie bóle podbrzusza jak na okres ale taki mocny okres.Strach mnie ogarnia...
[/url]

Mój syn jak da czadu to czasem zastanawiam się jak takie małe może tak silnie się tam wiercić 

i prałam w 50 stopniach...bo głównie mam same bawełniane rzeczy...najlepiej sprawdzać metki bo teraz na prawdę nie wiadomo
i może się później okazać, że za mocna temp. Ja śpię najlepije na lewym boku... O ILE KURCZE W OGÓLE ŚPIĘ
Bo ostatnio masakra ...
BRZUSZEK WIDZIAŁAM, zgrabniutkie mieszkanko 

Ja miałabym na jutro gdyby nie poronienie 4 maja No ale Domi fikający w brzuszku wynagradza ból!!!
Ale ogarnęłam się, stanęłam na nogi, i pomyślałam raz się po 3,5 roku udało...znaczy się, że jesteśmy na dobrej drodze...i w sumie dwa cykle później JEST DOMINIK 
może coś sie ruszyło u subiektywnej... Mój syn dziś znowu mega boleśnie kopie
powiem wam że mnie to już zaczyna martwić bo żeby to kopniaki były ale on się tam tak napnie i wypnie że ja jedynie ból taki rozrywający czuję
Po Nowym Roku mam USG 2 stycznia i zapytać koniecznie muszę bo dziś ledwo stałam...
powiem wam że mnie to już zaczyna martwić bo żeby to kopniaki były ale on się tam tak napnie i wypnie że ja jedynie ból taki rozrywający czuję
Ile można leżeć w bezruchu
Szybkiego powrotu do formy oraz pięknego macierzyństwa Ci życzę !!!
I tym samym jestem na 10. miejscu !!! 

KOCHANA jeśli nawet coś przeczuwasz z szyjką to dużo leż.

[/url]

Widać jak cały brzuch faluje, albo w okolicach żeber, gdzie widać jak wypukłe plecki się przemieszczają, albo nagle mocniej widać małą górkę, spodziewam się, że to noga
A na dole, w okolicach spojenia łonowego, jakby nad, merda łapkami, wczoraj śmiałam się, że wystawił kciuk na znak "OK", kiedy trzymałam dłoń w tym miejscu, nagle poczułam taką maleńką górkę, która po chwili zniknęła. Właśnie w kwestii stawiania się brzuszka, nie zaobserwowałam takiej sytuacji. Mam nadzieję, że będę potrafiła to odróżnić ...
Najgorsze, że na pewno Ty jako Mama się tym właśnie stresujesz, ale gdyby było coś nie tak, lekarz na pewno zwróciłby na to uwagę.