Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
. Ostatecznie w 39 tc urodziłam zdrowego choć maleńkiego synka, z wszystkim sobie pięknie radził - 2650 g , 50 cm:)

matko jedną babeczkę straszą, że jak szyjka 3.7 cm to już zaraz będzie rodzić, a inną że jak nie ma rozwarcia i szyjka długa, to urodzi po terminie, mimo że ma jeszcze miesiąc czasu ... no świat oszalał 

Mnie lekarz od 36 tygodnia mówił, że urodzę na bank przed terminem, bo na ktg miałam skurcze co 4 minuty od 35 tygodnia, a każdy jeden wychodzący ponad skalę i co urodziłam 5 dni po wyznaczonym dniu :P

Bo ja już się boję, mimo tego że rodziłam :P To znaczy nie boję się bólu, tylko tego żeby nie było komplikacji. Każda matka się boi :> Z drugiej strony to niesamowite przeżycie jest i nie mogę się doczekać kolejnego porodu :) 

Ale oczywiście życzę Ci aby Twoje przeczucia się sprawdziły 
[/url]
SERIO!!!
ja się pytam skąd wie...??? Toż to kruszyneczka wtedy była... No ale jak na razie obaj potw płeć i na każdym z tych ważnych USG widać siusiaka a ostatnio i jąderka także chyba się nie zmieni
Przyszłe Mamy na niego częściej zaglądały. Bo jest tak, że piszemy na często na wątku wyprawkowym, wózkowym i tutaj, a laktacja też jest ważna.

wiele łez, bólu itd. Że o kasie jaką wydaliśmy na zbadanie przyczyny, leczenie itd nie wspomnę...
a i to też na obecną chwilę
ryzykowne bo nie wiem czy się zmieszczę...

mariaekad
W Warszawie Szpital Św. Zofii otworzył też Dom Narodzin, pacjentki sobie chwalą ale są wymogi co do całej ciąży a raczej jej przebiegu.
--