Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kto wie co to się działo będzie...
Za tydz mam kontr USG i wizytę więc ciekawa jestem jakie decyzje moi ginowie podejmą
Dziewczyn czy wy tez tak mialyscie na początku ciąży, ze przed kolejna wizyta u Gin towarzyszył wam ogromny stres ???? Ja wizytę mam dopiero jutro a cały tydzień wycięty z życiorysu
dziewczyny a co sie stosuje na gojacy pępuszek???jest jakiś gotowy specyfik?
Dziewczyny dziękuje że mnie do siebie przyjmujecie:-)
Echhhh byle do jutra !
A ja dziś po 3 miesięcznej przerwie zaczerpnęłam aktywności fizycznej. Byłam na aqua zumba. Czuję się cudnie zrelaksowana i przyjemnie zmęczona. Bajka! Będę chodziła raz w tygodniu :)))
Dziewczyn czy wy tez tak mialyscie na początku ciąży, ze przed kolejna wizyta u Gin towarzyszył wam ogromny stres ???? Ja wizytę mam dopiero jutro a cały tydzień wycięty z życiorysu
Dziewczyny dziękuje że mnie do siebie przyjmujecie:-) termin mam na 9 lipca.
a juz myślałam, ze tylko ja tak wariuje
natomiast tatusiowi się marzy synek i nawet już dziś powiedział, patrząc na usg "że wygląda mu na syna"
Ja jestem ciekawa czy na teraźniejszej wizycie nie będę miała pobieranego wymazu na GBS-a ???
Dominik pięknie się pokazał na pierwszych trzech badaniach USG!!!
Tylko najgorzej z suszeniem! Gdzie to teraz suszyć, jak na dworze zimno
Ja suszyłam normalnie w mieszkaniu, w pokoju Bruna. Uchyliłam okno, puściłam kaloryfer na full i fajnie wszystko poschło przez nockę, a rano było idealne do prasowania Teraz pozostaje mi tylko uprać wyjmowane wnętrze gondolki i pokrycie z fotelika do auta. No i oczywiście moje koszulki, szlafrok, nasza pościel do łóżka, bo pewnie i tu Bruniasty będzie częstym gościem
zajęło mi to cały automat.! Wy też tak miałyście?