Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo ja wtedy też jakieś ciuszki młodemu prałam i te zapachy za mną chodziły. Ja żadnego płynu na razie nie dodaję. Ale zamierzam pod koniec stycznia kupić pakiet JEPA proszek i płyn taki na zaś... Bo potem to jednak się elektryzują te ciuchy a dziecię coraz starsze

co znaczy ze tez bez żadnych tabletek.troszke nad ranem mnie brala ale migdaly pomogly
wszystko inne niż sobie zalozylam.lozeczko mialo byc biale a jest brazowo-waniliowe,a wózek uparlam sie na graco symbio,trochę drogi wiec myśleliśmy o urzywce ale wczoraj w sklepie zakochalam sie w bardzo podobnym wzorze do graco i byl w dobrej cenie.tylko kolor trochę mnie przeraza-jasny blekit
w poniedzialek wizyta u gina

tylko ten kolor...
a chciałam czarny wózek
kobieta zmienna jest
moja bratowa miała podobny to chyba nie było tak żle
kolor niespotykany
godzine namawiałam męza na ten wózek,kolor mu sie nie podobał...ogólnie nie jest zły tylko jasny bardzo
a co do koloru,pani w sklepie mówiła ze zdaża sie ze i dla chłopców biorą rózowe
oczywiście w polączeniu z innym kolorem
powiem szczerze ze ja nie myślałam az tak przyszłościowo zeby dla drugiego dziecka był...jak mi sie cos podoba to biore
...tylko octeniseptem

Mi się wydaje, że te wszystkie używki jakie chcemy stosować na dziecku ale mu przypasują albo nie

w niemczech nie kąpie sie dziecka póki nie odpadnie.tam przychodzi kąpać polozna raz w tygodniu.

co do kikuta u nas jak u Penny, nic z nim nie robiłam, moczyłam w kapieli cały brzusio, potem wycierałam do sucha, pampka zkaladałam tak by kikut był poza nim no i odpał u nas w 6 dobie, pediatra była zdziwiona na wizycie że już nie ma go
ogólnie stawiają na naturę,miała też zakaz używania mokrych chusteczek
,
[/url]
. Ileż można pozycję lidera okupować

[/url]
nie wiem jak sie sprawdzi ze strony technicznej ale tego nie jestem w stanie teraz przewidziec.czas pokaze
to na czym mi zalezalo ten wózek ma
nie mam zbyt dużego doświadczenia z wózkami bo jedyny jaki kupilam to dla córki 14 lat temu...skretne kola doprowadzaly mnie do szalu