Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mój Domiś też okazuje się, że w miejscu gdzie mnie tak bolało ma nóżki i sobie nimi fika 
bo te najważniejsze rzeczy mamy...A nawet nie chcę myśleć co by było jakbyśmy tylko różowe kupili
litości!!!
A ja już OCTANISEPT MAM NASZYKOWANY...Ale spoko spirytus też jest...i nawet często o tym myślałam...CZYLI POLECASZ STARY SPRAWDZONY SPOSÓB????

od rana latam na miotle ale to tak fest...
bo w końcu mogę wyjść z łazienki, wszystkie wymioty ustąpiły, mam full energii, mogę góry przenosić 

Także korzystajmy, bo nie wiadomo, kiedy to się zmieni 
PENNY A JA ...pozwolisz, że z TEORKĄ SIĘ NIE ZGODZĘ...
To forum jest po to by dyskutować, każdy ma odmienne zdanie i prawo je wyrażać :) tylko tego capsa wyłącz, bo on krzyk chyba oznacza i nie wiem czy to przez przypadek czy krzyczysz na mnie celowo :P:P:P ale to co działo się, ze skórą moje dziecka to była masakra...
Czy Wam też tak ciężko jest wieczorami, drętwieją mi nogi strasznie
Pomagało mi na te nogi wkładanie między nie zrolowanej kołdry grubej, coś jakby ten rogal do spania sobie zrobiłam i wtedy było lepiej. I też starałam się mieć te nogi trochę wyżej niż resztę ciała, spróbuj może choć trochę pomoże :)

a maz jakby mi wózek wybieram to mogloby sie to źle skonczyc:)bo to ciezki typ
gdzież bym mogła , na kogo, i za co? Toż forum mi tyle tu pomogło, że czasem to największa skarbnica, wsparcia, wiedzy i wymiany doświadczeń 
nie pamiętam. Skórka po Olilatum była na prawdę zupełnie inna.
, nie sprawdzi się, bądź nie zużyjemy to najwyżej odsprzedam albo oddam 
ręce też dosłownie takie już są to nawet bóle...do tego spać za nic nie mogę...Bo właśnie jak czuję ból to koniec ani się ułożyć ani przekręcić...i tak w sumie nie śpię w ogóle albo dopiero godz, dwie nad ranem
i nie powiem ale na prawdę jestem zmęczona 

PENNY sorki u mnie włączony Caps Lock Oznacza jedynie wagę i podkreślenie danego słowa...ABSOLUTNIE NIE KRZYK....
spoko :) w netykiecie capslock oznacza krzyk, stąd moje zapytania właśnie :) Widzisz ty myłaś w samym bambino ale jednak myłaś

wiec będę zdana na komunikacje miejska,będzie się dzialo
a twój mąż to chyba typ jak moj
tez nic mi nie pozwalał kupowac a ja po kryjomu pomalutku cos tam zawsze kupilam...a to na allegro...i teraz mowie ze jakby mial teraz wszystko kupić to by sie obs...al
a wogule jak moze zabraniać mi kupowac???
jak ja czekam na tego czlowieczka tyle lat i pewnie jak każda z nas chcialabym żeby mial wszystko co najlepsze
bo jakbym miala dac 2 tysiące to bym sie mocno zastanawiala (pewnie nad kolorem)
a ze 1tysiac to juz inaczej czlowiek patrzy...

dla mnie masakra nawet z cytryną...
Karola jak tam u ciebie na usg?
A rozumiem Cię tym bardziej, że i u nas szykuje się CC. Bruniasty jest nadal główką w górze, a na tym etapie szanse na samodzielne odwrócenie maleją dość znacznie. U nas CC planowane jest na tydzień przed terminem porodu. Ja jestem na maksa pogodzona z tym, co się będzie działo. Widocznie tak ma być
Też miałam wielką nadzieję na naturalny poród, ale ... najważniejsze, żeby Junior bezpiecznie się urodził, a ja sobie ze wszystkim poradzę. I u Was tak właśnie będzie ! Zdrowie Maluszka i Twoje są na pierwszym miejscu ... później długo, długo nic i dopiero nasze pragnienia. Głowa do góry kochana
Damy radę 
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, klejnoty po raz kolejny udało nam się obejrzeć, więc nie ma opcji ... 100% faceta
Ma piękne, duże usta !!! Oczywiście zakochana jestem w nim na maksa, mąż zresztą też ... Co zrobić
Na dzień dzisiejszy jesteśmy już ze wszystkim ogarnięci, pranie, prasowanie, wszystko gotowe 

Zanett, uszy do góry!!! Ją po cc na drugi dzień pedzilam na intensywną terapię do syna.

Dziś patrze a ja już 6! Za chwilę będe pogrubiona, a pamiętam jak byłam 34.
[/url]
kurcze chodzę...ale łaziła przez całą noc nie będę tak...
Może dziewczyny coś dopomogą!!!
GRATULACJE CIĄŻY DONOSZONEJ

budzę sie tylko na siku i wtedy nie moge juz zasnąć...
i mecze sie ze trzy godziny a potem jak usnę to śpię do 12 i nie mogę sie wcale zorganizowac...
tylko mi chodzi o wagę malego,bo biodra wogule mi sie nie rozeszly,a z corka w ciąży jakbylam mowili ze wiecej niż 2,5kg nie dam rady urodzić.a synek ok 3600

zasnąć nie szło...
To dobrze...ja też jestem już gotowa i spakowana 
Domi w sumie będzie już donoszony 
odruchy wymiotne i wymioty do tej pory.przytyc dużo nie przytulam ale za to brzuch mam wielki.jak patrze na wasze to aż sie dziwie gdzie te wasze dzidzie sie mieszcza
ja ,żeby nie przegiąć mam pilke do koszykówki przed soba
no ale nigdzie indziej nie weszlo...
Zeszła i było już dobrze, po prostu z mokrego przechodzi skóra w środowisko suche, i stąd te łuszczenie ;) 

Masa babeczek miał CC i spokojnie dzieci dłuugo karmiła 

;
;
;
;