Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai ale to łuszczenie się skóry noworodków o fizjologia :> Nadia kąpana na początku w emoliencie, skóra jak z jakiejś jaszczurki z niej schodziła Zeszła i było już dobrze, po prostu z mokrego przechodzi skóra w środowisko suche, i stąd te łuszczenie ;)
Patrzę na Twój suwaczek i dziw mnie bierze nadal jak czas goni

jak na razie przykrych dolegliwości brak więc byle do przodu

Zakłada się tylko tę górną część, a tę dolną jakby za siebie zakłada, tak że jest z tyłu na wysokości krzyża
Tak jak szarfę mniej więcej się w podstawówce zakładało. ee ja nie będe filozofowac i młodszemu bratu od razu dam emo

emo, hahah :) 

Zakłada się tylko tę górną część, a tę dolną jakby za siebie zakłada, tak że jest z tyłu na wysokości krzyża

[/url]
Tak piszecie o tym GBS-sie że zaczynam się bać
znając mojego pecha pewnie wyjdzie mi dodatni 
myślę że waga w sam raz 

to tak wygląda, jakbyś naciagnela cały pas i w niego weszła - w te pętlę, która się wtedy tworzy.

nie wiem czy tutaj tylko tak sie to bada czy co? Mam nadzieje, ze jednak bedzie ok.

[/url]
mam katar i ból gardła... w sumie lekko osłabiona jestem...ehhh jak nie urok.
Czekam jeszcze na wit D I cytomegalię...ale ponoć dopiero 21 stycznia
no szokm 2,5 tyg muszę czekać na badania które robiłam w ciągu dnia u siebie w szpitalu
m ledwo dojechał na czas

Zaczęliśmy 34. tydzień !!! Hurrraaaaaa
Juniorek nie oszczędza mnie, rozciąga te swoje maleńkie kosteczki, że hej, a od kilku dni doszedł mi ból w żebrach po lewej stronie, macica chyba zaczęła tam uciskać.
[/url]