Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeśli chodzi o pasy to ja się boję, że mały zostanie ściśnięty i stanie mu się niepotrzebnie krzywda, dlatego nie zapinam. Cale szczęście moja mieścina jest malutka i mało poruszam się autem, a jak już gdzieś dalej muszę jechać i jestem na drodze szybkiego ruchu to wtedy ewentualnie się zapnę.
Jeśli chodzi o pasy to ja się boję, że mały zostanie ściśnięty i stanie mu się niepotrzebnie krzywda, dlatego nie zapinam. Cale szczęście moja mieścina jest malutka i mało poruszam się autem, a jak już gdzieś dalej muszę jechać i jestem na drodze szybkiego ruchu to wtedy ewentualnie się zapnę.
Szyjka skrócona ma 3 cm i jest miękka.
Czyli że mam póki co łożysko przodujące brzeżnie
Dobrze, że mam dziś wizytę
potem BOŻE MOJA WAGA
To ja już nie rozumiem o co chodzi z tą szyjką bo moja miała na początku 40mm pożniej się skróciła do 32mm i teraz tak się waha 32-34 a rozwarcie na centymetr i ginek twierdzi że jest ona jeszcze długa tym bardziej że na tym etapie ma prawo się skracać.
Będzie dobrze, musi
...ale mam kilka egzaminów ustnych i pisemnych na których muszę stawić się osobiście.
Dziewczyny, jak często lekarze zlecają Wam morfologię i badanie ogólne moczu?
Moja mała od wczorajszego poranka jakoś dziwnie mało się rusza.
Ewo - mnie lekarz zleca morfologię i badanie ogólne moczu właściwie co wizytę :) czyli właściwie co miesiąc mam robione :) Dziś właśnie byłam w laboratorium i sama jestem ciekawa swoich wyników... Dziewczyny, jak często lekarze zlecają Wam morfologię i badanie ogólne moczu?
Ehh, ja się ostatnio też zestresowałam, że ruchów nie czułam i już prawie na IP jechałam... Na szczeście Mąż trochę przemówił mi do rozsądku i jak się uspokoiłam, to dzidziuś znowu dał o sobie znać ;) Na pewno u Ciebie też jest ok :) Zresztą masz jutro wizytę, więc nie zdążysz się tak zestresować ;) Moja mała od wczorajszego poranka jakoś dziwnie mało się rusza.
KAKAI No nie pospałam sobie jak usnęłam przed 24 tak o 3 już oczy w 5 zł...To jest jakaś MASAKRA...Biorę ten cholerny magnez a i tak drętwieje mi całe ciało... do tego ta infekcja i ból głowy...WYKOŃCZĘ SIĘ
Kurcze może dajcie małemu coś przeciwbólowego ???
Wiem, że muszę się oszczędzać, gdy tylko będę mogła to będę leżeć, jednak studiuję i to dziennie i teraz jest czas sesji. :( Zajęcia sobie odpuściłam, prace zaliczeniowe, które mogę wysłać mailem to wyślę, ale mam kilka egzaminów ustnych i pisemnych na których muszę stawić się osobiście. Niby ginekolog nie zabroniła mi iść na egzaminy, ale jednak trzeba uważać. Na uczelnię muszę dojechać 70 km. Przeraża mnie to wszystko. :(
ziewczyny, jak często lekarze zlecają Wam morfologię i badanie ogólne moczu? Ja już za połową jestem, a dopiero drugi raz będę robiła... Czy to nie jest zbyt rzadko???
*
Martwię się też, że zbyt szybko tyję... W ostatnio kilogram w tydzień, teraz też pół kg w 3 dni... Łącznie przytyłam 7kg do dziś. Z natury szczupła jestem (przed ciążą 54kg). Prawda jest taka, że w drugiej połowie dopiero porządnie przybiera się na wadze, a ja tę drugą połowę dopiero zaczęłam. Obawiam się, że pod koniec będę niezłym wielorybem :(
*
Moja mała od wczorajszego poranka jakoś dziwnie mało się rusza. Wieczorem troszkę pobuszowała (ale nie tak dużo jak zwykle), a tak, to przez cały dzień głównie cisza. Tylko jakieś pojedyncze kopniaki. A już od dłuższego czasu wali całkiem porządnie. Dziś to samo, choć teraz siedzę i chyba się obudziła, bo parę razy kopnęła... Nie wiem czy powinnam się martwic czy nie.
Może zaczynam fiksować, bo hipotrofia, którą miała moja córka wychodzi właśnie w drugiej połowie ciąży. Nie wiem...
Ale jutro mam USg połówkowe o 13.10 :D Nie mogę się doczekać, ale też stres jest...
ziewczyny, jak często lekarze zlecają Wam morfologię i badanie ogólne moczu? Ja już za połową jestem, a dopiero drugi raz będę robiła... Czy to nie jest zbyt rzadko???
*
Martwię się też, że zbyt szybko tyję... W ostatnio kilogram w tydzień, teraz też pół kg w 3 dni... Łącznie przytyłam 7kg do dziś. Z natury szczupła jestem (przed ciążą 54kg). Prawda jest taka, że w drugiej połowie dopiero porządnie przybiera się na wadze, a ja tę drugą połowę dopiero zaczęłam. Obawiam się, że pod koniec będę niezłym wielorybem :(
*
Moja mała od wczorajszego poranka jakoś dziwnie mało się rusza. Wieczorem troszkę pobuszowała (ale nie tak dużo jak zwykle), a tak, to przez cały dzień głównie cisza. Tylko jakieś pojedyncze kopniaki. A już od dłuższego czasu wali całkiem porządnie. Dziś to samo, choć teraz siedzę i chyba się obudziła, bo parę razy kopnęła... Nie wiem czy powinnam się martwic czy nie.
Może zaczynam fiksować, bo hipotrofia, którą miała moja córka wychodzi właśnie w drugiej połowie ciąży. Nie wiem...
Ale jutro mam USg połówkowe o 13.10 :D Nie mogę się doczekać, ale też stres jest...