Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
PENNY Ja bardziej panikara jak zdenerwowana... Wiesz...niby jest ok a ja swoje przeszłam...najpierw walka 3,5 roku, potem poronienie...ojjjjj wiele by pisać.
PENNy robisz te kocyki jeszcze?

,mam zrobić ECHO i mieć Holter..na razie mam brać magnezu dużą dawkę
moze nie tyle nudności,ale wstaje rano i juz mnie "rzuca" a od zapachów to juz wogule
kawa czy jakieś perfumy albo brzydkie zapachy z toalety i paw gwarantowany!w szpitalu jak powiedzialam o tym zrobili badania na tarczyce,ale jest ok,gin nic nie odpowiedzial jak zapytalam...ja sie wykoncze
Annie zawsze lepiej się pokazać lekarzowi ....albo chociaż skonsultować przez telefon. Pijesz pokrzywę?

dziewczynki są fajne 

a przecież z moim ginekologiem rodzić nie będę tylko z położną...Z drugiej strony tam pracuje mój lekarz tak, jestem przyjmowana i może też inaczej patrzą jak widzą dokumentację z podpisami mojego lekarza...NO MÓWIĘ CI jak do tej pory nawet nie było opcji...TYLKO JA BYŁAM PRZEKONANA ŻE RODZĘ NA ŻELAZNEJ...tak teraz zgłupiałam
Musisz koniecznie temat mocno przemyśleć

wcześniej tylko w nocy i nad ranem,teraz caly dzien.ale poki co migdaly jakoś dają rade
wcześniej jak mnie zlapala to aż oczy mi wychodzimy i od razu odruchy wymiotne...tez sobie pomyslalam ze dzidziuś duży,uciska ale ja te odruchy mam od początku ciąży,jakiś taki wrażliwy zoladek,cos mi nie tak pojdzie i rzucam pawie,jak chce mi sie pic to tez mam odruchy wymiotne...jesc nie moge za bardzo bo caly czas czuje zoladek w gardle,jakby przepełniony...masakra
jak tylko cos nie pojdzie zaraz jest paw..
[/url]
przy końcówce to normalne, ponoć organizm się oczyszcza, przygotowując się do porodu. Zarówno górą jak i dołem może to czyszczenie wystąpić 
PENNY koniecznie wrzuć kocyki na bazarek. jestem bardzo ciekawa, jak wyglądają :)

Ale nie zamienię mojej doktor prowadzącej na żadną inną, zresztą speca od USG też. Dlatego, Karoolko, strasznie Ci współczuję, bo podejrzewam, że również bym wyła, gdyby spotkała mnie taka sytuacja, jak Ciebie.
Dlatego wiem, że szpital robi co może, żeby nie odsyłać pacjentek. 
Pytam w jakim czasie je zgubiła, a ona, że w dwa miesiące, ale, że to był dla niej okropny czas, patrzenie jak się rozrasta ! No cóż, każdy ma prawo do swoich poglądów ...
ja mam mdłości przez ostatnich kilka dni, też nie wiem z czego to się bierze...Tak, jak Ci pisały Dziewczyny! Na Twoim etapie to też w zupełności normalne :) Może poród się szykuje na dniach? :D
"Proszę sobie wyobrazić, że od początku ciąży Pani macica powiększyła się około 500 razy, w tak krótkim czasie żaden z tych osiłków, zapaśników, strongmenów itp. nie jest w stanie wyhodować takiego mięśnia, więc to jak wzrasta zapotrzebowanie na magnez pozostaje chyba jasne, ponieważ ten mięsień czerpie go z każdej choćby najmniejszej dostarczanej do organizmu dawki."
Jaw poprzednie ciąży brałam Magne B6, teraz biorę ChelaMag B6 :) w sumie nie widzę różnicy :P
Kurcze, widzę, że praktycznie każda z was bierze magnez.

Ale ja z tych bez skurczowych 
Posłuchałam jej, ale i tak się boję czy to nie wpłynie źle na dziecko.

Zgagę mam straszna

Oooo :) Eeee :( Zgłoś do moderacji permalink
ja mam mdłości przez ostatnich kilka dni, też nie wiem z czego to się bierze...

wczoraj przepłakałam cały wieczór! :((
Czyli zgaga, ucisk maluszka, wrażliwy żołądek może powodować wymioty....na poród za wcześnie, więc oby to nie było oczyszczanie jak ktoś tu zasugerował

Matko też bym ryczała....a jakie stawki są u niego prywatnie?
będzie dobrze!!!