Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
PENNY Ja bardziej panikara jak zdenerwowana... Wiesz...niby jest ok a ja swoje przeszłam...najpierw walka 3,5 roku, potem poronienie...ojjjjj wiele by pisać.
PENNy robisz te kocyki jeszcze?
Annie zawsze lepiej się pokazać lekarzowi ....albo chociaż skonsultować przez telefon. Pijesz pokrzywę?
PENNY koniecznie wrzuć kocyki na bazarek. jestem bardzo ciekawa, jak wyglądają :)
Tak, jak Ci pisały Dziewczyny! Na Twoim etapie to też w zupełności normalne :) Może poród się szykuje na dniach? :D ja mam mdłości przez ostatnich kilka dni, też nie wiem z czego to się bierze...
"Proszę sobie wyobrazić, że od początku ciąży Pani macica powiększyła się około 500 razy, w tak krótkim czasie żaden z tych osiłków, zapaśników, strongmenów itp. nie jest w stanie wyhodować takiego mięśnia, więc to jak wzrasta zapotrzebowanie na magnez pozostaje chyba jasne, ponieważ ten mięsień czerpie go z każdej choćby najmniejszej dostarczanej do organizmu dawki."
Jaw poprzednie ciąży brałam Magne B6, teraz biorę ChelaMag B6 :) w sumie nie widzę różnicy :P
Kurcze, widzę, że praktycznie każda z was bierze magnez.
Posłuchałam jej, ale i tak się boję czy to nie wpłynie źle na dziecko.
Zgagę mam straszna
Oooo :) Eeee :( Zgłoś do moderacji permalink
ja mam mdłości przez ostatnich kilka dni, też nie wiem z czego to się bierze...
wczoraj przepłakałam cały wieczór! :((
Czyli zgaga, ucisk maluszka, wrażliwy żołądek może powodować wymioty....na poród za wcześnie, więc oby to nie było oczyszczanie jak ktoś tu zasugerował
Matko też bym ryczała....a jakie stawki są u niego prywatnie?