Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;
;
;
;A czy któraś wie jak nazywa się taka maść, która powoduje odpadnięcie włókniaków?
w końcu tych wszystkich brodawek wywołanych hpv jest od groma...

moze dlatego ze mały nisko.dziewczyny blisko konca-pijecie ta herbatkę z liści malin?ile razy dziennie trzeba ja pic?
a koszulek nie mam wcale bo pamietam ze to nie praktyczne wcale...

Jeszcze pokażę mojej gince w czwartek (o ile dotrwam do wizyty
), ale jak już jedna pani dr powiedziała, że to nic takiego, to tak pewnie jest. 
. Jestem w szoku, że te 9 miesięcy tak szybko minęło i nie dowierzam, że córcia zaraz będzie z nami

Czuję się jakbym po wielu miesiącach jechała na rowerze kilka kilometrów i poczuła ten ból od siodełka.
Jestem w szoku, że te 9 miesięcy tak szybko minęło i nie dowierzam, że córcia zaraz będzie z nami
Nim się obejrzysz już będziesz ją tulić 
a co jesli urusl jej pindol hehe

Dziewczyny, a jak miałyście z ruchami na moim etapie ciaży? Czułyście codziennie coś?
Nie denerwuj się, na pewno jest wszystko OK. Skoro odczuwasz ruchy nocą, wtedy jesteś spokojna, zrelaksowana, odpoczywasz, więc je czujesz, a w ciągu dnia kiedy jesteś zajęta, możesz nawet niektórych kopniaczków nie zauważyć, zwłaszcza, że jak się ruszasz, Twój brzuszek staje się pod wpływem chodzenia, kołyską dla Twojego Maleństwa, więc ono wtedy bardzo chętnie odpoczywa
Agi jakieś efekty są picia tej herbatki?czujesz cos?
nie chca zeby Jagoda byla Jagodą tylko Zuzann
Dziewczyny, a jak miałyście z ruchami na moim etapie ciaży?

To taki dziwny ból jakby był ucisk na nerw.

bo ruchów przez dzień nie czuję

bo nie chca zeby Jagoda byla Jagodą tylko Zuzanną....
Dziewczyny idąc na porodówkę jakiego typu dokumenty się wypełnia, tzn. jest coś o czym trzeba sobie przypomnieć a można tego nie pamiętać pomiędzy skurczami?

Powiedz teściowej, że miała już swoją szansę nadać dziecku imię....

(zeby nie moja upartosc i prosba o usg to dalej bym byla przekonywana przez moja polozna, ze mala jest odwrocona! Co za brak profesjonalizmu! :( )w poniedzialek maja dzwonic z terminem jeszcze jednego, dokladnego scanu i dala mi informacje jakie mam do wyboru: Smutno mi, bo boje sie, ze cos jest nie tak skoro sie nie odwrocila:(

także trzymajcie się ciepło i wesoło, pozytywnie i w ogóle 

[/url]
Mąż i dr mówi, że trochę źle to wróży bo największą aktywność ma pom. 22 a 23 w nocy i pom. 3-a 4 w nocy...w dzień...Cóż ANIOŁ

No wiadomo reguły nie ma...JA BYM NIE RYZYKOWAŁA!!! Jeśli np. nie poczułabyś właśnie takiej rewolucji w brzuszku a poród by się zaczął ja bym była za cc! Twój wybór no i trzymaj się choć wiem, że to zapewne napełnia cię lękiem
a wczoraj specjalnie nasprzątałam się jak głupia sądząc, że jak padnę to podniosę się w okolicach 7 a tu dupa 
Oby do końca lutego 
Nie martw się, dziecku się nic nie dzieje złego. Widocznie tak mu wygodnie