Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A czy idąc na porodówkę trzeba już wiedzieć kto będzie lekarzem neonato/pediatrą naszego dziecka po wyjściu ze szpitala? Może głupie pytanie ale się zastanawiamnie musisz, ale dobrze żebyś wiedziała, gdzie chcesz do przychodni uczęszczać, bo tam wysyłają kartę szczepień ze szpitala.
biedulo to już końcówka może faktycznie zbliża ci się poród
moze rzeczywiscie cos bedzie sie dziac
walizka spakowana i nie moge sie doczekac kiedy zobacze synka,a boje sie jak cholera...
Czy lekarz jest w stanie poprzez usg zobaczyc czy dziecko jest owiniete pepowina albo czy pepowina jest wystarczajaco dluga?
[/url]miesiąc z mdłościami,wymiotami i zgaga...
Twoje Maleństwo na pewno wynagrodzi Mamie wszystkie te przykre dolegliwości. Czy lekarz jest w stanie poprzez usg zobaczyc czy dziecko jest owiniete pepowina albo czy pepowina jest wystarczajaco dluga?

Zerknijcie dziewczyny i napiszcie co sądzicie????
dziewczyny, jadę do szpitala, jutro mam planowaną cesarkę i mam się dzisiaj zgłosić.

Na samej końcówce i to wtedy, kiedy nie miałam żadnych problemów gastrycznych, zero zaparć ... Grrrrrr ...

czasem nawet usypiam 

6 lutego ujrze moj skarb!

Zostało tak niewiele czasu do tego dnia 

W przyszłym tyg. wybierzemy się na oddział zerknąć i myślę, że na wizycie 13 lutego podejmiemy ostateczną decyzję... \
a czasu zostalo bardzo malutko!!! Alez sie ciesze! 
Ja też już siedzę jak na szpilkach.

[/url]
i tak w ostateczności zawsze coś wypadnie...nie przewidzianego... i chyba boję się takiego nastwienia a potem...no 
ale swojej twarzy nie poznaje...jak nie moja,spuchnieta i brzydka
, może łączy się to właśnie z opuchlizną... też wróżę tu poród i trzymam kciuki, za małgosię przede wszystkim, bo to dzisiaj jej dzień, a jak się później posypieeee...