Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

różnie to może być...
ogólnie to boję sie że w tej ważnej chwili będe sama
oczy...
Dziewczynki, proszę o kciuki,
mnie póki co ogarnia panika

Ale jeszcze nie czuję się gotowa na poród....jeszcze chcę się pokulać
no i juz płacz mnie ogarnął.
NIE CHCE BYC SAMA!!!
.a teraz to moglabym juz tulic mala i chcialabym miec wszystko za soba..

super, że ciąża już donoszona...nie ukrywam, że teraz właśnie ten etap jest moim marzeniem
a z moim mężem dziś tez poruszaliśmy temat porodu i jak on dojedzie ? Czy zdąży? Kurcze no...Dylemat za dylematem... Poza tym mój kochany twierdzi, że drugie to szybciej i może powinniśmy z sąsiadką zagadać co by mnie już zaczęła wieźć a on w połowie trasy mnie przechwyci
no SZOK 

to myślę sobie...EEEEE niech siedzi jeszcze ze 3 tyg...ZLECI...jak i cała ciąża...a ŻE kolejnej już nie planujemy to cieszę się brzucholkiem jak mogę

to chyba jeszcze taka straszna panika cię nie ogarnela
u mnie juz wszystko spakowane i co dzien się zastanawiam czy wszystko tam jest

to chyba jeszcze taka straszna panika cię nie ogarnela

ale chyba to nie ma znaczenia,bo byly tu dziewczyny które rodzily bardzo szybko po wielu latach przerwy.
tez mi sie wydaje ze w lutym urodzę a jeszcze niedawno modlilam sie żeby do stycznia wytrzymać,tak mnie gin nastraszyl...skurcze trochę meczyly,jakiś bol krzyża a teraz nic
nawet takich malych boli @ nie mam...maz mówi ze w przyszlym tygodniu urodzę a ja mu na to ze nie chce,bo ja chce w lutym
tylko ze w przyszlym tyg juz będzie luty

Jesteśmy po KTG, twardnienia jak były, tak są, nawet podczas badania, ale żadne z nich nie zapisało się na KTG. Położna stwierdziła, że albo są na tyle słabiutkie, że aparat nie jest w stanie ich wyczuć, albo to nie twardnienia, tylko harce naszego Juniorka. Być może podejmuje próbę obrotu we właściwą stronę, Łobuziak jeden. Lekarz widział zapis, kazał spokojnie wracać do domu, bo na razie o żadnym porodzie mowy nie ma. Jestem dużo spokojniejsza i cieszę się, że skontrolowaliśmy stan naszego Urwisa
Zwłaszcza, że martwiłam się, bo Malutki był bardzo aktywny przez całą noc i myślałam, że może mu coś dolega przez te skurcze ... ja teraz sie martwie co to bedzie jak mi wody odejda przed cc...wtedy to w trymiga bede musiala znalezc sie w szpitalu...
Mam nadzieję, że może się nic nie rozpocznie samoistnie, ale ... z naturą się nie dyskutuje
Za tydzień mam wizytę, będę miała wyznaczany termin CC. poza tym ja jestem w ogóle nie skurczowa (ciągle nie wiem co to przepowiadające i jak je czuć)

za dwa tygodnie najprawdopodobniej bede tulic swoj wyczekany cud....no chyba, ze zdecyduje sie jednak wczesniej wyjsc...ale watpie, bo tak jak wiekszosc z Was od jakiegos czasu nie mam skurczy ani boli typowo @...takze czekamy:)
ojej...juz myslalam ze rodze
bardzo brzuch ciagnal,ale krzyż to mnie napie....l!!!
a synek,jak skurcz spokojny,po skurczu szalal.rano wstalam i znów placz i panika ze jak mnie tak porzadnie w środku nocy wezmie a będę sama to ja nawet nie dam rady walizki pociągnąć...
mnie tylko czasem pobolewaja plecy na dole albo mala sie ulozy tak, ze akurat boli ale brzuch naprawde dawno @nie bolal. Moja jest bardzo wysoko- glowka naciska mi na zoladek i czasami wpycha ja pod zebra...a ze ma tam malo miejsca to jest to bardzo dziwne i smieszne uczucie hehe..za to jak wyprostuje nozke i zdecyduje sie kopnac po pecherzu to moge krzyczec z bolu.
ja to mam czasem myśli...
a brzuch tez mnie @wogule nie boli,tylko tak ciagnie,no i ten krzyż...
wszystko bedzie dobrze
staraj sie nie panikowac, a w sennik to juz w ogole nie zagladaj...zebym ja miala sprawdzac moje porabane sny to bym chyba zwariowala
snila mi sie dzis burza.patrze w sennik a tam pisze ze to jakiś szok psychiczny,straszne przezycie....NO I LEB JUZ MAM NABITY!!!BOJE SIE
do tego coś mi sie wyhodowało z pobrań z szyjki... Kurcze a GBS jest z szyjki czy z odbytu ???
ale tak jak mad powiedziałas najważniejsze zeby poród prebiegł bezpiecznie i z dzidziusiem było wszystko ok
ja tak naprawde nie moge sie juz doczekac tego dnia

do tego coś mi sie wyhodowało z pobrań z szyjki... Kurcze a GBS jest z szyjki czy z odbytu ???
ja miałam tydzien temu pobierany i wsio ok,a teraz jakies swedzenia mnie mecza...
i od czego???

jak wpłynie to na szyjkę to przeżyję 

ale to UK i wszystko mozliwe....a jak to jest z GBS przy cesarce?? Tez jest wymagane?
ledwo doszlam do domu i teraz caly czas mnie podbrzusze boli i pecherz/szyjka
W domu to moge chodzic, sprzatac, gotowac, ostatnio nawet ciasta pieke co drugi dzien i czuje sie dobrze, a zeby wyjsc na jakis dluzszy spacer to juz ciezko

Nie martw się! Damy radę z mężem, czy bez niego 
Dziewczęta, a czy któraś z Was spodziewa się trzeciego dziecka? Ja mam już dwie córki, starsza wkrótce ukończy 9 lat, młodsza niedawno skończyła 4, no a teraz spodziewamy się trzeciego malucha:)
teraz spodziewam sie córeczki
a ta herbatka z lisci malin ma jakas nazwe?
Agi czym są właściwie te skurcze?
ledwo doszlam do domu i teraz caly czas mnie podbrzusze boli i pecherz/szyjka
Junior też tak robi podczas dłuższego spaceru, nie wiem, czy grawitacja powoduje, że Małemu nóżki bardziej schodzą na pęcherz i szyjkę, ale zawsze tak się kończy, że mnie wszystko szczypie, boli. Szyjka zamknięta, trzyma się, więc póki co trzeba to jakoś znieść
Nie martw się !agi a ta herbatka z lisci malin ma jakas nazwe?i gdzie jakupiłas?bo pytam w aptekach to nie wiedza o co chodzi
I stąd moje pytanie czy sam orgazm bez penetracji mógłby wpłynąć negatywnie? wywołać skurcze, czy skrócić szyjkę?
U mnie dokładnie to samo, napięcie mam olbrzymie, a libido szaleje !