Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie da się ich przegapić. W nocy Was obudzą i już nie pozwolą zasnąć.
To taki silny, intensywny ból w szyjce i podbrzuszu.

czy ma mnie umawiac na tego 7 czy nie?!

No a położna....daj znać czy się odezwała...kuźwa czy my mamy XIXw żeby przez brzuch oceniać położenie, nie mogą robić szybkiego USG..UK taki cywilizowany kraj

I stąd moje pytanie czy sam orgazm bez penetracji mógłby wpłynąć negatywnie?
Ale nie jest on powiązany z jednoczesnymi ruchami dziecka?
Czy Twoja Jagoda jest już choć trochę w kanale?
Tylko jak zawsze - szyjka długa, zamknięta.. I że spokojnie dotrwam do terminu, a nawet przenoszę.. Teraz mam we wtorek wizytę (dzień przed terminem), więc liczę, że coś już zaplanujemy (jaki poród, gdzie, czy jeszcze kolejna wizyta, czy może na wywołanie).

u mnie to by sie sprawdzilo
teraz moze troszke opadlo bo ciezko ale mowie do męża ze moze cos podzialamy bo podobno cos tam moze przyspieszyc
a maz nie chce...z drugiej strony to czuje jakbym miala tam wszystko spuchnięte...
umowila mnie znow na 31 stycznia. No niestety bananowcu Anglia niby rozwinieta a ulozenie dziecka poprzez powloki brzucha sprawdzaja
zeby nie moja czulosc i pilnosc to dopiero przy porodzie dowiedzialabym sie, ze jest ulozona posladkowo i trzeba cc robic...
za to dla mojego m nic nie przeszkadzalo cala ciaze , a jak sie dowiedzial, ze mala jest nozkami w dole a nie glowka to jeszcze bardziej mu libido skoczylo
hehehe

mecze sie co dzien i co noc.i tak od ok.20 tygodnia.dzisiaj noc byla w miarę to teraz sie morduje i nie wiem czy pawiem tego nie zakończę...zeby chociaz jakas ulga
mam wrażenie ze na zawsze juz mi ta zgaga pozostanie...a juz nie wspomne o wyostrzonym węchu-byle zapach i juz mi niedobrze
gorzko-metaliczny przez caly czas!
A ja umieram bo mleka nie lubie
Dziewczyny, zaczął mi odchodzić czop śluzowy.

no i jak zgaga to i wymioty i tak wkolko
jogurtów ani nic z nabialu nie lubię ale jak rura palila to i jogurt jadlam.pomagal na chwile a potem jeszcze gorzej...a jogurt naturalny to juz wogule masakra jakas!bleeee....
o byle co...ze corka podla,ze maz skąpy,ze bym zjadla cos ale nie wiem co...
jeju...
ale jem...
[/url]

Wcale się nie dziwię, że się wnerwiłaś. A położna mogłaby chociaż nie wiem przeprosić ...
Ale myślę, że Karolajnas ma rację, lepiej się wstrzymać.
my jakoś się trzymamy i mam nadzieję, że ta zostanie do końca ciąży. Ja za to mam fazę wicia gniazda...ale z kasą kiepsko więc jakoś za specjalnie nie szaleję
Planowałam pomalować łóżeczko na biało i chyba we wtorek się za to z mężem weźmiemy...potem będzie pasowało do pokoju młodego 

To napalony Twój mąż 

mało tego to dziwne, że po raz kolejny mam zupełnie bezobjawową infekcję
Niestety
mam tyle rzeczy do spytania go że na kartce muszę sobie zapisać bo zapomnę.
Czasem naprawdę lepiej pójść z notesikiem, niż przegapić coś i stresować się w niepewności. Zanettt, powodzenia, pamiętaj, że Twoje zdrówko jest tak samo ważne, jak Maleństwa !!! Wszystko będzie dobrze !!!
AGI a ty jak tam sie czujesz jako 1 na liscie ?
nasza kruszynka urodziła się 21.01 niedługo po północy, poród postępował szybko i sprawnie, ale niestety zakończył się cc pod całkowitą narkozą (powody ortopedyczne). Maleńka jest cudowna i kochana a co najważniejsze zdrowa jak rybka - jesteśmy z mężem przeszczęśliwi i zakochani w niej po uszy!!!!

Pierwszy raz w życiu takie coś miałam. Mam espumisan w drazetkach taki bez popijania ale nie wiem czy taki mogę czy jakiś lżejszy dla niemowląt np.