Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

w tygodniu muszę dorzucić biustonosze i może jeszcze jedną koszulę...

JESTEM NA 10-TYM MIEJSCU...mamo ale emocje 
Pod kartą ciąży meggi12345 napisała, że w piątek przyszła na świat jej córeczka 

nie ukrywam że zazdroszcze dziewczynom które mają juz dzidzie przy sobie...
Loren, a dlaczego M. nie chce? Boi się? ;) Weź Go z zaskoczenia :)
i tym sie własnie martwie
po za tym to ja strasznie ale to strasznie boję sie bólu
wiem że wszystko jest do przezycia i nawet 14 lat temu rodziłam ale jakos sie boje komplikacji bo oczywiscie sie naczytam i łeb sobie nabije...
ale takie cos tylko wieksze widziałam ze dwa razy juz we wczesniejszych tygodniach wiec nie wiem czy to czop czy co
po za tym to ja strasznie ale to strasznie boję sie bólu

Aleee ja to jeszcze w ciąży pochodzę 

[/quote]
Witam i życzymy spokojnej drugiej połówki ciąży :)
[quote=bananowiec]
heheheja kiedyś też z listą do lekarza chodziłam... A teraz mąż większość pytań zadaje naszemu ginowi
także za cytowanie się nie biorę....POCHWAL SIĘ koniecznie zdjęciami chociaż z jednym 
Jak się tak laski zaczną późno ujawniać to znowu spadnę na 15 ste miejsce 

uwielbiam czarno-biale zdjecia
czekamy na wiesci
I co najważniejsze zdiagnozowani ! 
Od razu sama powiedziała : "No ciekawe, czy ten Wasz Bąbelek się obrócił ?" Podwójna radość, bo pamiętałam, że poprzednio fantastycznie i bardzo dokładnie mnie przebadała. Tak było i tym razem, dokładny przegląd mój i Bruniastego. No i powód twardnień dość prozaiczny, aczkolwiek nie taki oczywisty, mianowicie ... grzybica ! Okazuje się, że przebiegała sobie u mnie bez żadnych objawów. Zero swędzenia, pieczenia, upławów, a przy szyjce pani doktor pokazała mi, że wydzielina aż zielonkawa
Dostałam Macmiror Complex 500 na infekcję, a poza tym mam nadal brać magnez i nospę. Później USG transwaginalne, szyjka piękna, zamknięta, 31 mm, czyli dokładnie tyle samo, ile przed 4 tygodniami, w dodatku leciutko zawinięta, na co pani doktor powiedziała, że "prędzej przenoszę tą ciążę, niż urodzę przedwcześnie". Następnie USG Juniora, okazuje się, że mój mały kawaler ma się świetnie, mocno osadzony dupcią w dole, więc wizja CC coraz bardziej realna. Serduszko pracowało bardzo dobrze, przepływy pępowinowe idealne, wszystko super. Ilość płynu owodniowego też w normie, łożysko na ścianie przedniej bez cech odklejania, poza ryzykiem przodowania.

Ja też na razie uzbroję się we wkładkę 
Twoja Ślicznotka wytrzyma do terminu
A jak ten Twój ból ? On jest cały czas taki sam, czy miewasz lepsze momenty ?