Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai nic sie nie boj jedyne co to mozesz byc pewna ze to nie boli... tylko moze cie troche mdlic, bo to trzeba wypic na raz a jest tego dosc duzo i slodkie strasznie... przynajmniej dla mnie bylo...
Szczerze to teraz jak pomyślę sobie o glukozie to już mi nie dobrze bo na słodkie nie bardzo mam chęć...
glukoza FUUJ... ja pilam pol kufla plastikowego;/ takiego co nalewaja piwo z kija... na koniec myslalam ze pawia puszcze;/
O to to!
Z cytryną smakuje prawie jak lemoniada
Ja tak się bałam tej glukozy (głównie przez to że się naczytałam i nasłuchałam obrzydliwych historii) a później okazało się że z cytryną - całkiem nieźle wchodzi
U każdej wykonuje się tą krzywą cukrową? J
Kojarzysz jaki był Twój pierwszy wynik ?
Obydwa 0,1
jak tam....a teraz, za pare dni bedzie juz na brzuszku mamusi lezala i tam przy piersi bedzie jej najlepiej
Pięknie piszesz też się wzruszyłam
Mój mąż też bardzo często nachylał się nad łóżeczkiem i czasem nawet wzbudzał tym moje rozczulenie ogromne...Toż tyle lat czekania na drugi cud!
Maria macie łóżeczko rozłożone?Ja tak myślę żeby w przyszłym tygodniu kołyskę rozłożyć
Dziewczyny musze sie wam pochwalic bylismy dzisiaj na wizycie u Gin i bedzie chłopak
Gratulację
hej kochane!!dzisiaj moj 34dc...18 dzien od owulacji i beta 442...w 14dniu od owulacji byla beta 109...cp myslicoe o przyroscie??
otoz... mam anemie :( i to ze ten posladek mi sie napina, boli dol plecow to to jest rwa kulszowa :(
cukrzyca mnie ominela
z mala wsio ok, +9kg mam ...
mala wazy ponad 1,5kg
i juz sama nie wiem w ktorym jestem tygodniu ciazy ;/ podobno jutro bedzie pelny 31;/