Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorzanettt86
    • CommentTimeFeb 6th 2014
     permalink
    Poziomeczko trzymamy kciuki i czekamy za,radosnymi wieściami.
    Bananowiec ty kiedy masz termin wyznaczony?
    --
  1.  permalink
    Ale naprodukowałyscie :D Gratuluje wszystkim nowym przyszłym mamusiom :) Rośnijcie zdrowo kochane:) Muriah, serdeczne gratulacje, cudownie, ze synek jest już na świecie :)

Ja byłam wczoraj u lekarza, po raz pierwszy w tej ciąży :) No i jest cudownie:) Wszystko w porządku, nic złego się nie dzieje:) Mogłam zobaczyć delikatnie już pulsujące serduszko :) Co za radość!!! Kolejna wizyta za dwa tygodnie:)
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    dziewczyny pod karta Poziomeczki jest napisane że urodziła,Niunia jest na świecie:swingin:
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    DZIEŃ DOBRY

KAMI87 Coś Ty :wink: Ja torbę spakowaną miałam od 25 tygodnia ciąży :bigsmile: A teraz to już tylko suwak zapiąć :wink:

ŻANETT BEZ przesady Mój Dominik w 34 TYG WAŻYŁ 1690 to dopiero maluch a nie 2300... :shocked:

MATKASWEJCORKI Cudne wiadomości...MOŻE suwaczek sobie zrób łatwiej będzie nam jakoś odnościć twoje wypowiedzi bądź pytania patrząc na wiek ciąży, no i dopytywać się ciągle nie będzie trzeba :wink:

POZIOMKA :clap::clap::thumbup::flowers::flowers: GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś mega zabiegany dzień miałam ale noc wcale nie lepsza :confused::neutral: młody strasznie nawalał a mnie w prawej pachwinie tak ściskało, że myślałam już że rodzę... Nie wiem ale znowu każdy kopniak młodego sprawia, że zginam się niemalże w pół :neutral:
    Chciałam poleżeć ale oczywiście nie idzie ponieważ noga drętwieje i stwierdzam, że Blumag jedyny w dawce 3x1 jest o niebo LEPSZY OD ASPARGINU W dawce 3x2 :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthoreja86
     permalink
    Witam sie! :-) Wkoncu odważyłam sie tu zawitać :-) Jestem 29 tyg ciazy. Termin porodu mam na 24 kwietnia. No i czekamy na dziewczynkę- nasza księżniczkę Haniyę :-)
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/klz98u697yycoenz.png[/img
  2.  permalink
    Poziomko, gratuluję!!!!!!

Oj, gdybym umiała zrobić suwaczek to bym go zrobiła :D Poproszę przyjaciółkę, ona bardziej lotna w takich sprawach :)

Kurcze, te dni lecą jak szalone. Nie macie takiego wrażenia? Dopiero robiłam test, a już ponad 2 tygodnie minęły. I kiedy? Lada moment rodzić trzeba bedzie ;)
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Ja po wizycie wszystko w porzadku serduszko puka:heartbounce: , wynik moczu sie poprawil, cytologia prawidlowa :cheer: 14.03 USG Polowkowe wtedy tez mam nadzieje poznamy plec naszego malenstwa... choc ja czuje ze to dziewczynka :)) takie przeczucie mam:rolling:
    -- [url=https://www.suwaczki.com/][/url
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
    • CommentTimeFeb 6th 2014 zmieniony
     permalink
    1. Bananowiec - 15.02.2014 (dziewczynka)
    2. Loren - 16.02.2014 (chłopiec)
    3. nika1981 - 24.02.2014 (dziewczynka)
    4. majulek81 - 1.03.2013 (dziewczynka)
    5. karolajnas - 02.03.2014 (chłopiec)

6. myszaasia - 03.03.2014 (dziewczynka)
    7. mariaekad - 07.03.2014 (chłopiec)
    8. hopefully - 08.03.2014 (dziewczynka)
    9. zanettt86 - 11.03.2014 (dziewczynka)
    10. esperanca - 12.03.2014 (chłopiec)
    10. Volvic - 12.03.2014 (chłopiec)
    11. Ally1381 - 20.03.2014 (dziewczynka)
    12. GaggataB - 22.03.2014 (dziewczynka)
    13. Kami87 - 23.03.2014 (dziewczynka)
    14. helvetka - 26.03.2014
    15. Gaja00 - 27.03.2014 (chłopiec)
    15. BrunetkaElegance - 27.03.2014
    16. puelka - 31.03.2014 (chłopiec)
    17. dziewczyna600 - 03.04.2014
    18. nataliaa_ - 07.04.2014 (dziewczynka)
    19. nulla - 08.04.2014
    20. Libra1610 - 16.04.2014
    21. eja86 - 24.04.2014 (dziewczynka)
    22. jusiak - 29.04.2014 (dziewczynka)
    23. Lesława - 16.05.2014 (chłopiec)
    24. Kakai - 23.05.2014 (chłopiec)
    25. CiastoMiłości - 25.05.2014
    26. Ewa1406 - 27.05.2014 (dziewczynka)
    27. Szpilka27 - 05.06.2014 (dziewczynka)
    28. fitmama - 08.06.2014
    29. Evey84 - 10.06.2014
    30. justyn-rz - 25.06.2014 (chłopiec)
    31. P_Madzia - 28.06.2014 (chłopiec)
    32. Jaheira - 29.06.2014
    33. PENNY - 1.07.2014
    34. malgorzatka82 - 9.07.2014
    34. Karoolka - 9.07.2014
    34. doti28 - 9.07.2014
    35. montever - 14.07.2014 (dziewczynka)
    36. Ariella - 18.07. 2014
    37. Dii - 20.07.2014
    38. AniaaaaaaaaM84 - 21.07.2014 (chłopiec)
    39. Anka80 - 22.07.2014
    40. Katiziie - 25.07.2014
    41. KasiaTasia - 27.07.2014
    42. Jolcia1984 - 31.07.2014
    43. helva - 03.08.2014
    44. Anecia84 - 10.08.2014
    45. Magdzikk10 - 14.08.2014
    46. dagus84 - 10.09.2014
    47. KatekMuc - 17.09.2014
    48. sardynka85 - 18.09.2014
    49. matkaswejcorki - 01.10.2014
    50. Anabella2013 - ???

Poziomeczko, gratuluję !!! Wszystko zgodnie z planem, masz już swoją Kruszynkę !!! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Cudnie !

eja86, fajnie, że do nas dołączyłaś :bigsmile: Witaj na liście !

Katiziie, super wieści, oby tak dalej !

Nie mogę w to uwierzyć, ale jestem w pierwszej PIĄTCE !!! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Aż się wzruszyłam ...
    --
    •  
      CommentAuthoreja86
     permalink
    Nawet nie wiedziałam, ze ujrzenia siebie na liście będzie takie przyjemne ;-P
    Gratulacje dla Poziomki!!! :-D
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/klz98u697yycoenz.png[/img
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    nasza lista z dnia na dzien sie zmienia... :)
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    No teraz sie ruszy, bo długo było spokojnie :)
    Dziewczyny, odstawiam duphaston i jak dłużej pochodzę czuje jakby takie rozpieranie czasem wydaje mi sie, ze w pochwie a czasem jakby w odbycie...
    Nie wiem czy powinnam sie martwić czy nie :(
    Mialyscie tak może?
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Ja co prawda do 23. tygodnia brałam Luteinę, nie Duphaston, ale nie kojarzę takich objawów. Jesteś pewna, Ewo, że to od tego ? Może to po prostu zbieg okoliczności, że zaczęłaś to odczuwać akurat teraz, kiedy odstawiłaś leki ? Takie rozpieranie może np. świadczyć o rozciąganiu się macicy. Jak troszkę pochodzisz, też ciężar dziecka może powodować taki odczucia. U mnie tak to właśnie wygląda od jakiegoś czasu. Nie martw się, tylko obserwuj, jakby cokolwiek się nasiliło, pokaż się u lekarza.
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    No właśnie tak sie to zbiegło w czasie, ze nie wiadomo... Ale brzuch sie nie napina, tylko to uczucie. Może wiec rzeczywiście rosnę.
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Pewnie tak ! :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Aaa i powiedzialam lekarce ze poczulam ruchy a ona mu nie uwerzyla.. posluchala tetna i stwierdzila ze dziwne ze juz czuje ale nie bedzie sie klucic ze mna...
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Katiziie, a który to tydzień ? Nie myślałaś, żeby wstawić sobie suwaczek ? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoreja86
     permalink
    Ewa1406, ja zaczęłam odczuwać takie parcie na pecherz i odbyt ok 20 tyg, i lutke tez tak jakoś odstawilam ale nie zastanawiałam sie czy to ma jakieś znaczenie na te objawy. Chyba racze rosnąca macica...
    •  
      CommentAuthorVolvic
     permalink
    Ewa1406 Ja mam dokładnie to samo.. czuję się już pisałam kilka postów wcześniej jakbym po roku niejeżdżenia na rowerze, wsiadła i przejechała 50 km i odczuwała następnego dnia taki ból jak od siodełka. Lekarka nic mi na to nie powiedziała. Stwierdziła, że może wszystko przygotowuje się do porodu.
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Ewa ja czasem miewam takie uczucia, rozpieranie, w pierwszej ciazy pojawiało to sie póxniej a w tej już wczęsniej
    --
    •  
      CommentAuthorLibra1610
     permalink
    Ewa, ja od jakichs 15 tygodni mam takie uczucie, a luteiny w zyciu nie bralam, wiec to moze cos z rozciaganiem macicy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
    Poleze, odpoczne...
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    A ja chciałam się dziś podzielić radością z kupowania ;) Zamówiłam pościel,materacyk i łóżeczko :) Byliśmy oglądać wózki i niestety muszę szukać dalej....
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    EJA No widzę, że moje kochane koleżanki jedna po drugiej się tu meldują TAK TRZYMAĆ :wink:

MATKASWEJCÓRKI:clap: WIDZISZ jaki ładny suwaczek :thumbup:

KATIZIIE Super wiadomości...u Ciebie też fajnie byłoby zobaczyć suwaczek :wink: bo nie bardzo wiadomo czy lekarka miała się czemu dziwić...zresztą każda w innym terminie czuje pierwsze ruchy maluszków. Ja przy córeczce odczułam pierwsze po skońćzonym 18 tyg a młodego czuję już od 13 tyg ciąży także różnica ogromna ...

JESUUUUU jestem 7-ma :tooth::rolling::crazy::crazy:

EWA ja odstawiłam dupka w 18 tyg ALE NIE MAM w notatkach takich odczuć jak Twoje :confused: Może po prostu rośniesz... Bo uczucie rozpierania pamiętam dokładnie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Ewa1406: Poleze, odpoczne...

To akurat najlepszy lek na wszelkie dolegliwości, szczególnie ciążowe :wink:

Szpilka27: Byliśmy oglądać wózki i niestety muszę szukać dalej....

Szpileczko, macie jeszcze sporo czasu, spokojnie ! :bigsmile: A akurat w tej kwestii nie ma co podejmować decyzji zbyt pochopnie, to jednak niezwykle ważny zakup.

mariaekad: JESUUUUU jestem 7-ma

Jesteśmy na tym samym etapie ciąży i nie wiem, czy Ty również, ale ja naprawdę mam wrażenie, że ostatnie dwa miesiące przeleciały, jakby poza moją świadomością :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    MARIAEKAD I KAROLAJNS mam suwaczek ale jak siedze na telefonie to go nie dodaje... przesiadlam sie na kompa to zaraz dodam:) jak widac ponizej konczy sie 16 tydzien wiec niewiem czy lekarka miala powod by byc az tak zdziwiona moja informacją... (przy pierwszej czulam dopiero w 20)
    Suwaczek z babyboom.pl Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Dopiero doczytałam a to chyba właściwie miejsce więc

Sardynko moje ogromne GRATULACJE :clap:
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    KAROLAJNAS NO DOKŁADNIE :bigsmile: NIE WIEM KIEDY TEN CZAS ZLECIAŁ... :shocked:

I chociaż wiem, że to moja ostatnia ciąża to teraz tak bardzo mi ciężko i oddychać i w ogóle cokolwiek robić, że chciałabym już mieć Dominisia przy sobie :smile:

KATIZIIE No to już tym bardziej nie wiem czym się dziwiła..ja tak jak napisałam czułam juz ruchy od 13 tyg a mąż swobodnie wyczuwał w 15 bądź 16 tyg jak rękę położył...także no...może zazdrości :wink:

SZPILECZKO SUPER, że zakupy udane :smile: a wózek jeszcze zdążycie wybrać :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    Poziomko gratulacje :D
    --
    •  
      CommentAuthoreja86
     permalink
    Katiziie, No ja myśle, ze 16 tyg to juz spokojnie można wyczuwac ruchy...
    A! I ja tez nie wiem jak z tym suwaczkiem... :-/ No ciemna masa ze mnie, a juz w ciazy to w ogóle nic nie kumam
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Mariaekad hmmm niewiem o co jej chodzilo ale byla w gestym szoku i powiedziala ze to raczej nie mozliwe zebym czula juz ruchy ale nie bedzie sie ze mna klucic... no i ma racje przeciez wiem co czuje...
    Eja86 no widocznie mozna skoro czuje:) a co do suwaczku to jak niemasz jeszcze to kliknij w moj i pokaze ci sie strona z suwaczkami wybierz sobie jakis zrob go i jak jak skonczysz to pojawia sie pod nim 4 biale okienka i skopiuj link gdzie jest podpisane HTML i wklej go tutaj i musisz zaznaczyc na dole TUTAJ NA FORUM tez Html (nad minkami sa 3 do wyboru tekst, html i BBcode) i ja sobei go zapisalam w zakładkach i za kadzym razem kopiuje ten link suwaczka i dodaje tutaj:)
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Katiziie, żeby nie musieć za każdym razem wklejać suwaczka, najprościej jest go ustawić na stałe w swoim profilu.
    Na górze strony masz zakładkę Ustawienia forum, tam w pierwsze okienko u góry, czyli Sygnaturka wklejasz właśnie link do stworzonego suwaczka, o którym wspomniałaś powyżej.

A TU, macie link do wątku, na którym możecie przetestować, czy wszystko gra :wink: Przepraszam za OT, ale chciałam pomóc Dziewczynom !
    --
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    Poziomko gratulacje!!!!
    Dla wszystkich świeżych przyszłych Mamuś.. również wielkie gratulacje :) korzystajcie z tych kilku miesięcy, bo czas płynie niesamowicie szybko... My za dwa tygodnie mamy już usg połówkowe! Szok :D
    Wczoraj miałam wizytę - w odpowiednim momencie, bo od wczoraj dokucza mi ból podbrzusza. mam takie kilkusekundowe jakby skurcze (piszę "jakby", bo właściwie nie wiem jak odczuwa sie skurcze), czasami nawet co kilka minut. Jak leżę jest całkiem ok, jak wstaję mam takie wszystko napięte... nie wiem czy to macica czy jelita czy może wzdęcia. Lekarz dokładnie zbadał mnie i szyjka jest twarda i długa, wiec jest ok. Mam tylko zakaz głaskania brzuszka. Poza tym z naszego chłopca zrobiła sie chyba dziewczynka :D piszę chyba, bo maluszek nie chciał się pokazać. Za dwa tyg na połówkowym będziemy dokładnie oglądać. zobaczymy, co tam się ukrywa :D

a co do ruchów - to moja pierwsza ciąża, więc teoretycznie powinnam zacząć czuć maluszka ok. 20 tygodnia, ale ja już od jakiegoś tygodnia czuje puknięcia w brzuszku :) najpierw to było tak jakbym miała złotą rybkę pływającą w brzuchu :)
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Karoolka: Poza tym z naszego chłopca zrobiła sie chyba dziewczynka :D

Ale numer :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    oo dzieki karolajns... bo ja nie wiedzialam jak to zrobic wiec sobie go wklejalam za kazdym razem jak na komputerze siedzialam..:) zaraz to przetestuje

Treść doklejona: 06.02.14 21:20
    dodaje mi sie link ale nie tak jak bym chciala czyli nie suwak tylko link do niego...:(
  3.  permalink
    Suwaczek zrobiła mi przyjaciółka, tylko coś wiek się nie zgadza. No bo skoro ostatnią @ miałam 25.12 to dzisiaj zaczął się 7 tc, prawda?
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Matkaswej corki przeciez 6 tygodni i 2 dni to jest 7 tygodni:) (6 skonczonych i 2 dni)

Treść doklejona: 06.02.14 21:28
    ja tez jestem w 16 tyg a pisze : Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    KAROOLKA :shocked::shocked::shocked:
    Nie mów... a ile razy miałaś robione USG??? Ja już tyle razy słyszałam, że chłopaka w brzuszku noszę, że jak dziewczynkę urodzę to chyba będzie trzeba mnie cucić :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Dziewczyny jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem! Dzis o 9:29 na swiat przyszla nasza dlugo wyczekana Wiktoria!!!
    :heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove:
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    Poziomeczko kochana tak.się ciesze. Tyle czekaliście i się doczekaliscie wreszcie swojego małego cudu!!!

Treść doklejona: 06.02.14 22:11
    Aj tak ciężko znoszę te pierwsze tygodnie ciąży :( mam nadzieje, ze to minie.. Ale tak długo czekałam.na to drugie dzieciątko, że nie chcę narzekać ale czasami po prostu nie mam.siły do wszystkiego :(
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    poziomkaUK Gratulacje!!!:clap:
    Katek kolejna przyszła mamuśka dołącza!!! Cudownie! Spokojnej ciąży i jak najmniej uciążliwych dolegliwości ciążowych!:rolling:
    Katek - pisałam w tym samym czasie co ty dopisałaś komentarz u siebie - też pierwszy trymestr był u mnie pod znakiem wszelkich możliwych dolegliwości ale teraz wszystko minęło... :-)
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Katiziie, zły kod wklejasz, musi być to kod UBBCode, PseudoHTML lub BB Code, generalnie ma się zaczynać od [URL=...
    --
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    poziomkaUK: nasza dlugo wyczekana Wiktoria!!!

GRATULACJE :clap::clap: ...tym bardziej, że wg moich ostatnich ustaleń z mężem....też czekamy na Wiktorię....:rolling::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Kolejna szczęśliwa Mamusia :bigsmile: Aż się łezka kręci, ile radości przynosi ze sobą narodzone Dzieciątko. Biedronko, raz jeszcze gratulacje!

Bananowcu, a jak tam u Ciebie?
    --
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    karolajnas Ja jeszcze długoooo nie oddam lidera :tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    karolajnas i mariaekad ja wiem że mam czas jeszcze ale stwierdziłam że może się rozejrzymy tym bardziej jeżeli ten droższy będzie nam bardziej odpowiadał bo bym szukała używanego a wiadomo że z tymi gorzej tak by pasował a okazało się że dupka i ten na który ja byłam nastawiona na tak jest na nie, mężowi podoba się Musty Urban Rider a mi on totalnie nie bardzo , bo i gondola i spacerówka mniejsze plus desing nie mój ale za to wygodny w prowadzeniu a Jedno nawet ok, fajnie wykonany tylko to chodzenie przed wózek i blokowanie tych kół mnie trochę zniechęca no plus że lżejszy ale po wertepach już gorzej.
    --
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    poziomko wielkie gratulacje:bigsmile:cały dzień dziś bylam jakos myślami z tobą!

penny czas rzeczywiście zaiwania, jak to nazwalas, a drugiej ciąży to już na maxa, ciekawe jak to jest w takim razie w trzeciej!

ja z 40 do 30tki trafiłam na liscie i od wczoraj równa połowa ciąży!szok!

mariaekad
    112tys to strasznie dużo, wiec chyba jak ktoś tyle zarabia to chyba się nie przejmuje zbytnio taka ulga!

katizie ci lekarze to jacys tacy chyba książkowo-przepisowi, bo jak ja swojemu powiedziałam ze od 15tyg czuje ruchy to w ogóle nie chciał wierzyc i poczułam się jak idiotka! ledwo mi wpisal 18 tydz. w karcie przy odczuciach pierwszych ruchów! już mu miałam powiedzieć ze niby skad on ma to wiedzieć ale się ugryzłam w jezyk! ale kobieta ginekolog to już wydaje mi się ze powinna uwierzyć a tu klops jak mowisz:tongue:

kurde zjadłabym chyba tone czekolady! az do malzona się dziś smialam, ze po raz pierwszy uciesze się z czekoladek na walentynki, bo zawsze miał zakaz:tongue: na następnej wizycie będę miała skierowanie na krzywa cukrowa a tu jak na zlosc apetyt na słodycze rosnie z każdym dniem coraz bardziej!

Suwaczek z babyboom.plSuwaczek z babyboom.pl
    • CommentAuthorLoren
    • CommentTimeFeb 7th 2014
     permalink
    Witam sie w ostatnim piątku z synkiem w brzuszku:bigsmile:za tydzień o tej porze będę juz w drodze do szpitala,jeśli synek nie zechce opuścić brzuszka wcześniej...boje się a jednoczesnie tak bardzo nie mogę się doczekać:bigsmile:ja raczej nie doczekam pozycji lidera na naszej liście...:tongue:

Treść doklejona: 07.02.14 07:39
    A ja nie moge sie doczekac kiedy zjem jajecznice albo kanapkę z pomidorem i nie będzie męczyć mnie zgaga:)chyba jeszcze moge o tym pomarzyć...:confused:
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    Justyn-rz No to zależy od wydatków jakie dana rodzina ma :neutral: bo jeśli odliczymy od tego raty kredytu, rachunki i wszelkie opłaty, bilety dojazdy do pracy ... U nas była to np. kwota ok. 1000 zł miesięcznie :( :( to uwierz mi grosze na życie zostają... Do tego jak ktoś np. Leczy się dodatkowo np. Z powodu niepłodności to same wizyty badania leki ... Długo by wymieniać... Dlatego dla jednych to dużo pieniędzy na rok dla innych mało - każdy ma inny ten próg wydatków :neutral:
    LOREN Ale masz super :smile: zobaczysz piękne chwile przed Wami, jestem pewna że Twój synek też już nie może doczekać się spotkania z tajemniczym słyszanym przez niego głosem mamy i taty :smile:

Ja jeszcze w łóżeczku leżę :smile: mąż młodą do szkoły pojechał zawieźć więc korzystam, ale muszę dziś poddasze sprzątnąć bo po tym jeszcze nie do kończonym malowaniu :neutral: lekki syfek więc... MIŁEGO DNIA :smile:
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    karolajns dzieki

justyn-rz no myslalam ze powie cos w stylu oo to super sprawdzimy to... a ta mi tu wyjechala ze mi nie wierzy...:/

PoziomkaUK Wielkie gratulacjeeee:)) cieszymy sie wszyscy waszym szczesciem:) nasza lista znow ulega zmianie...

Treść doklejona: 07.02.14 09:21
    Udało sie juz nie musze suwaczka za kazdym razem kopiowac...:):):):)
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    KAROOLKA :shocked::shocked::shocked:
    Nie mów... a ile razy miałaś robione USG??? Ja już tyle razy słyszałam, że chłopaka w brzuszku noszę, że jak dziewczynkę urodzę to chyba będzie t

Maria nie martw się ;-) my mieliśmy płeć potwierdzoną na 90 % tylko na jednym usg, ale ja jakoś wewnętrznie czułam, że to chłopak, więc wzięłam to mocno do siebie. Zobaczymy, co się okaże na połówkowym. Moi sąsiedzi mieli ciekawą przygodę, bo cały czas byli pewni, że mają w brzuszku dziewuszkę, a dzień przed porodem okazało się, że to chłopak :D Ja cieszę się bez względu na płeć, ale tatuś tak przyzwyczaił się do myśli, że spłodził syna, że teraz chyba był w szoku :boogie:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.