Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja torbę spakowaną miałam od 25 tygodnia ciąży
A teraz to już tylko suwak zapiąć 

GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!
młody strasznie nawalał a mnie w prawej pachwinie tak ściskało, że myślałam już że rodzę... Nie wiem ale znowu każdy kopniak młodego sprawia, że zginam się niemalże w pół 

Cudnie !
Witaj na liście !

Aż się wzruszyłam ...

WIDZISZ jaki ładny suwaczek
bo nie bardzo wiadomo czy lekarka miała się czemu dziwić...zresztą każda w innym terminie czuje pierwsze ruchy maluszków. Ja przy córeczce odczułam pierwsze po skońćzonym 18 tyg a młodego czuję już od 13 tyg ciąży także różnica ogromna ...

Może po prostu rośniesz... Bo uczucie rozpierania pamiętam dokładnie
Poleze, odpoczne...

Byliśmy oglądać wózki i niestety muszę szukać dalej....
A akurat w tej kwestii nie ma co podejmować decyzji zbyt pochopnie, to jednak niezwykle ważny zakup.JESUUUUU jestem 7-ma

NIE WIEM KIEDY TEN CZAS ZLECIAŁ...

a wózek jeszcze zdążycie wybrać
Przepraszam za OT, ale chciałam pomóc Dziewczynom !

cały dzień dziś bylam jakos myślami z tobą!
na następnej wizycie będę miała skierowanie na krzywa cukrowa a tu jak na zlosc apetyt na słodycze rosnie z każdym dniem coraz bardziej!
za tydzień o tej porze będę juz w drodze do szpitala,jeśli synek nie zechce opuścić brzuszka wcześniej...boje się a jednoczesnie tak bardzo nie mogę się doczekać
ja raczej nie doczekam pozycji lidera na naszej liście...
bo jeśli odliczymy od tego raty kredytu, rachunki i wszelkie opłaty, bilety dojazdy do pracy ... U nas była to np. kwota ok. 1000 zł miesięcznie :( :( to uwierz mi grosze na życie zostają... Do tego jak ktoś np. Leczy się dodatkowo np. Z powodu niepłodności to same wizyty badania leki ... Długo by wymieniać... Dlatego dla jednych to dużo pieniędzy na rok dla innych mało - każdy ma inny ten próg wydatków 
zobaczysz piękne chwile przed Wami, jestem pewna że Twój synek też już nie może doczekać się spotkania z tajemniczym słyszanym przez niego głosem mamy i taty 
mąż młodą do szkoły pojechał zawieźć więc korzystam, ale muszę dziś poddasze sprzątnąć bo po tym jeszcze nie do kończonym malowaniu
lekki syfek więc... MIŁEGO DNIA
KAROOLKA
Nie mów... a ile razy miałaś robione USG??? Ja już tyle razy słyszałam, że chłopaka w brzuszku noszę, że jak dziewczynkę urodzę to chyba będzie t