Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No dokładnie :P ja myślałam, że w drugiej ciązy wymiotowanie przez trzy miesiące non stop się nie powtórzy... no i na myśleniu się skończyło pawiowałam jeszcze gorzej niż w ciąży z Nadią
ja pierwszą ciążę miałam za to właśnie zupełnie bezobjawową, w 10tc po wydmach w Łebie biegałam i jadłam wszystko bez problemu...a teraz masakra, cały czas mnie mdli (od czasu do czasu kończy się pawiem), spać mi się chce 24/dobę...a wiadomo, że przy małym dziecku jest co robić...także pozostało mi liczenie na to, że w II trym to co najgorsze minie --
moze to wiek juz nie ten,organizm inaczej funkcjonuje...nie wiem...
może weź się za mycie okien
Bo jak się firanek nie ma to MASAKRA!!!
Jestem tak "nieporodowa", że bardziej się nie da
Mnie dziwnie boli jedna strona brzucha i to zazwyczaj jak młody przybierze dziwną figurę , wyciąga się czy przeciąga...No ale jaki ból...
No ale jaki ból...
na taki rozciagliwy i dodatkowo czasem pojawia się taki duży glut przezroczysto-kremowy
no i główna wiadomość po wizycie jest taka, że będziemy mieli drugiego synka ja nie wiem jak z tą ilościa testosteronu w domu wytrzymam
Dziewczyny, właśnie odeszły mi wody!!!Szykujemy się do szpitala. Trzymajcie kciuki! Błagam o modlitwę!
Moja córka urodziła się po skończonym 36 tygodniu więc w 37 zaczętym i ma wpisane w papiery,że donoszona.
Oczywiście mały może wymagać niewielkiego wspomagania