Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A i jeszcze jedno... Nie bójcie się cesarskiego cięcia. Od około godziny nie czuję już żadnego bólu, a zeszłam już z kroplówek i dostaję tabletki przeciwbólowe. Najbardziej nieprzyjemne to obkurczanie macicy, ale tego się nie uniknie, bez znaczenia jaką drogą się rodzi.
Karolajnas Mówisz o spakowanej torbie? Ja jeszcze nie mam :(
Nie bójcie się cesarskiego cięcia.
wśród mam podwójnych, które mają dwóch synkow?( tak mi sie zdaje).
Za nami pięknie przespana noc, od 1ej do 5ej spaliśmy wszyscy. Bruno jest niesamowity :-)
A mnie wczoraj i przedwczoraj wieczorem bolał żołądek.
Od 1 do 5 to wg mnie taki zupełnie normalny sen nocny noworodka, wcale nieoznaczający, że spadnie z wagi
Przynajmniej u nas tak było
Córkę rodziłam aż 9 lat temu... Więc w sumie mentalnie czuję sie trochę jak pierworódka
Hihi to tak jak ja
Nie wiem czemu ale ciągle chce mi się pić
Coś musi w tym być bo ja też piję i piję
Za nami pięknie przespana noc, od 1ej do 5ej spaliśmy wszyscy
noworodek zawsze po porodzie spada z wagi fizjologicznie
Aczkolwiek osobiście uważam, ze CZTERY godziny to raczej nie jest żadna tragedia jeszcze
Szczerze to ja bym nie budziła noworodka, który śpi sobie cztery godziny :) tak samo uważam jak Teo. Co innego 7 czy 9 h nieprzerwanego snu, w tej sytuacji budziłabym na bank.
dmuchane kółko do pływania
do dziś dnia pamiętam jak z jedną dziewczyną na sali dochodziłyśmy do siebie po operacji i zastanawiałyśmy się (bez obrazy dla kogokolwiek - taką dokładnie miałyśmy myśl) "co za idiotki płacą za to, aby mieć CC, gdy nie ma wskazań?!".
Co do tego jak noworodek będzie reagował na długą przerwę między karmieniami NIE JESTEŚMY W STANIE PRZEWIDZIEĆ TAK????
Kochane Dziewczynki, dziękuję za wszystkie Wasze bezcenne wskazówki. Od wczoraj Bruniasty zleciało z 2980 na 2890. Położne i neonatolog powiedzieli, że super, ale od dziś mam już pilnować trybu karmienia co najmniej co 3 godziny. No i tak robię, musiałam dziś Małego wybudzać, szkoda mi go było, wiadomo, ale nie chce tu z położnymi w polemikę wchodzić, bo wiadomo, że chcemy jak najszybciej do domku wrócić :-)
Kochane mam pytanie czy warto kupic spodnie ciazowe
Zanettt86, tak u mnie czop był bezbarwny, rozciągliwy, ciut gęstszy niż śluz w czasie najwyższej płodności.