Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale dziewczyny [abstrahując już od kwestii wybudzania lub niewybudzania] nie jest tak, że nawet jak dziecko spadnie więcej niż te 10 % to i tak można się na własne żądanie wypisać do domu ?
Czy trzeba zostać i koniec kropka, bo jak dziecko spadło o 25 gr więcej niż pozwala norma to jest jakaś straszna i okropna rzecz ?
Pytam niezłośliwie tylko tak po prostu, bo nie wiem w sumie
Na logikę wydaje mi się, że nikt nie może nikogo zmusić do kolejnej doby w szpitalu.
Wiadomo mamy się boją, wolą zostać, bo w razie gdyby faktycznie coś się działo to potem chyba powrót utrudniony....
żanett a dostałaś teraz jakieś globulki ???
A i byś sobie pięknie i szybko laktację rozkręciła tym bardziej, ze po cc jesteś

co wizyta to globulki i podejrzewam, że mój ujemny wynik GBS-a wtedy był właśnie dlatego, że byłam non stop leczona jakimiś globulkami. W karcie mam nawet wpisane po 32 tyg macmiror dostałam bo też jakaś infekcja tyle, że wtedy wydzielina była nie halo według mojej gin. a wymaz po 35 mi robiła.
swojej wizycie także no
znów za wysokie tętno plodu i podejrzenie tahykardii...strasznie sie splakalam i wystraszyłam.
nie wiadomo czym to jest spowodowane,moze anemia plodu???
także poleze juz dziewczynki do porodu i o ile wcześniej nie urodzę to w piątek będzie rozwiązanie
lepiej dmuchać na zimne a tu będę mieć ktg 3 razy dziennie plus tętno wyrywkowo.
trzymajcie za nas kciuki żeby wszystko bylo ok.

BARDZO MI PRZYKRO, ja mam dokładnie taki sam problem ...Już od kilku tygodni moje nogi drętwieją jakąkolwiek pozycje bym nie przybrała. Biorę ASPARGIN 3X2, więc dawka chyba dosyć duża. Do tego nadal cierpię na bezsenność. Jedyne co mnie pociesza
już z górki 
Nadal trzymamy kciuki i czekamy na każdą wiadomość od Ciebie/ Was 

GRATULACJE DLA WAS.
) I oczywiście mam nadzieję, że Laktacja u Ciebie pójdzie rewelacyjnie jak u karolajnas 

Po dzisiejszym ktg wyladowalam w szpitaluznów za wysokie tętno plodu i podejrzenie tahykardii...strasznie sie splakalam i wystraszyłam.
U nas mimo CC bez najmniejszego problemu w kwestii karmienia. Zresztą już przed porodem miałam sączącą się siarę.
Super aż zazdroszczę i nie dziwię się że mówią torpeda na ciebie :) A przed porodem dużo siary miałaś?
zanettt86, z tego co wiem, to z czopem może być różnie
Moja Pipka przyszła na świat 10.02.14 o 14.39 przez cc
zamykam torbę bo ileż można

I za cycki kciuki trzymam, choć na pewni będzie wszystko z laktacją dobrze, bo skoro nie ma już łożyska, to sygnał poszedł, nieważne jaką drogą (czy SN czy CC, to bez znaczenia). Przystawiaj małą ile się da i będzie raz dwa mleko lecieć :) miała być kluską a waży 2800g i mierzy 53cm.
a jak się często okazuje, jest zupełnie przeciętnej klasycznej długości i wagi. Także przestańcie się tak przejmować, to są tylko pomiary przecież. I tak najważniejsza się główka, jej obwód. Wiadomo im większy tym trudniej, ale jak już się przeciśnie to zazwyczaj reszta głądko idzie :) 

Kakai rany !
Jeśli ja się przy 7,3 czułam jak wrak to nawet sobie nie wyobrażam, co Ty miałaś......
a ja się dziwiłam, że te dziewczyny z sali chodzą nie sa słabe itd.
ja też po porodzie (cc) miałam dużą anemię. Pamiętam, jak przyszła do mnie pielęgniarka rano, by mi pomóc wstać a ja co usiadłam, to słabłam :) A Ona do mnie z wielkim fochem, że nie ma leżenia, tylko chodzić. No szok :) Pal licho wstanie, bo po kilku próbach mi się udało dojść do toalety ale wzięcie prysznica, to już nie lada wyczyn. Zaraz potem przyszedł lekarz i powiadomił mnie, ze mam dość dużą anemię i muszą mi wdrożyć żelazo. Niemniej Kakai, szacun :) Ja bym chyba zeszła z tego świata :)
--