Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale dziewczyny [abstrahując już od kwestii wybudzania lub niewybudzania] nie jest tak, że nawet jak dziecko spadnie więcej niż te 10 % to i tak można się na własne żądanie wypisać do domu ?
Czy trzeba zostać i koniec kropka, bo jak dziecko spadło o 25 gr więcej niż pozwala norma to jest jakaś straszna i okropna rzecz ?
Pytam niezłośliwie tylko tak po prostu, bo nie wiem w sumie
Na logikę wydaje mi się, że nikt nie może nikogo zmusić do kolejnej doby w szpitalu.
Wiadomo mamy się boją, wolą zostać, bo w razie gdyby faktycznie coś się działo to potem chyba powrót utrudniony....
żanett a dostałaś teraz jakieś globulki ???
A i byś sobie pięknie i szybko laktację rozkręciła tym bardziej, ze po cc jesteś
Po dzisiejszym ktg wyladowalam w szpitaluznów za wysokie tętno plodu i podejrzenie tahykardii...strasznie sie splakalam i wystraszyłam.
U nas mimo CC bez najmniejszego problemu w kwestii karmienia. Zresztą już przed porodem miałam sączącą się siarę.
Super aż zazdroszczę i nie dziwię się że mówią torpeda na ciebie :) A przed porodem dużo siary miałaś?
zanettt86, z tego co wiem, to z czopem może być różnie
Moja Pipka przyszła na świat 10.02.14 o 14.39 przez cc
zamykam torbę bo ileż można
miała być kluską a waży 2800g i mierzy 53cm.
Kakai rany !
Jeśli ja się przy 7,3 czułam jak wrak to nawet sobie nie wyobrażam, co Ty miałaś......
a ja się dziwiłam, że te dziewczyny z sali chodzą nie sa słabe itd.
ja też po porodzie (cc) miałam dużą anemię. Pamiętam, jak przyszła do mnie pielęgniarka rano, by mi pomóc wstać a ja co usiadłam, to słabłam :) A Ona do mnie z wielkim fochem, że nie ma leżenia, tylko chodzić. No szok :) Pal licho wstanie, bo po kilku próbach mi się udało dojść do toalety ale wzięcie prysznica, to już nie lada wyczyn. Zaraz potem przyszedł lekarz i powiadomił mnie, ze mam dość dużą anemię i muszą mi wdrożyć żelazo. Niemniej Kakai, szacun :) Ja bym chyba zeszła z tego świata :)
--