Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dla dziewczynki Nela, a dla chopaka Antoni. Prosze nie podkradac:P
A to nie przypadkiem od Sushki podkradzione ?
To dlatego sushka mowila ze wie jakie...
Jaheria bo kazdy ma swoj gust;))
Ja mam dopiero początek ciąży i juz mam plamienia. Dostałam duphaston 2x1, luteine 2x2 i acard 1x1, bardzo dużo tych leków na raz. ..--
Dziewczyny, a czy któraś z was brała aż tak dużo leków na początku ciąży tak jak ja :duphaston 2x1, luteine 2x2 i acard 1x:. Zastanawiam się czy nie powinnam zmienić lekarza ?
a dziewczyny kurcze jestem serwisantem sprzętu komputerowego a moja gin jeszcze mi nie chce zwolnienia dac..... nie wiem co mam zrobic
non stop mnie skóra swędzi
Dziewczyny, a czy któraś z was brała aż tak dużo leków na początku ciąży tak jak ja :duphaston 2x1, luteine 2x2
nie obchodzimy walentynek, więc nie mam jakiegoś wora z pomysłami, ale może jakieś ciasto upiecz? Jutro walentynki a ja nie mam prezentu dla męża nigdy nie miałam problemu z zakupem prezentów zawsze jakiś fajny pomysł w głowie miałam a teraz kurka zero pomysłów do tego jeszcze w poniedziałek ma imieniny :( Dajcie jakieś pomysły
a powiedziałaś jej na czym twoja praca polega? możesz też powiedzieć, że pracodawca Cię prosi, abyś wzieła L4 bo nie chce brać za ciebie odpowiedzialności, albo tak jak dziewczyny piszą, do innego lekarza idź. a dziewczyny kurcze jestem serwisantem sprzętu komputerowego a moja gin jeszcze mi nie chce zwolnienia dac..... nie wiem co mam zrobic --
Mąż się nie zgodzi, a teraz on decyduje,
a mowi sie ze jak brzusiobjest szpicus to chlopak... a tu jednak dziewczynka:)
Ogromnie się cieszę z tych dziewuch naszych Penny, nasze dziewczyny chyba sie zmówiły w kwestii wagi
Dzis sprawdzilam sobie USG polowkowe Wojtka- mniej wiecej w tym samym czasie wazył 500 gr... I tak dobil do 4024 w dniu porodu.
Mam cicha nadzieje, ze tym razem przyjdzie mi rodzic mniejsze dzieciątko