Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
14 luty piękna data!!!
albo to urok 6tego miesiąca
od wtorku młody do przedszkola zasuwa, wiec już podwijam rękawy do wielkich porządków

...

[/URL]" alt="" />
[/URL]" alt="" />

dzięki za buziaki...NAWET NIE WIESZ jak zazdroszczę Ci tego, że masz już synka przy sobie 

i to był ostatni raz! nawet na ulicy nie mogę patrzeć na chore dzieci,wychodzę przy tym na jakąś niewzruszoną idiotkę, ale po prostu strach i jakas panika mnie ogarnia, a potem jakies głupoty mi się snią w nocy...

no nie wiem
Ja miałam przeróżne bóle już na tym etapie na jakim Ty jesteś... a NAJWIĘKSZYM UTRAPIENIEM CHYBA było drętwienie ciała, które niestety mam do chwili obecnej i oczywiście bezsenność 
bo przynajmniej te 3 godz. prześpię...a teraz
co godz. na siusiu a często tak, że zasypiam ok 4-5 rano i to na chwilkę...także może się budzić 
zresztą mam czas 
a już chciałabym na serio mieć to za sobą

Ważne aby umieć doceniać te małe gesty i malutkie radości, bo jak sama piszesz więcej z nich energii niż z ulubionej kawy 
boję się powikłań, nie dopilnowania, jakiegoś przymuszania... Kurcze dobrze, że jednak mąż będzie ze mną bo inaczej chyba bym nie dała rady

A ja daje znac ze zyjemy, mamy sie dobrze, malenstwo sie rusza czuje codziennie, wiec lekarka mowiac mi ze to niemozliwe na ostatniej wizycie po prostu jest ksiazkowa...:) w 16 tc wg niej nie czuc ruchow... coz nie klucilam sie ale teraz jej powiem ze mialam racje niech mysli co chce:)
Też czuję ruchy dość mocno a wg usg mamy taki sam termin porodu na 25.07.
I u mnie to się zgadza też z terminem owulacji więc idziemy łeb w łeb 
A no i mówiła, że to będzie łaskotanie, a ja bym do łaskotania tego nie porównała - to typowe malutkie kopniaki - pamiętam jeszcze za czasów Kacperka... Super chwile wracają
mała była owinięta dwa razy pępowiną nie rozumiem jak można leżeć w szpitalu tyle czasu mieć robione usg co dwa dni i nie zauważyć takiego czegoś.
ale będzie się tu działo!